olabilir cnm regldendir oGünaydın kızlar ben de artıdayım foto çekemedim yalnız ben dün çok dikkat etmiştim üzerimde bi şişlik var reglim de yaklaştı ondan olduğunu düşünüyorum 58.9
vuhuuu müthişsin tebrikler
15 günde 3.5 kilo maşallahın var ama sonrasında dikkat etmen lazım 1000 kalori altı alıyosun belki kızacaksın ama çoook sağlıksızDiyette bugun 15.gün
geçen 14 gunun özeti şöyle :
1. gün kilo.........72,5
15.gün kilo........69
Fark - 3,5 kg
Tesekkur ederiimm :)olabilir cnm regldendir o
15 günde 3.5 kilo maşallahın var ama sonrasında dikkat etmen lazım 1000 kalori altı alıyosun belki kızacaksın ama çoook sağlıksız
Ben de öyle düşünüyorum canım içim rahat felaket bi mide ağrım var dün sabahtan beri inanılmaz bi şişlik var bi günde yarım kilo alamam heralde deil mi yaolabilir cnm regldendir o
15 günde 3.5 kilo maşallahın var ama sonrasında dikkat etmen lazım 1000 kalori altı alıyosun belki kızacaksın ama çoook sağlıksız
Canım orda havalar nasıl bilmiyorum ama burda tam bahar geçişi ondan olabilir mi acaba bu şişlikler, bence şişlik gidince güzel bi iniş olacakselam kizlar...ya ben kacamak filan da yapmadim yine veremedim yine veremedim.10 gun oldu 1 gr veremiyorum.neler oluyor ya...iyice canim sikilmaya basladi. sislik var bir de bende de ..
buraya da bahar geldi canim 1 haftadir 18 20 derece. insallah kurtulurum yoksa 31 mayisa kadar kaycetcem iddiami.en onemlisi ben artik istedigim fizikte olmak istedigimi giymek ve artik kilo problemini dusunmemek istiyorum.Canım orda havalar nasıl bilmiyorum ama burda tam bahar geçişi ondan olabilir mi acaba bu şişlikler, bence şişlik gidince güzel bi iniş olacak
1 günlük şok yapsana tubamselam kizlar...ya ben kacamak filan da yapmadim yine veremedim yine veremedim.10 gun oldu 1 gr veremiyorum.neler oluyor ya...iyice canim sikilmaya basladi. sislik var bir de bende de ..
olabilir cnm regldendir o
olabilir cnm regldendir o
Bol bol yeşil çay iç canım daha çok var 31 mayısa halledersin merak etmeburaya da bahar geldi canim 1 haftadir 18 20 derece. insallah kurtulurum yoksa 31 mayisa kadar kaycetcem iddiami.en onemlisi ben artik istedigim fizikte olmak istedigimi giymek ve artik kilo problemini dusunmemek istiyorum.
Napsam ki canim ? hic de oyle diyetler yapamam ama mecburum artik galiba1 günlük şok yapsana tubam
sadece 3 kilo ya ama olmuyor gitmiyoBol bol yeşil çay iç canım daha çok var 31 mayısa halledersin merak etmeistediğimiz vücuda kavuşmak için sabırlı olmalıyız moral bozmak yok:)
Ya öyle düşünmesene daha çok var yanlış hatırlamıyorsam kızının doğum günüydü o tarih ne kadar mutlu olacağını düşün istediğin kilo da kuzunun yaş gününü kutlayacaksınkızlar benimde iddiam vardı arkadaslarla 18 mayısa kadar 62 olacaktım sözde ama şimdiden kaybettim bile napalım sağlık olsun 64 bile olsam öpüp başıma koycam artık
Oooo üç kilo da ne var tubam ben iddiaya girmedim ama 25 mayısta bi maratona katılcam söz verdim kendime 56 olcam benim de 2.5 kilom var sıkıldım dişimizi ve istediğimiz kiloya ulaşalım yılmak pes etmek yok aslasadece 3 kilo ya ama olmuyor gitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?