• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergun en az 2 kere ailesi arayan koca

Ada87

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
379
188
103
Kizlar 8 aylik evliyim. Esimin ailesi birbirine cok bagli. Esime de cok duskunler. Hergun en az 2 kere telefonla ararlar esimi. Haftada bi iki kere goruntulu konusma yaparlar ailecek. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Kurdugumuz ailenin yeni bi aile oldugunu hissedemiyorum. Sanki surekli rapor veriyomusuz gibi hissediyorum birilerine. Evin icinde birileri yasiyor gibi geliyor. Sizce bu aranma durumu normal mi, bana mi garip geliyor? Kiz olsa da ailesi gunde 2 kere arasa hadi neyse derim, o da garip gelir de. Erkek bence cok garip oluyor surekli araninca. Siz ne diyosunuz, garip olan ben miyim?

Niye garip olsun ki benim eşim senelerdir her gün ailesiyle görüşür konuşur. Ailesi değil mi? Kadın olunca sorun olmuyor neyse oluyor da erkek olunca mı sıkıntı? Bunun aile hissedememekle alakası ne?

Kizlar 8 aylik evliyim. Esimin ailesi birbirine cok bagli. Esime de cok duskunler. Hergun en az 2 kere telefonla ararlar esimi. Haftada bi iki kere goruntulu konusma yaparlar ailecek. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Kurdugumuz ailenin yeni bi aile oldugunu hissedemiyorum. Sanki surekli rapor veriyomusuz gibi hissediyorum birilerine. Evin icinde birileri yasiyor gibi geliyor. Sizce bu aranma durumu normal mi, bana mi garip geliyor? Kiz olsa da ailesi gunde 2 kere arasa hadi neyse derim, o da garip gelir de. Erkek bence cok garip oluyor surekli araninca. Siz ne diyosunuz, garip olan ben miyim?
Nesi garip bunun? Ha ben konusmam ama konusani da yadirgamam. Evde her olani anlatmasi garip sadece yoksa arasin sorsun

Bu iki konuşma günün 3 saatini kapsamıyorsa, sizin zamanınızdan çalmıyorsa, hayatınızı yönetmiyorlarsa bence sorun edilecek bir şey yok siz abartıyorsunuz

Benim eşim de günde 2 kere konuşuyor ailesiyle. Üstelik uzakta da oturmuyolar. Ben pek sık telefonla konuşan biri olmamama rağmen gayet normal geliyor. Neyinden rahatsız oluyosunuz anlamadım.
Evde olan biten her deyin anlatilmasindan rahatsiz oluyorum. Bugun suraya gittik bunu yaptik her seyi herkesin bilmesinden rahatsizim. Eriskin iki kisi oldugumuzu hissedemiyorum

Niye garip olsun ki benim eşim senelerdir her gün ailesiyle görüşür konuşur. Ailesi değil mi? Kadın olunca sorun olmuyor neyse oluyor da erkek olunca mı sıkıntı? Bunun aile hissedememekle alakası ne?
Ic guveysi gibi hissediyorum. Evin icinde olan bitenin herkesce bilinmesi kotu hissettiriyor

Valla birbirine düşkün diyerek yumuşatıyorlar bu durumu ama birbirine yapışık aile ilişkerindem nefret ederim.dediğin gibi kadınlar için de kötü ama erkeğinki 2 kat gıcık ediyor beni. Hiç de normal değil.ben yalnız yaşıyorum.annemle 4, 5 günde bir konuşuruz hatta bazen ben arıyorum neden aramıyorsunuz diye.ben bireyselliği, kişisel haklara saygıyı severim.bu şekilde sinir krizi geçirirdim.haklısın yani. Etkinlik falan mı yapsanız vakti olmasın ana kuzusunun.

Siz ailenizle hiç konuşmuyor musunuz? Gün içinde yaptığınızı anlatmakla erişkin olmanın da alakasını kuramadım. Elbette ki konuştuğumuz insana günüm şöyle geçti bugün bunu yaptım diye anlatırız. Net bir örnek verebilir misiniz neyi anlatıyor? Adı eş ailesi olduğu için sizi rahatsız ediyor sanırım.

