hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

sadece 3 kilo ya ama olmuyor gitmiyo

Oooo üç kilo da ne var tubam ben iddiaya girmedim ama 25 mayısta bi maratona katılcam söz verdim kendime 56 olcam benim de 2.5 kilom var sıkıldım dişimizi ve istediğimiz kiloya ulaşalım yılmak pes etmek yok asla
Kizlar verecek cok az kilonuz kalmis. Bi yerden sonra zor veriliyo. Direnc oluyo sanirim. Ama yine verilir son kilolar artk en fazla yerlesmis olanlari vermeye calistiginiz icin zorlaniyosunuzdur. Bozmayin morallerinizi

Kizlar verecek cok az kilonuz kalmis. Bi yerden sonra zor veriliyo. Direnc oluyo sanirim. Ama yine verilir son kilolar artk en fazla yerlesmis olanlari vermeye calistiginiz icin zorlaniyosunuzdur. Bozmayin morallerinizi
Evet canim aynen oyle. yerlesmis kilolar kaldi. ben en son 5-6 sene once bu kilodaydim (63). simdiki hedefim olan 60 ise teee 2007 deki kilom.. en son hedefim 58 ise hatirlamiyorum bile nezaman o kilodaydim fazla mi abartmisim ne zayiflama isini imkansiz gibi geldi bak simdi.

Oooo üç kilo da ne var tubam ben iddiaya girmedim ama 25 mayısta bi maratona katılcam söz verdim kendime 56 olcam benim de 2.5 kilom var sıkıldım dişimizi ve istediğimiz kiloya ulaşalım yılmak pes etmek yok asla
Insallah canim. napsakta su donemi atlatsak

Napsam ki canim ? hic de oyle diyetler yapamam ama mecburum artik galiba
1 günlük ayran detoksu yap yada pirinç lapası kesinlikle oynayacaktır kilon ebru ile yapalımmı ayran detoksunu sadece 1 günlük ne dersin

evet cnm kızımın doğum günü ama haftada 1 verebilsem 62 olurum ama çok yavasladı kilo vermem

Insallah canim. napsakta su donemi atlatsak
Böyle durumlarda şok diyet öneriyorlar canım ben yapamam ama kalori miktarını bu hafta çok aza indircem ki vücut şöyle bi sarsılsın kilit noktası kırılsın ondan sonra devamı gelir zaten protein ağırlıklı beslenelim canım bi de

Oldu yarin deneyelim hangisini ikisi birden olmaz mi

Kendini o kiloda iyi hissediyorsan abartmamissin canim. Benm hedefim de ayni. Senelerdir 64'tüm. Son iki yilda falan 68e cikmistim. 64ten asagi inebilirsem asil o zaman baslayacak benim sıkıntım
Metabolizmani sasirtmayi denesen? Hani oyle şok diyet vs degil de metabolizma hizlandirici caylar var mesela oyle bi sey dusunmez misin? Sporu da artirirsin gram gram da olsa gider. Almamak da onemli oraya kadar gitmissin sonucta

Canım 6 sene önceki kilona ulaşmışsın bile niye imkansız olsun

Sen yine de dene canım 62 fena mı şimdi bile iyi duruyorsun 5 kilo eksiğini düşün süper olursun

Kızlar günaydıın,

Ben de bugün 60.5 çıktım, cumaya göre -1.5 kg çıktım. Sanırım ameliyat sonrası hızla aldığım kiloları Hızla veriyorum.

Bu arada kızlar tartı fotoğrafımı çektim ama buraya nasıl yükleyeceğimi anlayamadım. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Aşağıda dosya yükle yazan yere tıkla, çekilmiş tartı resmini yükle canım

ne yapmam gerekli acep ki
4 yk nohut 4 yk yeşil mercimek 4 yk buulgur yada bugdayı geceden suya koy sabah haşla sonra içine yarım yağlı ayran yada yoğurt ekle içine 2 salatalık doğra nane pulbiber ekleyebilirsin
sabah hafif bir kahvaltı sonra her 2 saatte bir çorbanı iç en gecc 8 de bırak bolsu iç yanındada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…