hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

BENDE BİANORMALLİK VAR BİRKAÇ GÜNE KADAR BU ŞİŞKİNLİK GİDERSE MEYDANA ÇIKAR ASIL KİLO.
sEN YEDİN SANIRIM BU HAFTA
yok canim ya 2 gun biraz fazla yedim o da yine fazla kacirmadan .ama iste okadar acliga alisti ki vucudum bi gun 100 kalori fazla yesem depo yapiyo sanirim. bukadar acliga 2 ayda 2 kilo verdim.sanirim metabolizmam iyi calismiyo.spor yapmam lazim duzenli o da bende yok.

.BENDE SPOR YAPMIYORUM SON 3 GÜNDÜR YAPTIM BUNA RAGMEN VEREMEDİM DÜŞÜN HALİMİ

Kızlar peki su konusunda nasılsınız? Ben normalde günde 1 bardak suyu bile çok zor içiyorum, ah bir günde 2lt içmeye alışabilsem Benim gibi olup su içmeye kendini alıştırabilmiş arkadaşlar var mı aramızda??

BEN BEN BEN haftada 1.5 lt siseyi anca bitirirdim.ben sadece su degil icecek icmem. ama 1 aydir zorla tikistira tikistira iciyorum gunde 2 lt. elinde gezdir.hala alismis degilim gorev gibi goruyorum.

Canım öncelikle hoş geldin :) su konusunda diyete başlamadan 2-3 bardak ancak içiyordum şimdi sürekli susuyorum 3litreyi buluyor günde yanında şişen olsun saat kur ama mutlaka alış su içmeye

BEN BEN BEN haftada 1.5 lt siseyi anca bitirirdim.ben sadece su degil icecek icmem. ama 1 aydir zorla tikistira tikistira iciyorum gunde 2 lt. elinde gezdir.hala alismis degilim gorev gibi goruyorum.
Ben normalde susadıkça hep asitli içecekler içerim Ama dediğin gibi bir görev gibi görüp zorla içmem gerekiyor heralde

Canım öncelikle hoş geldin :) su konusunda diyete başlamadan 2-3 bardak ancak içiyordum şimdi sürekli susuyorum 3litreyi buluyor günde yanında şişen olsun saat kur ama mutlaka alış su içmeye
Hoşbulduk :) Evet sanırım bir şişe edinmem gerekicek, ne güzel alışmışsın günde 3 lt çok güzel

Ben normalde susadıkça hep asitli içecekler içerim Ama dediğin gibi bir görev gibi görüp zorla içmem gerekiyor heralde
Himm sukur ben asitli icecegi de hic sevmem. canim soylememe bile gerek yok sanirim dusman onlar dusman. hemen cikar elinden o kakalari

Hosgeldiiiin

Su konusunda ben cok kotu sayilmazdim ama 2 lt de olmuyordu. Hic su icmedigim gunler oluyordu. Ozellikle regl zamanlarimda nefret ediyorum su icmekten

Telefonun akilli telefonsa bununla ilgili uygulamalar var canim. Ilk basta boyunu kilonu vs bilgilerini yaziyorsun. Her gun tuketmen gereken suyu belirliyor. Ve belirli araliklarla bildirim veriyor su ic diye. Cok faydasi oluyor bence. Bildirim saatlerini de aralik olarak ayarlayabiliyorsun. Atiyorum sabah 9 aksam 11 arasi gibi.

Deneyin bence hepiniz su icmeyi unutanlar icin ozellikle cok faydali.

Himm sukur ben asitli icecegi de hic sevmem. canim soylememe bile gerek yok sanirim dusman onlar dusman. hemen cikar elinden o kakalari
Evet haklısın! light bile olsalar asitli içecekler ödem yapıyor, ben de onun yerine light limonata ve light süte verdim kendimi, tabii artık su da hayatımın büyük bir parçası olmalı!

Hoşbulduuk

Evet akıllı telefonum var, çok güzelmiş ya hiç bilmiyordum su ile ilgili uygulamalar olduğunu! Bana isim verebilir misin rica etsem

Evet haklısın! light bile olsalar asitli içecekler ödem yapıyor, ben de onun yerine light limonata ve light süte verdim kendimi, tabii artık su da hayatımın büyük bir parçası olmalı!
Bence sut light olmamali ama yine sen bilirsin
Vucudun yaga da ihtiyaci var. Enerjiyi yagi yakip saglamasi lazim. Ama biz diyet yaparken yagsiz yagsiz yiyoruz. Vucut gereksinimi olan yagi alamiyor ve kitlik moduna giriyor. Sonrasinda da her yedigimiz seydeki yagi yakmak yerine depoluyor. Daha fazla yag emiyor hucreler. Light urunlere karsiyim

Evet canim bugun baslangic yap en kisa zamanda alisirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…