Hergün görüşmekten bıktımmmm..

Bi an okuyunaca benm hayatim gozumun onunden filim seridi gibi gecti cocugum yok ama olsa senn gibi yaparlar cnku eltimn cocuklarinada aynisini yapiyolar malesef katlaniyorum ole zaman var ki sesini bile katlanimiyim

Yahu bu anneanne babaanne dede niye torunlara kendi çocukları gibi davranırlar çözemedim. O çocuğun bir anne babası var ve gerekli terbiyeyi eğitimi onlar verir zaten.

Kuzumm büyükse büyük gitme. Bahane bul. Çocuğu da gönderme.

Ailesiyle degil esinle çözmeniz gereken bir problem bence. Aile olduğunuzu anlaysna kadar kavga da ederdim ben olsam. Eşinize cocugunuzun ve sizin bi düzeni oldugunu anlatmaniz gerekiyor

Benim kv beni deli ediyo bebeğin altını açtığım zaman ananın ağzına attır demesi yokmu beni bitiriyo iki bacaklı şeytan

Zoruma gidiyo ya ben üstüne titriyorum oğlumun onların dediğine bak gonderesim gelmiyo hiç oraya çok bilmisler
Valla ne yapsan yaranamıyorsun. Emzirirken çocuğum çok güzel kilo aldığı halde tombalak gibi olmadığı için bu çocuk aç mama ver sen buna deyip durdular. Şimdi de çok yedirme aman kız çocuğu kilo iyi olmaz sonra vermek için uğraşır falan diyorlar. Ne yapsan iyi bir anne olamıyorsun. Mutlaka eksik bir şeyler kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…