Nesi garip bunun? Ha ben konusmam ama konusani da yadirgamam. Evde her olani anlatmasi garip sadece yoksa arasin sorsun
Her gun ikiser saat konusunca evde olan biteni anlatmamasi munkun olmuyor, suraya gidiyoruz bunu yaoiyoruz her seyin bilinmesi kotu hissettitiryor. Acik instagrsm hesabi gibi her seyimizi paylasmak istemiyorum

Evde olan biten her deyin anlatilmasindan rahatsiz oluyorum. Bugun suraya gittik bunu yaptik her seyi herkesin bilmesinden rahatsizim. Eriskin iki kisi oldugumuzu hissedemiyorum
Bende evde olup biteni anlatıyo yazınca yaşadığınız problemleri, kavgalarınızı falan anlatıyor sandım. Gittiğiniz yerleri vs siz de anlatmıyor musunuz annenize, arkadaşlarınıza? Bugün sahilde yürüdüm, alışveriş yaptım gibi şeyleri yakınlarınızla paylaşmıyo musunuz hiç? He diyosanız ki özel şeylerimizi anlatıyor o başka. Ama gezme, tozma, alışveriş gibi şeyleri herkes birbirine anlatır

Her gun ikiser saat konusunca evde olan biteni anlatmamasi munkun olmuyor, suraya gidiyoruz bunu yaoiyoruz her seyin bilinmesi kotu hissettitiryor. Acik instagrsm hesabi gibi her seyimizi paylasmak istemiyorum
O zaman haklisiniz. 2’ser saat cok uzun, her seyin soylenmesi anlatilmasi da cok yanlis

Valla birbirine düşkün diyerek yumuşatıyorlar bu durumu ama birbirine yapışık aile ilişkerinden nefret ederim.dediğin gibi kadınlar için de kötü ama erkeğinki 2 kat gıcık ediyor beni. Hiç de normal değil.ben yalnız yaşıyorum.annemle 4, 5 günde bir konuşuruz hatta bazen ben arıyorum neden aramıyorsunuz diye.ben bireyselliği, kişisel alana saygıyı severim.bu şekilde sinir krizi geçirirdim.haklısın yani. Etkinlik falan mı yapsanız vakti olmasın ana kuzusunun.bu nedir allah aşkına nazlı karılar gibi.ben kadın hâlimle yapmıyorum bunu. Erkek midir kundaktaki bebek midir belli değil.erkek dediğin biraz kendi ayaklarının üzerinde durmalı, saygın olmalı.çok çok haklısın.arkadaşlar neyine hak vermiş anlayamadım.
[/QUOTE

Bu iki konuşma günün 3 saatini kapsamıyorsa, sizin zamanınızdan çalmıyorsa, hayatınızı yönetmiyorlarsa bence sorun edilecek bir şey yok siz abartıyorsunuz
2 saat aliyor. Hayatimi yonetmiyorlar ama her seyin bilinmesi canimi sikiyor

Eşim ailesiyle günde kaç defa konuşuyor bilmiyorum, çünkü ilgilenmiyorum. İsterse 10 defa konuşsun.
Her gün biz yemek yerken, bir şeyler izlerken vs her ne yapıyorsak yaptığımız işi bölüp bölüp ailesini aramıyorsa ilgimi çeken bir konu olamaz bu.
Gayet de aile gibi hissediyorum çünkü ikisinin bir alakası yok.

Valla birbirine düşkün diyerek yumuşatıyorlar bu durumu ama birbirine yapışık aile ilişkerindem nefret ederim.dediğin gibi kadınlar için de kötü ama erkeğinki 2 kat gıcık ediyor beni. Hiç de normal değil.ben yalnız yaşıyorum.annemle 4, 5 günde bir konuşuruz hatta bazen ben arıyorum neden aramıyorsunuz diye.ben bireyselliği, kişisel haklara saygıyı severim.bu şekilde sinir krizi geçirirdim.haklısın yani. Etkinlik falan mı yapsanız vakti olmasın ana kuzusunun.
Cok sukur biraz anlasildigimi hissettim. Evlenmeden once ben de yaliz yasadim 2 yil. Ailemle ayni sehirde olmama ragmen. Ayni sekilde haftada bi iki kez konusurduk. Sinirimi bozdu bu durum. Etkinlik yapsak da arayacaklar. Acmasa bi daha ararlar.

Back
X