hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Günaydın kızlar ben de artıdayım foto çekemedim yalnız ben dün çok dikkat etmiştim üzerimde bi şişlik var reglim de yaklaştı ondan olduğunu düşünüyorum 58.9

Günaydın kızlar ben de artıdayım foto çekemedim yalnız ben dün çok dikkat etmiştim üzerimde bi şişlik var reglim de yaklaştı ondan olduğunu düşünüyorum 58.9
olabilir cnm regldendir o
vuhuuu müthişsin tebrikler

Diyette bugun 15.gün
geçen 14 gunun özeti şöyle :
1. gün kilo.........72,5
15.gün kilo........69
Fark - 3,5 kg
15 günde 3.5 kilo maşallahın var ama sonrasında dikkat etmen lazım 1000 kalori altı alıyosun belki kızacaksın ama çoook sağlıksız

15 günde 3.5 kilo maşallahın var ama sonrasında dikkat etmen lazım 1000 kalori altı alıyosun belki kızacaksın ama çoook sağlıksız
Ben de öyle düşünüyorum canım içim rahat felaket bi mide ağrım var dün sabahtan beri inanılmaz bi şişlik var bi günde yarım kilo alamam heralde deil mi ya

kızlar ben de aynı durumdayım + 600 .... zaten zar zor veriyorum... demek ki haftasonu kaçamakları da bir süre olmamalı.. öf yaa... olsun ne yapalım bu hafta işimizi daha sıkı tutalım o zaman hepimiz. hadi bakalım hepimize kolay gelsin .. az kalorili günler dilerim herkese

selam kizlar...ya ben kacamak filan da yapmadim yine veremedim yine veremedim.10 gun oldu 1 gr veremiyorum.neler oluyor ya...iyice canim sikilmaya basladi. sislik var bir de bende de ..

selam kizlar...ya ben kacamak filan da yapmadim yine veremedim yine veremedim.10 gun oldu 1 gr veremiyorum.neler oluyor ya...iyice canim sikilmaya basladi. sislik var bir de bende de ..
Canım orda havalar nasıl bilmiyorum ama burda tam bahar geçişi ondan olabilir mi acaba bu şişlikler, bence şişlik gidince güzel bi iniş olacak

Canım orda havalar nasıl bilmiyorum ama burda tam bahar geçişi ondan olabilir mi acaba bu şişlikler, bence şişlik gidince güzel bi iniş olacak
buraya da bahar geldi canim 1 haftadir 18 20 derece. insallah kurtulurum yoksa 31 mayisa kadar kaycetcem iddiami.en onemlisi ben artik istedigim fizikte olmak istedigimi giymek ve artik kilo problemini dusunmemek istiyorum.

kızlar benimde iddiam vardı arkadaslarla 18 mayısa kadar 62 olacaktım sözde ama şimdiden kaybettim bile napalım sağlık olsun 64 bile olsam öpüp başıma koycam artık

900 kalori alıyorum genellikle
amaçok saglıklı seyler yıyorum
vucut eksık kalmıyo hıcbıseyden

mesela bugun su sekılde yedım

Sabah 07:30 (30 kalori)
2 adet kuru kayısı

Kahvaltı 08:30 (150 kalori)
2 dilim kepek ekmeği
kibtir kutusu kadar beyaz peynir

Ara 11:00 (40 kalori)

1 adet salatalık
yarım elma
yeşil çay

buraya da bahar geldi canim 1 haftadir 18 20 derece. insallah kurtulurum yoksa 31 mayisa kadar kaycetcem iddiami.en onemlisi ben artik istedigim fizikte olmak istedigimi giymek ve artik kilo problemini dusunmemek istiyorum.
Bol bol yeşil çay iç canım daha çok var 31 mayısa halledersin merak etme istediğimiz vücuda kavuşmak için sabırlı olmalıyız moral bozmak yok:)

kızlar benimde iddiam vardı arkadaslarla 18 mayısa kadar 62 olacaktım sözde ama şimdiden kaybettim bile napalım sağlık olsun 64 bile olsam öpüp başıma koycam artık
Ya öyle düşünmesene daha çok var yanlış hatırlamıyorsam kızının doğum günüydü o tarih ne kadar mutlu olacağını düşün istediğin kilo da kuzunun yaş gününü kutlayacaksın

sadece 3 kilo ya ama olmuyor gitmiyo
Oooo üç kilo da ne var tubam ben iddiaya girmedim ama 25 mayısta bi maratona katılcam söz verdim kendime 56 olcam benim de 2.5 kilom var sıkıldım dişimizi ve istediğimiz kiloya ulaşalım yılmak pes etmek yok asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…