Bazen bir şeyleri soylemek değil yapmak lazım. Eğer mutlu degilsen onların yaninda mutlu olma, kv ye laf sok, gitme bak mesela mecbur kv bakacak demissin; ver kreşe olsun bitsin. Annenin agzina mi attir diyo; bundan sonra o zaman demeden attir babaannenin agzina de mesela. Yaptığı yemegi begenme, temizliği begenme...Esin istediğinde hastayim de gitme. Bir kavga eder, iki kavga eder sonunda kabul eder. Bu durumde uzgunum ama sen kabullenmissin. Esin de kv de sana saygı duymuyor, çünkü sen kendine saygı duymuyorsun. Kimsen olmasa bile bu onlara boyun egecegin anlamina gelmez. Insanlar seni nasıl tanirsa oyle gider. En baştan mesafeli olsaydin evlendigin andan itibaren, gelip gitmeyi kabul etmeseydin; ya eşin alisacakti ya da daha çocuk olmadan birakacakti. Bu saatten sonra ezdirme kendini. Burada böyle konuları okudukça evlilikten nefret ettim yemin ederim. Kendi kiymetini bil önce.Evet zorla güzellik olmaz ama ne sanıyolar bilmiyorum halimden memnun mu görünüyorum acaba iyi davranıyorum ya öyle sanıyolar eşimde aynı kaç kere söyledim ben çok yakin olmak istemiyorum diye ama anlatamadim
Çalılırsam dediğin şuan bebek iznindemisin işin var mı. Çocuğun kaç yaşında ?Çalışırsam çocuğuma bakcak kv mecbur birakicam bide gondermezsem daha kötü olabilir eşim yüzünden
Aynı birligi senin ailenle sagliyor mu acaba? Madem her aksam ailesiyle gecircekti neden evlendi senle ben anlamiyorum bu erkekleri ya hepsi böyleValla anlatamadım birlik dirlikmis bizim huzurumuz kalmiyo ne birliği deliği soguttular beni herseyden
Bende istemiyorum aslında ama maddi sıkıntımız var ailesine minnet etmemek için çalışmak istiyorum is arıyorum muhasebeci yimÇalılırsam dediğin şuan bebek iznindemisin işin var mı. Çocuğun kaç yaşında ?
Yaaa öyle kv ye çocuk emanet edilirmi sürekli onu göre göre onu taklit edip örnek alacak. Ben 1 saatlik dahi olsa bırakmam yeterki ona benzemesin :)
Yok benim ailem kötü anneme çok iyi davranıyo da annem ni kötülük yapmadı hiç ona ama ailesi çok doldurdu benim aileme karşı onu belli oluyodu nefret ediyorum onlardanAynı birligi senin ailenle sagliyor mu acaba? Madem her aksam ailesiyle gecircekti neden evlendi senle ben anlamiyorum bu erkekleri ya hepsi böyle
Ben de "öpüşmekten" olarak okumuştum. Bi an düşündüm neden bıksın ki?
Haklısın işte kötülük olmasın yanlış anlaşılmasın kirmayayim diye kırılan üzülen sen oluyosun normalde bana başkası onların yaptığı şekilde davransalar siler atarım yada hadlerini bildiririm ama bi bağın olduğu için bunlarla sustum kaldım aman huzurumuz kaçması diye hep içime atmisim bana diyodu ki anası evin sırrı dışarı çıkmaz ağzıma etcekler ben kimseye bişey demi cem yani tuhaf insanlar çok ödün verdim kendimden hic bi iyiliği haketmiyo lar da..Bazen bir şeyleri soylemek değil yapmak lazım. Eğer mutlu degilsen onların yaninda mutlu olma, kv ye laf sok, gitme bak mesela mecbur kv bakacak demissin; ver kreşe olsun bitsin. Annenin agzina mi attir diyo; bundan sonra o zaman demeden attir babaannenin agzina de mesela. Yaptığı yemegi begenme, temizliği begenme...Esin istediğinde hastayim de gitme. Bir kavga eder, iki kavga eder sonunda kabul eder. Bu durumde uzgunum ama sen kabullenmissin. Esin de kv de sana saygı duymuyor, çünkü sen kendine saygı duymuyorsun. Kimsen olmasa bile bu onlara boyun egecegin anlamina gelmez. Insanlar seni nasıl tanirsa oyle gider. En baştan mesafeli olsaydin evlendigin andan itibaren, gelip gitmeyi kabul etmeseydin; ya eşin alisacakti ya da daha çocuk olmadan birakacakti. Bu saatten sonra ezdirme kendini. Burada böyle konuları okudukça evlilikten nefret ettim yemin ederim. Kendi kiymetini bil önce.
