- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
asıl süper sensin bak 70 ide gördün kim tutar senisüper aynen devam
maşallah kuzumaganaydinlar.- 300Eki Görüntüle 1488361
bende öyleyim malesef neden oldu bilmiyorum zaten wc sorunum varKendimi hic super hissetmiyorum ama ben dunyayi yemisim gibi siskinlik var su
tebrikler ....gecen hafta 68.7
bu hafta 67.8 Eki Görüntüle 1488329
vuhuuuu 2 kilo ne be tebriklerEki Görüntüle 1488364 günaydın kızlar -100:-( düne göre daha çok olur diye düşünmüştümneyse güzel olan şu ki geçen haftaya göre -2 kilo
maşallah kuzuma
çok sağol canım benim hep beraber başarıyoruz burasının sizlerin motivasyonu sayesindeasıl süper sensin bak 70 ide gördün kim tutar seni
kızlar günaydın ben çok mutluyum ya 70.1 çıktım inanamıyorummmumarım herkes güzel haberler verir bugün.
gecen hafta 68.7
bu hafta 67.8 Eki Görüntüle 1488329
kızlar hepinizi tebrik ediyorum harikasınız :)))ganaydinlar.- 300Eki Görüntüle 1488361
bu hafta çok az verdim gram resmen durdu
Olsun canım duraklama döneminde olabilirsin vücudun direnç gösteriyordurEki Görüntüle 1488313 Günaydın kızlar. İyi bari geçen haftayla aynı sayılırım
harikasın kızzzEki Görüntüle 1488364 günaydın kızlar -100:-( düne göre daha çok olur diye düşünmüştümneyse güzel olan şu ki geçen haftaya göre -2 kilo
Saol canım benim :)harikasın kızzz
Kayisi cayi cok iyi geldi bana sen de dene bence. Bir de yogurt kürü yapiyorum ben o da iyi geliyor.bende öyleyim malesef neden oldu bilmiyorum zaten wc sorunum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?