ben 10 kilo verene kadar saymayı planlıyorum dün saymadim artı 600 bugün 51 olana kadar devam :) 3 kilo verince yavaşladı dün özellikle yedim ama pişmanımBen de bu ara saymayı bıraktım tekrar dikkat ediyorum ama. Düzenim bozuldu bir de sürekli protein yiyince bu hafta biraz daha aralara sebze serpiştireceğim
Bende bi 60a dusseydim..67,50 canım boy:1,55
a bir bilsem bende 60 lar da takıldımBEN GELDİM KIZLAR. 68 NASIL DEVİRİRİM ACABA
kaç kilo sun canimBende bi 60a dusseydim..
EN SON 73 ÇOK TAKILMIŞTIM BİRDE 68a bir bilsem bende 60 lar da takıldım
Bugun itibariyle 70.2kaç kilo sun canim
sabır sanırım oda bende fazla yok hergün vermek istiyorumEN SON 73 ÇOK TAKILMIŞTIM BİRDE 68(
fazla değil 60 ları görünce tamam :)Bugun itibariyle 70.2
YANİ BENDE ÖYLE MADEM YEMİYORUM DİYORUM VEREYİMsabır sanırım oda bende fazla yok hergün vermek istiyorum
Onun icin cabaliyorum da yuruyus yapamiyorum bu regl hali cok agrili...10gundur yuruyus yaptim 15gunde diyet yaptim...72 kusurden 70e dustum...cok sukur...bakalim toparlanirim bi kac gune..fazla değil 60 ları görünce tamam :)
Evet ya çok az kaldı, cumaya 59.99 bile olsam çok mutlu olucamAnlaşılıyor ya canim problem deil 50 li rakamlara çok az kalmış :)
BEN GELDİM KIZLAR. 68 NASIL DEVİRİRİM ACABA
ben kb yapmıyorum ama yediklerim 1000 kaloriyi geçmiyor belki daha az kaloride alıyorumdur suyu 3lt tüketiyorum şeker kullanmıyorum. Herşeyden yiyorum ama az geç saatte yememeye çalışıyorum oyle benim ki.kiloda duraksama olunca uzun bir süre
Canım sen nasıl bir diyet uyguluyorsun? kalori hesabı yapıyorsan belki birkaç gün daha düşük kaloride yesen, ya da birkaç günlük bir şok diyet olabilir. Ben şok diyete pek inanmıyorum ama sonrasında normal diyetine dönebilirsen faydalı olabilir bence
Canım ben saymıyorum ama alışkanlık olmuş zaten şöyle bi düşünüyorum hiç aşmamış oluyorum :)ben 10 kilo verene kadar saymayı planlıyorum dün saymadim artı 600 bugün 51 olana kadar devam :) 3 kilo verince yavaşladı dün özellikle yedim ama pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?