hep beraber zayıflamaya :)Çok teşekkür ederim . çok mutlu ettiniz beni. boyum 1.67 kilo 66.9 . Bu sabah tartılip hemen resmini çektim. Bu fikir çok hoşuma gitti. yaşım da 28 hedef kilo 60. 2 - 3 yıldır diyet yapmaya çalışıyorum ama tek başıma başarılı olamıyorum. sanırım biraz motivasyonu ihtiyacım var. sizlerin kilo verdiğini görmek beni çok motive etti
O zaman canım akşamları menünü de paylaş ki daha çok motive olasın insan yazınca daha çok dikkat ediyor yediklerinehosbuldum kızlar hepinize teşekkür ederim. artık ben bağımlısı olcm buranin. girip bakasim geliyor kim ne yazmış, ne yemiş , ne içmiş . çok fena gaza geldim .
hoşgeldin :)1Çok teşekkür ederim . çok mutlu ettiniz beni. boyum 1.67 kilo 66.9 . Bu sabah tartılip hemen resmini çektim. Bu fikir çok hoşuma gitti. yaşım da 28 hedef kilo 60. 2 - 3 yıldır diyet yapmaya çalışıyorum ama tek başıma başarılı olamıyorum. sanırım biraz motivasyonu ihtiyacım var. sizlerin kilo verdiğini görmek beni çok motive etti
Afiyet olsun canım güzel menü akşamları ekmeği de kesersen süper olur:)ben günü bitirdim (umarım tabi) neler yedim?
sabah iki tane yumurta haşladım ve bir dilim kepekli ekmek
öğlen yeşil salata, az çorba ve 3 kuşbaşı parça et
akşam patlıcanlı yemek biraz yoğurt ve bir dilim tahıllı ekmek
Merhabalar canım hoş geldin:) yaş kilo boy hedef kilo paylaşırsan seviniriz her sabah resimli kilo bildirimi yapıyoruz bazı arkadaşlar cuma günleri yapıyor sadece sana bırakıyoruz bunu sayfamızı bu ara biraz sessiz ama senin gibi yeni gelen arkadaşlarla tekrar canlanacak inşallahSelam vermeden damdan duser gibi atlamisim konuya. Afedersiniz
Merhaba
Hosbuldummm tesekkur ederimMerhabalar canım hoş geldin:) yaş kilo boy hedef kilo paylaşırsan seviniriz her sabah resimli kilo bildirimi yapıyoruz bazı arkadaşlar cuma günleri yapıyor sadece sana bırakıyoruz bunu sayfamızı bu ara biraz sessiz ama senin gibi yeni gelen arkadaşlarla tekrar canlanacak inşallah
ay evet ya ben normalde ekmek yemezdim noldu bana anlamadımAfiyet olsun canım güzel menü akşamları ekmeği de kesersen süper olur:)
merhaba hoşgeldin canımSelam vermeden damdan duser gibi atlamisim konuya. Afedersiniz
Merhaba
Hosbuldum tesekkurlermerhaba hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?