hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Haziranda da ramazan basliyor galiba ya bakalim. Umarim almam tekrar. Aliyorum hep ramazanda ben
Ben su an 65.4 kiloyum canim. 68le basladim. 2haftam bitti. Son gaz devam
Bende ramazanda alirim ama aksam ac gozlulugumdencorba neyime yetmiyosa???

aslında bakma benimde 10 kilo ama yaz başına kadar 6 kiloyu vereyim bi bakalım ondan sonra düşünürüm. Bir de ben nasip olursa hamilelik düşündüğüm için ne kadar verirsem o kadar iyi aslında.
Bende bende dusunuyorum hamilelik...o yuzden bu kadar cabam...

Haziranda da ramazan basliyor galiba ya bakalim. Umarim almam tekrar. Aliyorum hep ramazanda ben
Ben su an 65.4 kiloyum canim. 68le basladim. 2haftam bitti. Son gaz devam
Bi de diyorum caba 2 haftda bir mi tartilsam?cunku degismedigimi gorunce moral bozuklugu oluyo bende

2 kilo bile farkediyo...hafta sonu alisverise gitiim yeni ciciler aldim kendime...

Bi de diyorum caba 2 haftda bir mi tartilsam?cunku degismedigimi gorunce moral bozuklugu oluyo bende
Herkes farkli o konuda canim. Ben hergun bilmek istiyorum ne kadar oldugumu. Gectigim gun yedigim seyler nasi etkilemis bilmek istiyorum. Fazla cikinca veya ayni cikinca moral bozuluyo tabi ama o gun daha cok dikkat ediyorum mesela. Bu da cok iyi degil aslinda ama ben 1 hafta bekleyemiyorum 2 hafta mumkun degil bekleyemem catlarim Sen bilirsin senin moral bozulunca diyeti falan salip gidiyosan iki haftada tartil.

Biz aslinda evimizde dursak almam heralde ama anne tarafina gidiyoruz yazin. Baya da kalabalik her gun biri davet ediyo. Ben de ye babam ye.
Yoooo annecigimin guzel yemekleri de olsa yemiciiiim...kararliyim...insallah hem saglikli olmak icin hem gorsellik hem de saglikli gebe olmak icin...

2 haftada olsun yaa...ben resimleri paylasirim yine...salma olmuyo da niye diye takinti oluyo bnde...

canim ben cumalari tablo ekliyorum cuma oglene kadar bildirim yaparsan sevinirim
Hmm bilmiyodun canim ya ben gecmis sayfalari okuyamadim da....o zaman bu vuma tekrar tartilir soylerim tabloyu gorebilirmiyim peki kim ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…