hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

canım sıkılıyor ya veremeyince madem yemeyince veremiyorum akıl diyor bigüzel yemek ye :)

ye kız ye ki bana yetişmeyesin
şaka biyana bence haftada bir cok abartmamak şartıyla istediğin gibi ye hayatımız boyunca diyet yapacak değiliz ya

buyrunuz hanimlar uzun suredir paylasim yapamayanlari alta aldim takip kolay olsun diye renklerin de anlamlari anlasiliyor sanirim

Kızlar günaydın,

Öncelikle hepinizi tebrik ederim çok güzel kilolar veriyorsunuz Ben başlığınızı uzun bir süredir takip ediyorum, ben de aranıza katılabilir miyim acaba?

Kızlar günaydın,

Öncelikle hepinizi tebrik ederim çok güzel kilolar veriyorsunuz Ben başlığınızı uzun bir süredir takip ediyorum, ben de aranıza katılabilir miyim acaba?
Buyur canim hergun bildirim yapip bizleri mahrum birakmayacaksan neden olmasin boy hedef kilo alayim ben buranin yazicisi olarak

Canım bizim için uğraşıyorsun ya ellerine sağlık:) alttaki arkadaşları çıkar bence direkt bugün gelmedilerse zaten gelmezler diye düşünüyorum ya da bir hafta daha bekleyelim sen bilirsin
sizden onay almak istedim canim cikarmak icin. ustunde oynama yapiyorum sadece ya uzun surmuyo isim merak etme

Buyur canim hergun bildirim yapip bizleri mahrum birakmayacaksan neden olmasin boy hedef kilo alayim ben buranin yazicisi olarak

Teşekkür ederim :) Benim boyum 163, hedef kilom 53, bu sabah tam 62 kilo çıktım.

Ben normalde mart başında 62.8 ile başladım diyete ve 59.5'a kadar düştüm ancak geçen hafta bir operasyon geçirdim ve yaklaşık 2 haftadır da yediklerime dikkat etmiyordu, o yüzden bir baktım hop tekrar 62 olmuşum

Her gün bildirim yapmak benim için hiç zor olmayacak, çünkü ben de her gün dayanamayıp tartılanlardanım o yüzden bu başlık tam bana göre takip ettiğim kadarıyla her gün kilo bildirimi yapıp, cuma günlei tartı fotoğrafıyla bildirim yapıyorrsunuz. Ben haftasonları genelde evimde olmuyorum , o yüzden cumartesi-pazar kilo bildirimi yapmazsam sorun olur mu?

Merak etme canim hep birlikte bu yaza incelcez.not ettim bilgilerini

hergun tarti fotosu yayinliyoruz canim aslinda .sadece cumalari ben tablo yapiyorum ek olarak. haftasonu ben de pek paylasim yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…