Ama ama niye çok motive oluyorduk sen hergün eksileri bildirincegünaydın canlar bugün tartilamadim
Ay harika kızzzzEki Görüntüle 1480524 öhöm öhöm bugün itibariyle tam üç sene sonra tartıda 50lili bi rakam görüyorum tuhaf bi hismişrabbim bi daha eksikliğini göstermesin :)
Kızlar şakamaka dünden -600 çok mutluyum cumaya kadar tam 59 olmalıyım 58 ide görsem fena olmaz hani
Evet canım ya valla harika hissediyorum bende :)Ay harika kızzzz
tebrikler canımEki Görüntüle 1480524 öhöm öhöm bugün itibariyle tam üç sene sonra tartıda 50lili bi rakam görüyorum tuhaf bi hismişrabbim bi daha eksikliğini göstermesin :)
Kızlar şakamaka dünden -600 çok mutluyum cumaya kadar tam 59 olmalıyım 58 ide görsem fena olmaz hani
evde değilim canım tartı yok burdaAma ama niye çok motive oluyorduk sen hergün eksileri bildirince
tebrikler canımEki Görüntüle 1480524 öhöm öhöm bugün itibariyle tam üç sene sonra tartıda 50lili bi rakam görüyorum tuhaf bi hismişrabbim bi daha eksikliğini göstermesin :)
Olsun daha büyük eksiler bildirirsin inşallah canım.evde değilim canım tartı yok burdabende çıldırıyorum
canım bağımlılık yaptıgını düşündüğüm için tartılmadım bugün dün tartıldım geçen haftayla aynıyım. pztsi bildirim yaparım.Haydaaa noluyo niye tartılmıyonuz reklam söle bakim
Olsun daha büyük eksiler bildirirsin inşallah canım.
günaydın canlar tartım biraz kafayı yiyik biliyorsunuz ben yine az hesabı bildiriyorum çünkü çok motive ediyor
maşallah kuzumEki Görüntüle 1480524 öhöm öhöm bugün itibariyle tam üç sene sonra tartıda 50lili bi rakam görüyorum tuhaf bi hismişrabbim bi daha eksikliğini göstermesin :)
günaydın cnmgünaydın kızlar bende tartılmadım bugün
Tamam canım pazartesi bekliyoruz o zaman.canım bağımlılık yaptıgını düşündüğüm için tartılmadım bugün dün tartıldım geçen haftayla aynıyım. pztsi bildirim yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?