yok canim ya 2 gun biraz fazla yedim o da yine fazla kacirmadan .ama iste okadar acliga alisti ki vucudum bi gun 100 kalori fazla yesem depo yapiyo sanirim. bukadar acliga 2 ayda 2 kilo verdim.sanirim metabolizmam iyi calismiyo.spor yapmam lazim duzenli o da bende yok.BENDE BİANORMALLİK VAR BİRKAÇ GÜNE KADAR BU ŞİŞKİNLİK GİDERSE MEYDANA ÇIKAR ASIL KİLO.
sEN YEDİN SANIRIM BU HAFTA
.BENDE SPOR YAPMIYORUM SON 3 GÜNDÜR YAPTIM BUNA RAGMEN VEREMEDİM DÜŞÜN HALİMİyok canim ya 2 gun biraz fazla yedim o da yine fazla kacirmadan .ama iste okadar acliga alisti ki vucudum bi gun 100 kalori fazla yesem depo yapiyo sanirim. bukadar acliga 2 ayda 2 kilo verdim.sanirim metabolizmam iyi calismiyo.spor yapmam lazim duzenli o da bende yok.
Biz de haftaya surpriz yapariz napalim canim.ben de su kayisi cayindan alcam bakalim belki iyi gelir.BENDE SPOR YAPMIYORUM SON 3 GÜNDÜR YAPTIM BUNA RAGMEN VEREMEDİM DÜŞÜN HALİMİ
İNŞALLAH CANIM BENDE ALICAM FAYDASI OLUR UMARIMBiz de haftaya surpriz yapariz napalim canim.ben de su kayisi cayindan alcam bakalim belki iyi gelir
Canım şişlik varsa çok iyi gelir ben bazen akşam yatmadan içiyorum sabaha süper oluyoBiz de haftaya surpriz yapariz napalim canim.ben de su kayisi cayindan alcam bakalim belki iyi gelir
BEN BEN BEN haftada 1.5 lt siseyi anca bitirirdim.ben sadece su degil icecek icmem. ama 1 aydir zorla tikistira tikistira iciyorum gunde 2 lt. elinde gezdir.hala alismis degilim gorev gibi goruyorum.Kızlar peki su konusunda nasılsınız? Ben normalde günde 1 bardak suyu bile çok zor içiyorum, ah bir günde 2lt içmeye alışabilsemBenim gibi olup su içmeye kendini alıştırabilmiş arkadaşlar var mı aramızda??
sagol canim deneyecegimm bi yerden tutturmak lazimCanım şişlik varsa çok iyi gelir ben bazen akşam yatmadan içiyorum sabaha süper oluyo
Canım öncelikle hoş geldin :) su konusunda diyete başlamadan 2-3 bardak ancak içiyordum şimdi sürekli susuyorum 3litreyi buluyor günde yanında şişen olsun saat kur ama mutlaka alış su içmeyeKızlar peki su konusunda nasılsınız? Ben normalde günde 1 bardak suyu bile çok zor içiyorum, ah bir günde 2lt içmeye alışabilsemBenim gibi olup su içmeye kendini alıştırabilmiş arkadaşlar var mı aramızda??
Ben normalde susadıkça hep asitli içecekler içerimBEN BEN BEN haftada 1.5 lt siseyi anca bitirirdim.ben sadece su degil icecek icmem. ama 1 aydir zorla tikistira tikistira iciyorum gunde 2 lt. elinde gezdir.hala alismis degilim gorev gibi goruyorum.
Hoşbulduk :) Evet sanırım bir şişe edinmem gerekicek, ne güzel alışmışsın günde 3 lt çok güzelCanım öncelikle hoş geldin :) su konusunda diyete başlamadan 2-3 bardak ancak içiyordum şimdi sürekli susuyorum 3litreyi buluyor günde yanında şişen olsun saat kur ama mutlaka alış su içmeye
Himm sukur ben asitli icecegi de hic sevmem. canim soylememe bile gerek yok sanirim dusman onlar dusman. hemen cikar elinden o kakalariBen normalde susadıkça hep asitli içecekler içerimAma dediğin gibi bir görev gibi görüp zorla içmem gerekiyor heralde
Kızlar peki su konusunda nasılsınız? Ben normalde günde 1 bardak suyu bile çok zor içiyorum, ah bir günde 2lt içmeye alışabilsemBenim gibi olup su içmeye kendini alıştırabilmiş arkadaşlar var mı aramızda??
Evet haklısın! light bile olsalar asitli içecekler ödem yapıyor, ben de onun yerine light limonata ve light süte verdim kendimi, tabii artık su da hayatımın büyük bir parçası olmalı!Himm sukur ben asitli icecegi de hic sevmem. canim soylememe bile gerek yok sanirim dusman onlar dusman. hemen cikar elinden o kakalari
HoşbulduukHosgeldiiiin
Su konusunda ben cok kotu sayilmazdim ama 2 lt de olmuyordu. Hic su icmedigim gunler oluyordu. Ozellikle regl zamanlarimda nefret ediyorum su icmekten
Telefonun akilli telefonsa bununla ilgili uygulamalar var canim. Ilk basta boyunu kilonu vs bilgilerini yaziyorsun. Her gun tuketmen gereken suyu belirliyor. Ve belirli araliklarla bildirim veriyor su ic diye. Cok faydasi oluyor bence. Bildirim saatlerini de aralik olarak ayarlayabiliyorsun. Atiyorum sabah 9 aksam 11 arasi gibi.
Deneyin bence hepiniz su icmeyi unutanlar icin ozellikle cok faydali.
Ellerine sağlık canım :)
Bence sut light olmamali ama yine sen bilirsinEvet haklısın! light bile olsalar asitli içecekler ödem yapıyor, ben de onun yerine light limonata ve light süte verdim kendimi, tabii artık su da hayatımın büyük bir parçası olmalı!
Evet canim bugun baslangic yap en kisa zamanda alisirsin insallah.Evet haklısın! light bile olsalar asitli içecekler ödem yapıyor, ben de onun yerine light limonata ve light süte verdim kendimi, tabii artık su da hayatımın büyük bir parçası olmalı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?