- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
sadece 3 kilo ya ama olmuyor gitmiyo
Kizlar verecek cok az kilonuz kalmis. Bi yerden sonra zor veriliyo. Direnc oluyo sanirim. Ama yine verilir son kilolar artk en fazla yerlesmis olanlari vermeye calistiginiz icin zorlaniyosunuzdur. Bozmayin moralleriniziOooo üç kilo da ne var tubam ben iddiaya girmedim ama 25 mayısta bi maratona katılcam söz verdim kendime 56 olcam benim de 2.5 kilom var sıkıldım dişimizi ve istediğimiz kiloya ulaşalım yılmak pes etmek yok asla
Evet canim aynen oyle. yerlesmis kilolar kaldi. ben en son 5-6 sene once bu kilodaydim (63). simdiki hedefim olan 60 ise teee 2007 deki kilom.. en son hedefim 58 ise hatirlamiyorum bile nezaman o kilodaydimKizlar verecek cok az kilonuz kalmis. Bi yerden sonra zor veriliyo. Direnc oluyo sanirim. Ama yine verilir son kilolar artk en fazla yerlesmis olanlari vermeye calistiginiz icin zorlaniyosunuzdur. Bozmayin morallerinizi
Insallah canim. napsakta su donemi atlatsakOooo üç kilo da ne var tubam ben iddiaya girmedim ama 25 mayısta bi maratona katılcam söz verdim kendime 56 olcam benim de 2.5 kilom var sıkıldım dişimizi ve istediğimiz kiloya ulaşalım yılmak pes etmek yok asla
1 günlük ayran detoksu yap yada pirinç lapası kesinlikle oynayacaktır kilon ebru ile yapalımmı ayran detoksunu sadece 1 günlük ne dersinNapsam ki canim ? hic de oyle diyetler yapamam ama mecburum artik galiba
Ya öyle düşünmesene daha çok var yanlış hatırlamıyorsam kızının doğum günüydü o tarih ne kadar mutlu olacağını düşün istediğin kilo da kuzunun yaş gününü kutlayacaksın
Böyle durumlarda şok diyet öneriyorlar canım ben yapamam ama kalori miktarını bu hafta çok aza indircem ki vücut şöyle bi sarsılsın kilit noktası kırılsın ondan sonra devamı gelir zaten protein ağırlıklı beslenelim canım bi deInsallah canim. napsakta su donemi atlatsak
Oldu yarin deneyelim1 günlük ayran detoksu yap yada pirinç lapası kesinlikle oynayacaktır kilon ebru ile yapalımmı ayran detoksunu sadece 1 günlük ne dersin
evet cnm kızımın doğum günü ama haftada 1 verebilsem 62 olurum ama çok yavasladı kilo vermem
Evet canim aynen oyle. yerlesmis kilolar kaldi. ben en son 5-6 sene once bu kilodaydim (63). simdiki hedefim olan 60 ise teee 2007 deki kilom.. en son hedefim 58 ise hatirlamiyorum bile nezaman o kilodaydimfazla mi abartmisim ne zayiflama isini imkansiz gibi geldi bak simdi.
Canım 6 sene önceki kilona ulaşmışsın bile niye imkansız olsunEvet canim aynen oyle. yerlesmis kilolar kaldi. ben en son 5-6 sene once bu kilodaydim (63). simdiki hedefim olan 60 ise teee 2007 deki kilom.. en son hedefim 58 ise hatirlamiyorum bile nezaman o kilodaydimfazla mi abartmisim ne zayiflama isini imkansiz gibi geldi bak simdi.
Oldu yarin deneyelimhangisini ikisi birden olmaz mi
Sen yine de dene canım 62 fena mı şimdi bile iyi duruyorsun 5 kilo eksiğini düşün süper olursun1 günlük ayran detoksu yap yada pirinç lapası kesinlikle oynayacaktır kilon ebru ile yapalımmı ayran detoksunu sadece 1 günlük ne dersin
evet cnm kızımın doğum günü ama haftada 1 verebilsem 62 olurum ama çok yavasladı kilo vermem
heoldu ikisi birden olurmu delüüüOldu yarin deneyelimhangisini ikisi birden olmaz mi
hemde nasıl süper olur biliyor musun inşallah bakalım kısmetSen yine de dene canım 62 fena mı şimdi bile iyi duruyorsun 5 kilo eksiğini düşün süper olursun
Bu hafta kilo veremezsem ben de haftaya deniycemheoldu ikisi birden olurmu delüüü
1 günlük ayran detoksu yarın yapıyoruz geceden hazırlığnı yap unutma
Aşağıda dosya yükle yazan yere tıkla, çekilmiş tartı resmini yükle canımKızlar günaydıın,
Ben de bugün 60.5 çıktım, cumaya göre -1.5 kg çıktım. Sanırım ameliyat sonrası hızla aldığım kiloları Hızla veriyorum.
Bu arada kızlar tartı fotoğrafımı çektim ama buraya nasıl yükleyeceğimi anlayamadım. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Benim son hedefe 5 kilo var canim yanindayim merak etme.iddia kiloma 3 kaldioh maşallah hepinizin iki üç kilosu kalmış ben napiim ya daha 6 kilo vericem
kız ideal kiloya daha yolum var benim 6 kilo nedir ya sen onu 2 ayda halledersin en kötüoh maşallah hepinizin iki üç kilosu kalmış ben napiim ya daha 6 kilo vericem
ne yapmam gerekli acep kiheoldu ikisi birden olurmu delüüü
1 günlük ayran detoksu yarın yapıyoruz geceden hazırlığnı yap unutma
4 yk nohut 4 yk yeşil mercimek 4 yk buulgur yada bugdayı geceden suya koy sabah haşla sonra içine yarım yağlı ayran yada yoğurt ekle içine 2 salatalık doğra nane pulbiber ekleyebilirsinne yapmam gerekli acep ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?