- 23 Mart 2022
- 182
- 0
- 13
- 30
Az bile konuşuyorlarmış aslında, benim görümcem gecenin bir vakti saat 2,3 demeden abisini arar, mesaj atar napıyorsun diye, kuzeninin karısı mesaj atmıştı 2 kez gecenin 2’sinde, 4’ünde, geçen amcası sabah saat 6’da aramıştı eşimi, kayınvalidem de keza gece biz tam uykuya dalacakken oğlunu hiç saate bakmadan arar, ki eşimin ailesiyle çok sık görüşürüz buna rağmen böyleler. Benim aileme gelince eşim evdeyken önemli bir şey olmadıkça rahatsız etmemek adına aramazlar, önemli bir konu varsa da vakitlice arar yada mesaj atarlar.Kizlar 8 aylik evliyim. Esimin ailesi birbirine cok bagli. Esime de cok duskunler. Hergun en az 2 kere telefonla ararlar esimi. Haftada bi iki kere goruntulu konusma yaparlar ailecek. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Kurdugumuz ailenin yeni bi aile oldugunu hissedemiyorum. Sanki surekli rapor veriyomusuz gibi hissediyorum birilerine. Evin icinde birileri yasiyor gibi geliyor. Sizce bu aranma durumu normal mi, bana mi garip geliyor? Kiz olsa da ailesi gunde 2 kere arasa hadi neyse derim, o da garip gelir de. Erkek bence cok garip oluyor surekli araninca. Siz ne diyosunuz, garip olan ben miyim?
Az bile konuşuyorlarmış aslında, benim görümcem gecenin bir vakti saat 2,3 demeden abisini arar, mesaj atar napıyorsun diye, kuzeninin karısı mesaj atmıştı 2 kez gecenin 2’sinde, 4’ünde, geçen amcası sabah saat 6’da aramıştı eşimi, kayınvalidem de keza gece biz tam uykuya dalacakken oğlunu hiç saate bakmadan arar, ki eşimin ailesiyle çok sık görüşürüz buna rağmen böyleler. Benim aileme gelince eşim evdeyken önemli bir şey olmadıkça rahatsız etmemek adına aramazlar, önemli bir konu varsa da vakitlice arar yada mesaj atarlar.
Bagi kopsun demedim. Kordugum olmamiza gerek yok dedimSize yönelik bi sıkıntı yoksa arasın ne var ki evlenince bebişlerimizle bağımız kopçak mı. Kadınlar annelerini sürekli arıyor bunda hiç bi art niyet aramıyoruz
Hic sıkmadı. Aynen ben de silsin atsin demistim zaten di miBu evlenince bizim kendi ailemiz var artik düşüncesi sıkmadimi?
Napsin silsin atsin mi?
Basarabilseniz istersinizHic sıkmadı. Aynen ben de silsin atsin demistim zaten di mi
İki kere normal ama şimdi oturup sizin dedikodunuzu yapsa gücenir istemezsiniz anlarım ama günlük şeylerde konuşulanlar kendinize sıkıntı yapmayınBagi kopsun demedim. Kordugum olmamiza gerek yok dedim
Niye cok mu taniyosunuz beniBasarabilseniz istersiniz
Ben hak verdim size.esiniz bunu konusarak anlamayacaktir.bence cok fazla gununu ddurun aramaya komusmaya firsati kalmasin bazen.aradiklarinda da haftasonu bir iki defa siz cikin telefona duşta deyinEvde olan biten her deyin anlatilmasindan rahatsiz oluyorum. Bugun suraya gittik bunu yaptik her seyi herkesin bilmesinden rahatsizim. Eriskin iki kisi oldugumuzu hissedemiyorum
Her gun ikiser saat konusunca evde olan biteni anlatmamasi munkun olmuyor, suraya gidiyoruz bunu yaoiyoruz her seyin bilinmesi kotu hissettitiryor. Acik instagrsm hesabi gibi her seyimizi paylasmak istemiyorum
Ben de saskinim. Hic beklemedigim bi seydi bu. Evlendikten sonrs surpriz olduBence de acaip. Her gün 2 saat konuşacak neyi buluyorlar yani anlayamadımUzakta yaşıyorum her güün 20dk yetiyor bana, 2 saat saçmalık. Öyle her şeyi rapor eden 5 yaşındaki çocuk zihniyetinde biri istemezdim asla.
Gorunen köy kılavuz istemez diyelimNiye cok mu taniyosunuz beni
Ben de onu diyorum. Bi seyimi gormedinizGorunen köy kılavuz istemez diyelim
Bi kac gun demedim farkindaysaniz. Gunde en az 2 kere dedimBenim yengemde sizin gibi. 500 km var arada ama annem yinede battı yengeme. Neymiş abimi arıyormuş bi kaç gün. Yengemi aradığında soruyormuş oğlunu nerde diye. Yenge hanım rahatsız olmuş neden soruyormuş napıcakmış bla bla. Abimi yiye yiye abim annemi aramaz oldu. Geçen annem ağlıyordu 1 aydır oğlumun yüzünü görmedim çok özledim ama kavga etmesinler aramıcam dedi. Peki ben ? Alt katımdalar ve annesi özledim dese de annedir diyp karışmıyorum. Bence müdahele etmeyin özel bir durumdan bahsetmiyor ve sizi ilgisiz bırakmıyorsa
Her gün konuşmaları normal ama bir insan iki saat ne anlatır bilemiyorum. Bir süre sonra konuşacak bir şey bulamaz saçmalarsın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?