hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

iyi akşamlar herkese
ben de sabah iki rafadan yumurta, bir dilim çavdar, 3 siyah zeytin
öğlen buharda karnıbahar, havuç, bir dilim kepekli ekmek
akşam ise susamlı çıtır tavuklu soslu salata.
47 canım ama miktar önemli tavuk 0 hesapladim ama soslu ise değişir

canım hesaplarim fittingo üye ol orda yemek yazarken kb çıkıyor hem kalori de takip edersin :)
olmayı denedim kaç kere olamadım fittingo bişeyi kabul etmiyo ama ne belli değil. Bugün başka bilgisayardan deneyeceğim.

Bu ara kimse uğramıyor yaa bende bakıp çıkıyorum öyle olunca kızlar daha çok paylaşım yapalım bi ara ne güzeldi yeni katılan arkadaşlardan da hiç ses soluk çıkmıyo
evet ya noluyo

Son düzenleme:
47 canım ama miktar önemli tavuk 0 hesapladim ama soslu ise değişir
canım havuç bir havucun dörtte biri. tavuklar 3 serçe parmağı kadar ama galetaya bulanarak kızarmış. Ekmek de aslında hiç yemem ama buğulama çok azdı bir porsiyon bile olmayabilir aç kalırım diye korktum . herhalde 50 kb ben de öyle düşündüm. çok teşekkürler canım.

günaydın kızlar . hayırlı sabahlarınız olsun inşallah. bu sabah 68,60 off 67 olmak istiyorum

önemli değil canım bende 3 gündür ekmek yiyorum kb gecmedigim halde kilo verimi durdu ben yemeyeceğim sende kes canım ekmek tok tutmaz yumurta ye ve 0 kb :)

nazar 'deydi bana kılo veremiyorum cildiracagim sanırım vücut inatlasiyor yada ben de bir sorun var uf

günaydın arkadaşlar kilo vermeye başladım nihayet ama moralim sıfır bu sabah kızım beni işe bitürlü bırakmak istemedi işe geç kaldım onuda ikna edemedim resmen kaçtım evden

günaydın kızlar ben iyi gidiyorum -600 yineyine:) ama şimdi de korkmaya başladım birden geri alırsam diye bakalım ne olcak

günaydın arkadaşlar kilo vermeye başladım nihayet ama moralim sıfır bu sabah kızım beni işe bitürlü bırakmak istemedi işe geç kaldım onuda ikna edemedim resmen kaçtım evden
çok zor bidurum aynısı benimde başımda benimki daha anlamıuor ama yakında mızmızlanacak

Kıyamam ben ya nasıl zor olmuştur sana da akşam eve gidince bol bol vakit geçirirsin canım gönlünü alırsın biraz ben evdeyim ama bazen bırakmak zorunda kalıyorum gerçekten çok zor

Eki Görüntüle 1483683 günaydın kızlar ben iyi gidiyorum -600 yineyine:) ama şimdi de korkmaya başladım birden geri alırsam diye bakalım ne olcak
ya sen süper gidiyorsun cnm maşallah
çok iyi gidiyosun bekle beniii :)
bekliyorum kuzun hadi bakalım
çok zor bidurum aynısı benimde başımda benimki daha anlamıuor ama yakında mızmızlanacak

bizimkisi her sabah böyle konuşup anlaşıyoruz ama bugün tam inat çıktı.
Kıyamam ben ya nasıl zor olmuştur sana da akşam eve gidince bol bol vakit geçirirsin canım gönlünü alırsın biraz ben evdeyim ama bazen bırakmak zorunda kalıyorum gerçekten çok zor
arkamdan ağladı kapıyı kapattım tık yok sustu hemen.zilli ya bide evim okula cok yakın bakıcısı anasınıfına getiriyor görüyorum öğlen yemekte görüyorum tabi o beni görmeden yoksa asla ayrılmak istemiyor.Zaman zaman diyorum zaten çalışan kadın çocuk falan yapmasın diye.hep bakıcı elinde oluyorlar cocuklar

Bu kuzular yok mu parmaklarında oynatıyorlar insanı:)

Arkadaslarim cokk afedersiniz oyle yogundu ki gunlerim tablomuzu bile yapamadim. haftasonu birazcikkk fazla yedim ama kilo alacak kadar degil yani haftada bir tartilma isi bana iyi geldi cumaya kadar bekleyecegim yine. eliptik bisikletim geliyo persembenin yaninda carsamba da spora basliyorum bu hafta hizla yaniniza geliyorum bekleyinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…