Daha şimdi tartıştık çocuğu kucağına alınca boklu sidikli kara böcek bilmem ne diye güya seviyor lakap takma seviyorsan güzel şeyler söyle dedim sen delisin onda ne var dedi dedim sen akıllı olsaydın öyle şeyler demezdin banada geçenlerde ortada bişey yokken çöp poşetini sıkı bağladım diye kahpenin kızı nasıl sıkı bağladın bide utanmadan arkamdan söylediğini gelip bana söyledi ağzıma geleni söyledim yeter bu ne yaaaTam terbiyesiz ya hiç tepki vermiyo musun
Ya bizimkiler öyle bişey demiyo deseler gitmem yani sen niye gidiyosun ki kocan ne diyoDaha şimdi tartıştık çocuğu kucağına alınca boklu sidikli kara böcek bilmem ne diye güya seviyor lakap takma seviyorsan güzel şeyler söyle dedim sen delisin onda ne var dedi dedim sen akıllı olsaydın öyle şeyler demezdin banada geçenlerde ortada bişey yokken çöp poşetini sıkı bağladım diye kahpenin kızı nasıl sıkı bağladın bide utanmadan arkamdan söylediğini gelip bana söyledi ağzıma geleni söyledim yeter bu ne yaaa
İşte eşimin yapısı aileci biri bişey demiyo ne yapsalar doğru sanki büyükler ya onlar herseyin iyisini bilir biz cahiliz böyle bişey olamaz biz çocuk değiliz nefret ediyorum yonlendirilmekten yakın oturuyoruz malesef ben sadece il değiştirirsek kurtulabilirim diye düşünüyorumvalla böyle konuşarı okuyunca şok oluyorum.
benim kv de çocuğu götürmücez diye korkusuna bir şey diyemiyor.
sert biri de değilim ama eşimin ailesinde bana karşı bir çekinme var.
öyle eşim de burada çocuk kendine geldi falan da diyemez, sıkar biraz.
çok yakın mı oturuyorsunuz?
Eğer öyleyse bence siz de bu düzene alışmaya çalışın, çok yakın oturunca başka çıkış yok bana göre.
esirgeseniz siz suçlu olursunuz, özellikle çocuk büyüdükçe daha serbest evi tercih etmeye başlar, siz daha çok üzülürsünüz.
uzakta oturuyorsanız gidip gelme sıklığını azaltın, bahane çok.
ama yakındaysa siz biraz o evin düzenini kendinize uydurmaya çalışın, çünkü istediğiniz az gelip-gitme olacak gibi değil.
Kız kadın benimle yaşıyor iki gelini daha var istemiyorlar kp yok akşam kocam gelince anlatacam napimYa bizimkiler öyle bişey demiyo deseler gitmem yani sen niye gidiyosun ki kocan ne diyo
Ayıp ya madem senle yaşıyo sen bakiyon laflar a bak sus da otur diğer çocukların istemiyosa madem hayret ya Allah sabır versin canimKız kadın benimle yaşıyor iki gelini daha var istemiyorlar kp yok akşam kocam gelince anlatacam napim
O zaman sende senin ailene davrandığı gibi davran. Haftada 1gün belirle o gün dışında ailesine sende gitme. Tartışıp gitmeye devam ediyorsan eşin dicek zaten tartısskta geliyor dicek. O yüzden tartıssanda hic gitme.Yok benim ailem kötü anneme çok iyi davranıyo da annem ni kötülük yapmadı hiç ona ama ailesi çok doldurdu benim aileme karşı onu belli oluyodu nefret ediyorum onlardan
Amin canım cümlemizeAyıp ya madem senle yaşıyo sen bakiyon laflar a bak sus da otur diğer çocukların istemiyosa madem hayret ya Allah sabır versin canim
Haklısın öyle olmak lazım da bilmiyorum iyice tatsizlik çıkar diye korkuyorum benim eşim snirlenince gözü bişey görmüyorO zaman sende senin ailene davrandığı gibi davran. Haftada 1gün belirle o gün dışında ailesine sende gitme. Tartışıp gitmeye devam ediyorsan eşin dicek zaten tartısskta geliyor dicek. O yüzden tartıssanda hic gitme.
Aaaaaa baslarim öyle halaya da amcaya da daha neler nasıl yikmadin mi o evi başlarına yaaa ne gerizekalilar varya kendi niye ciplaniyor niye yıkıyor onlara ne gerizekalilar ya walla kizmayin ama ben olsaydimmm o evi onların başına indirmistim pes ya daha neler duycaz iğrenç ötesi manyak bir alayAynen öyle çok iğrenç demi:s
Evet bende çok şaşırdım en başta şimdi normal geliyo alıştım heralde ben babası bile yıkarken diyorum çıplak olmaz sakin diye eşim de bana diyo çocuğun yanında soyunma sakin diye dikkat etmeye çalışıyoz ama ailesi eşime pek bişey diyemedim ne var ki bunda diyecek diye onlar ne yapsa doğru cunkuAaaaaa baslarim öyle halaya da amcaya da daha neler nasıl yikmadin mi o evi başlarına yaaa ne gerizekalilar varya kendi niye ciplaniyor niye yıkıyor onlara ne gerizekalilar ya walla kizmayin ama ben olsaydimmm o evi onların başına indirmistim pes ya daha neler duycaz iğrenç ötesi manyak bir alay
Evet bende çok şaşırdım en başta şimdi normal geliyo alıştım heralde ben babası bile yıkarken diyorum çıplak olmaz sakin diye eşim de bana diyo çocuğun yanında soyunma sakin diye dikkat etmeye çalışıyoz ama ailesi eşime pek bişey diyemedim ne var ki bunda diyecek diye onlar ne yapsa doğru cunku
Bizlerden zekiler valla Leb demeden Leblebiyi anliyolar onlarla uğraşmaktan da sıkıldım artık zehir ettiler evliligimi çocuğumu bile kendim buyutemedim ben sanki süt anneyim onlar doğurmus lar boğuldu artık çok birikmisüzüldüm ya sacmaliga bak ama olurmu esin sana diyorken onları hakli göremez bence soyle canım çıplak yikiyorlarmis şöyle yapmasinlar falan de yazik tir yaa çocuklar herşeyin farkindalar ki kim demiş anlamıyorlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?