hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

kızlar ben hiç iyi hissetmiyorum reglimde bir iki gün gecikti ama prediktör aldım tek çizgi çıktı. Keyifsiz ve iştahsızım hiç iştahsız değilimdir normalde. Noldu şaştım.

bekliyoruz tabi hemen koş gel

kızlar ben hiç iyi hissetmiyorum reglimde bir iki gün gecikti ama prediktör aldım tek çizgi çıktı. Keyifsiz ve iştahsızım hiç iştahsız değilimdir normalde. Noldu şaştım.
İştahsızlığını iyi değerlendir canım:) benimde geçenlerde 6 gün gecikti ama yoktu bişey olurmuş arada böyle ama yinede bu testlere çık

evet ya burası cok durgunlaştı 13 kişilik listemiz var ama buraya pek kimse ugramıyor belli kişiler dışında

mrb 13 kişilik listeye sonradan kayıt yapıyor musunuz bilmiyorum ama ben de her gün kilomu bildirmek istiyorum. Bunun bana yardımcı olacağını ve insallh bu şekilde biraz kilo verecegimi düşünüyorum. bana da yardımcı olursanız sevinirimm

Canım bu niyetle gelen çok oldu ama sonradan pek uğramadılar ne yazıkki Tabi ki katılabilirsin aramıza her gün kilo bildirimi yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz asıl günümüz cuma bazı arkadaşlarımız sadece o gün kilo bildirimi yapmayı tercih ediyorlar. Boyunu kilonu hedef kilonu yaşını yazarsan seviniriz :) hoş geldin:))

Çok teşekkür ederim . çok mutlu ettiniz beni. boyum 1.67 kilo 66.9 . Bu sabah tartılip hemen resmini çektim. Bu fikir çok hoşuma gitti. yaşım da 28 hedef kilo 60. 2 - 3 yıldır diyet yapmaya çalışıyorum ama tek başıma başarılı olamıyorum. sanırım biraz motivasyonu ihtiyacım var. sizlerin kilo verdiğini görmek beni çok motive etti

hoşgeldin cnm boyun gayet iyiymiş her sabah bildirim yaparsan resim eklersen daha cok motive olursun

hosbuldum o zaman. her sabah sizler gibi resim paylaşmaya çalışıcam. Burada yeni üyeyim kullanmayı da pek bilmiyorum ama sizlerin de yardımıyla halledicez inş. bakalim . e hadi o zaman başlıyorum . her sabah görüşmek üzere ... hoşçakal ....

Canım cevapla nın yanında dosya eklemek var ordan yüklüyorsun resimleri. Yarın sabah görüşürüz :)

hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…