Ben annemi de babamı da ablalarımı da en yakın arkadaşımı da ayrı ayrı günde iki kere bazen üç dört kere ararım.Konu sahibi annesiyle haftada bir iki kez telefonda görüşüyormuş, eşinden de aynısını bekliyor :)
Siz de benden anne babami daha cok aramami bekliyosunuz sanirim. Sizin beklentileriniz de var bendenKonu sahibi annesiyle haftada bir iki kez telefonda görüşüyormuş, eşinden de aynısını bekliyor :)
Cok tatliymisBen annemi de babamı da ablalarımı da en yakın arkadaşımı da ayrı ayrı günde iki kere bazen üç dört kere ararım.
Buna eşim de karışamaz ne münasebet
:) amator eglendirecek komikliklerEvlendiğimde bana eşimin annesiyle olan iletişimini yönetme yetkisi verilmedi yalnız. Adam gerizekalı değilse vasilik yapamazsınız. Sizin dediğinizin evlilik değil vesayet altına almak oluyor. Eşiniz engelli sanırım vesayet yetkisi verilmiş
Çok şaşıracaksınız ama bizler memelileriz. Haliyle sürümüz var. Güvendiğimiz sevdiğimiz ailemiz oluyor onlar da. Sosyal canlılarız yani. Gelişimimizi de buna borçluyuz.Cok tatliymis
Oyle mi. Ben her ayrintisini bastan yazmak zorundaydim yani. Gunde iki kre su saatlerde toplam su kadar vs... Siz komik misiniz ya.Konuşmaları 2 saat sürüyor olayı insanlar sana hak versin diye yaptığın mübalağa tamamen. Başta günde iki kere dedin herkes ben de iki kere konuşurum vs deyince bir anda ama onlar iki saat konuşuyoları ekledin. İnsanların ailesiyle konuşmasından rahatsız olmak normal değil.
Sen haftada 2 kere ailenle konuşuyormuşsun ve bunun normal olduğunu söylüyorsun. Burdaki çoğu kişiye göre de bu normal değil. Senin normalin sana, eşinin normali eşine. Buna karışamazsın. Nitekim karışmaya çalışırsan zaten ağzının payını verir sana
Çok ciddim halbuki. Yetişkin ve akli melekeleri yerinde bir insanın ailesiyle olan iletişimime karışma hakkını vermiyor size nikah. Açın bakın bakalım haklarınıza. Sizin maddi manevi haklarınızda ailesiyle olan görüşmesine karışmak yok:) amator eglendirecek komiklikler
TamamÇok şaşıracaksınız ama bizler memelileriz. Haliyle sürümüz var. Güvendiğimiz sevdiğimiz ailemiz oluyor onlar da. Sosyal canlılarız yani. Gelişimimizi de buna borçluyuz.
Ben de aynı şekilde ararım hep. Dengeyi kurabiliyorsam karışmak kimsenin haddine değil.Ben annemi de babamı da ablalarımı da en yakın arkadaşımı da ayrı ayrı günde iki kere bazen üç dört kere ararım.
Buna eşim de karışamaz ne münasebet
Aksamları yogun degilim adını yazdır sırayla cvplarım soruları beybisiBurada kocasinin kac gun konustugunun seceresini tutan kisiye cevap verdiginize gore o kadar da yogun degilsiniz sanirim
?Aksamları yogun degilim adını yazdır sırayla cvplarım soruları beybisi
Her seyin bi sınırı var. Artik tek basina degil. Nasik ki annesini hic aramamasi sacmaysa her an aramasi da sacma.
Size de anlatalim gunumuzu, olduKonunuzu bugün 19.17 de açmıştınız. Eşiniz şu an nerede ? 4 saattir telefonla konuşmuyordur umarım.
Doğru olan sizin eşinizi evlatlık almış gibi 5 yaşındaki çocuğa davranır gibi davranmanızOff cok sacma.
Ay anlat ne olacak saatlerdir sizin de elinizde TLF millete laf yetiştiriyorsunuzSize de anlatalim gunumuzu, oldu
Size de anlatalim gunumuzu, oldu
Yukarida birisi "cocuk benin cocugun" yazmistiDoğru olan sizin eşinizi evlatlık almış gibi 5 yaşındaki çocuğa davranır gibi davranmanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?