hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

hep beraber zayıflamaya :)

hosbuldum kızlar hepinize teşekkür ederim. artık ben bağımlısı olcm buranin. girip bakasim geliyor kim ne yazmış, ne yemiş , ne içmiş . çok fena gaza geldim .

hosbuldum kızlar hepinize teşekkür ederim. artık ben bağımlısı olcm buranin. girip bakasim geliyor kim ne yazmış, ne yemiş , ne içmiş . çok fena gaza geldim .
O zaman canım akşamları menünü de paylaş ki daha çok motive olasın insan yazınca daha çok dikkat ediyor yediklerine

Ekimde tartilmistim 49 a dusmusum.s.s ama simdii kacim bilmiyorum

selam canlar
sabah 5 kb
akşam 41 kb
toplam 46 kb bakalım yarın nasıl olacak

hoşgeldin :)1

aksama karnabahar hasladim az da çorba biraz da yoğurt ve bollll su yeterli olur inş. benim için belki 1 dilim ekmek. hadi insallh.

ben günü bitirdim (umarım tabi ) neler yedim?
sabah iki tane yumurta haşladım ve bir dilim kepekli ekmek
öğlen yeşil salata, az çorba ve 3 kuşbaşı parça et
akşam patlıcanlı yemek biraz yoğurt ve bir dilim tahıllı ekmek

Ben her gun tartilmayi takinti haline getirdim. Ben de geleyim mi araniza? Takintim bir isime yarasin
Zayiflamaya calsiyorum ben de.

Afiyet olsun canım güzel menü akşamları ekmeği de kesersen süper olur:)

Selam vermeden damdan duser gibi atlamisim konuya. Afedersiniz

Merhaba

hepimizin tek bir amacı var zayıflamak tarih 07.04.2015 yarış başlaşın bırakanlar şu an itibariyle azimle devam edenler hedef yoluna hızla devam edelim ve hepimiz ideal kilomuza kavuşalım kesinlikle isteyen yapıyor ama istemeyen ya da sadece sözde isteyen yani benim gibiler benim pc olmadığı için evde pek buraya akşamları takip edemiyorum o yüzden facede kurduğumuz grupta akşamşarı aktif oluyorum ama söz hergün geri dönüp bakacam haydi kızlar fit olamaya :)

Selam vermeden damdan duser gibi atlamisim konuya. Afedersiniz

Merhaba
Merhabalar canım hoş geldin:) yaş kilo boy hedef kilo paylaşırsan seviniriz her sabah resimli kilo bildirimi yapıyoruz bazı arkadaşlar cuma günleri yapıyor sadece sana bırakıyoruz bunu sayfamızı bu ara biraz sessiz ama senin gibi yeni gelen arkadaşlarla tekrar canlanacak inşallah

Hosbuldummm tesekkur ederim

20 yasindayim. Aslinda yil olarak 21oldum ama ay eylul olunca boyle geriden geriden geliyorum. 168 boyundayim. 2 haftadir dikkat ediyorum yediklerime zayiflamaya calisiyorum. Cuma zayiflama yarismalarinda bir takimdayim ayni zamanda yine baska bir gruptayim bunlar umarim sizin icin sıkıntı olmaz. Burayi da ihmal etmem evdeyim cunku surekli. Evde internetimiz yok telefondan giriyorum internet paketim biterse giremem anca. Kilo verme calismalarima 68 kiloyla basladim. Bugun 65.8 ciktim. Hedefim en basta 64ten düsmek cunku orada bir direnc var sanirim dusemiyorum ne zman dikkat etmeye baslasam 65te tikanip kaldim. Sonrasinda 59a gelmem lazim. 58 kiloyken hala kendime kilolu gelirsem hedefimi de 55e cekecegim. Boyle iste benim durumum. Ben yas olarak kucugum kimlere abla demem lazim veya siz diye hitap etmem lazim bilmiyorum. Soylerseniz pot kirmamis olurum

Afiyet olsun canım güzel menü akşamları ekmeği de kesersen süper olur:)
ay evet ya ben normalde ekmek yemezdim noldu bana anlamadım dedim ya bünyem manyaklaştı yarın sabah regl olmazsam kan tahlili yaptıracağım kısmet...

Tek kilo almak isteyen benim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…