- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
KAYSII ÇAYINI DENEYEYİM BAKALIMKayisi cayi cok iyi geldi bana sen de dene bence. Bir de yogurt kürü yapiyorum ben o da iyi geliyor.
tebriklerKizlar foto eklemeyi bir turlu beceremedim ya ben. Zaten su an internetim mi telefonum mu hangisi bilemedim ama sacmaliyor. Ekran gidip geliyor resmen. Gormeden yaziyorum bunu da. Duzeldigi an foto da eklerim. Bu haftalik boyle olsun benimki idarw edin olmaz mi
Baslangic kilom: 68
Gecen hafta: 66.4
Bu hafta: 65.6
TEBRİKLER cnmKizlar foto eklemeyi bir turlu beceremedim ya ben. Zaten su an internetim mi telefonum mu hangisi bilemedim ama sacmaliyor. Ekran gidip geliyor resmen. Gormeden yaziyorum bunu da. Duzeldigi an foto da eklerim. Bu haftalik boyle olsun benimki idarw edin olmaz mi
Baslangic kilom: 68
Gecen hafta: 66.4
Bu hafta: 65.6
harika tebriklergecen hafta 68.7
bu hafta 67.8 Eki Görüntüle 1488329
süper masallh tebriklerEki Görüntüle 1488364 günaydın kızlar -100:-( düne göre daha çok olur diye düşünmüştümneyse güzel olan şu ki geçen haftaya göre -2 kilo
tebrikler
Tesekkur ederim:)TEBRİKLER cnm
buarada yoğurt kürü demişsin ya nasıl yapıyosun acaba
benim reflüm var ama yapabilir miyim kiTesekkurler :)
Tesekkur ederim:)
3 yemek kasigi yogurt yarim limonun suyu ve 1 cay kasigi pulbibrri karistirip yatmadan yarim saat once yiyorum canim yogyrdun ev yogurdu olmasi lazimmis ve biberin de aci olmasi gerekiyormus.
maşallah kuzum tebrikler sanada
Reflü varsa rahatsiz edebilir canim ya.benim reflüm var ama yapabilir miyim ki
maşallah kuzum tebrikler sanada
tuubam haftaya bi bakmışsın -2 kiloKIZLAR SUPER VERMISSINIZ TEBRIK EDERIM HEPINIZI.BENIM DURAKLAMA DONEMIM GALIBA CUNKU DIYETE DEVAM EDIYORUM.OLSUN BAKALIMM
BENDE ÖYLE BİRDEN VERİRMİYİM ACABAtuubam haftaya bi bakmışsın -2 kilo
birbirimize yakınsa kilolarımız verebilirsin izi veriyorum hahahaaaBENDE ÖYLE BİRDEN VERİRMİYİM ACABA
canım sıkılıyor ya veremeyince madem yemeyince veremiyorum akıl diyor bigüzel yemek ye :)birbirimize yakınsa kilolarımız verebilirsin izi veriyorum hahahaaa
Ah agzindan bal damliyor canim insallahtuubam haftaya bi bakmışsın -2 kilo
aynen bana da oyle diyor ama arkadaslarim acken ben yiyemem diye durduruyorum kendimicanım sıkılıyor ya veremeyince madem yemeyince veremiyorum akıl diyor bigüzel yemek ye :)
super gidiyorsun canim.bence kilon farketmese de vucudun inanilmaz forma girecek onemli olan da bu.Eki Görüntüle 1488364 günaydın kızlar -100:-( düne göre daha çok olur diye düşünmüştümneyse güzel olan şu ki geçen haftaya göre -2 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?