bekliyoruz tabi hemen koş gelArkadaslarim cokk afedersiniz oyle yogundu ki gunlerim tablomuzu bile yapamadim. haftasonu birazcikkk fazla yedim ama kilo alacak kadar degil yani haftada bir tartilma isi bana iyi geldi cumaya kadar bekleyecegim yine. eliptik bisikletim geliyo persembenin yaninda carsamba da spora basliyorum bu hafta hizla yaniniza geliyorum bekleyinnnn
ah benimde olsa keşkeBu kuzular yok mu parmaklarında oynatıyorlar insanı:)
OLUR İNŞALAHah benimde olsa keşke
Olur canım zamanını bilir o merak etme sen ;-)ah benimde olsa keşke
İştahsızlığını iyi değerlendir canım:) benimde geçenlerde 6 gün gecikti ama yoktu bişey olurmuş arada böyle ama yinede bu testlere çıkkızlar ben hiç iyi hissetmiyorum reglimde bir iki gün gecikti ama prediktör aldım tek çizgi çıktı. Keyifsiz ve iştahsızımhiç iştahsız değilimdir normalde. Noldu şaştım.
birkaç gün bekleyeyim de ondan sonra. Belki bahar havasındadır ne bileyim. bak sende de olmuş gecikme.Çok güvenme kan testi yaptır
ben buradayımmmKIZLAR NERELERDESİNİZ
Canım bu niyetle gelen çok oldu ama sonradan pek uğramadılar ne yazıkkimrb 13 kişilik listeye sonradan kayıt yapıyor musunuz bilmiyorum ama ben de her gün kilomu bildirmek istiyorum. Bunun bana yardımcı olacağını ve insallh bu şekilde biraz kilo verecegimi düşünüyorum. bana da yardımcı olursanız sevinirimm
hoşgeldin cnm boyun gayet iyiymiş her sabah bildirim yaparsan resim eklersen daha cok motive olursunÇok teşekkür ederim . çok mutlu ettiniz beni. boyum 1.67 kilo 66.9 . Bu sabah tartılip hemen resmini çektim. Bu fikir çok hoşuma gitti. yaşım da 28 hedef kilo 60. 2 - 3 yıldır diyet yapmaya çalışıyorum ama tek başıma başarılı olamıyorum. sanırım biraz motivasyonu ihtiyacım var. sizlerin kilo verdiğini görmek beni çok motive etti
Canım cevapla nın yanında dosya eklemek var ordan yüklüyorsun resimleri. Yarın sabah görüşürüz :)hosbuldum o zaman. her sabah sizler gibi resim paylaşmaya çalışıcam. Burada yeni üyeyim kullanmayı da pek bilmiyorum ama sizlerin de yardımıyla halledicez inş. bakalim . e hadi o zaman başlıyorum . her sabah görüşmek üzere ... hoşçakal ....
hoşgeldinÇok teşekkür ederim . çok mutlu ettiniz beni. boyum 1.67 kilo 66.9 . Bu sabah tartılip hemen resmini çektim. Bu fikir çok hoşuma gitti. yaşım da 28 hedef kilo 60. 2 - 3 yıldır diyet yapmaya çalışıyorum ama tek başıma başarılı olamıyorum. sanırım biraz motivasyonu ihtiyacım var. sizlerin kilo verdiğini görmek beni çok motive etti
evet ya burası cok durgunlaştı 13 kişilik listemiz var ama buraya pek kimse ugramıyor belli kişiler dışında
Hoşgeldin canım :)hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?