- Konu Sahibi tedirginkz
-
Sadece fazla kafama taktim sende yasasan sende takardin eminim çünkü sosyal onemi çok fazlaBircok kizlik zari turu var. Darbe ile bisey olur mu olmaz mi uzman olmadigim icin bisey diyemeyecegim. 3 gun boyunca kan gelmesi ilginc geldi. Adet doneminin yakin oldugu bi zamanda bi darbe adet kanini tetiklemis olabilir mi amaaan neyse ne.. senin korkun zaten erkek arkadasin bence sana inanmayan biriyle nereye kadar bemem ? Burada krizlere girecegine sacmalayip aglayacagina bi doktora git biseyi bilmemek onun var olmadigi gercegini degistirmez. Git ogren rahatla... hayatta o kadar buyuk skintilar var ki bana bunlar kusura bkma ama komik geliyor. Varsayalim kaza yada bilerek diktirme kadar sacma bisey gormuyorum. Tabi dis dayatmalar vs. Ama kime yalan soyluyorsun kendine mi karsindakine mi ? Demem o ki bugun burada bunun icin agliyorsun yarinda boyle bi durumda diktirme adina cirpincakmissin gibi geldi.
kendı kendını tetıkleyen bunu kaldıramam dıyen kısı sensın.. once negatıf dusunceden uzak dur lutfen... ve bır dr gorunmelısın... en azından ıcının rahatlaması ıcınben kimseyle birlikte olmadığım halde kızlığım bozulduysa naparım hergün ağlıyorum diktiremem gururma yediremem kimseyle yakınlaşmadımki sevdiğim adama kendimiçok mahcup hissediyorummm(((((
Niye kendini mahcup hissedesin ki? Eğer karşındaki sana değer veren seni hak eden biriyse, zaten sana inanır. Sana inanmıyorsa da bırak gitsin, sana layık değildir zaten.ben kimseyle birlikte olmadığım halde kızlığım bozulduysa naparım hergün ağlıyorum diktiremem gururma yediremem kimseyle yakınlaşmadımki sevdiğim adama kendimiçok mahcup hissediyorummm(((((
ben kimseyle birlikte olmadığım halde kızlığım bozulduysa naparım hergün ağlıyorum diktiremem gururma yediremem kimseyle yakınlaşmadımki sevdiğim adama kendimiçok mahcup hissediyorummm(((((
Bende 9-10 yaslaeindayken boyumdan buyuk bisiklete binmistim ayaklarım pedallara yetismedigi icin ayakta kullaniyordum oturmadan sonra pedallar ayagimdan cekildi bende biseklette oturagin onundeki yerden darbe aldım cok acimisti eve banyoya gitmistim kan deldi ama nerden geldi bu yasima geldim hâlâ anlamış degilim inşallah tahmin ettigim sey degildir. Hafizamda kalmış Bende dusundukce sen gibi oluyorum doktorada gidemiyorum.yaşamış olsam en azından ne yaptığımı bilidrdim darbe aldım ve 5 dk snra 3 pet civarı kan geldi 3 gün boyunca doktoragitmeye korkuyorum çünkü bozuk derse bunu nasıl atlatırım bilmiyorum
Bende ilk gün çok geldi 3 ,gün ilişkiye girdikce geldi ama sönük canım her gelmesinde ağlıyordumKizlik zari bozulunca 3gun kan gelmez .s
Yani normal olan aslinda az miktarda kan gelmesidir demekki zorlanmayla ve iliskinin boyutuyla degisebiliyorBende ilk gün çok geldi 3 ,gün ilişkiye girdikce geldi ama sönük canım her gelmesinde ağlıyordum
Aynen öyle kişiden kişiyede değişiyor tatlım sen evlimisin bekar gibi duruyosunYani normal olan aslinda az miktarda kan gelmesidir demekki zorlanmayla ve iliskinin boyutuyla degisebiliyor
Bekarim canm ama saglikciyim:)Aynen öyle kişiden kişiyede değişiyor tatlım sen evlimisin bekar gibi duruyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?