hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Ben de bu ara saymayı bıraktım tekrar dikkat ediyorum ama. Düzenim bozuldu bir de sürekli protein yiyince bu hafta biraz daha aralara sebze serpiştireceğim
ben 10 kilo verene kadar saymayı planlıyorum dün saymadim artı 600 bugün 51 olana kadar devam :) 3 kilo verince yavaşladı dün özellikle yedim ama pişmanım

fazla değil 60 ları görünce tamam :)
Onun icin cabaliyorum da yuruyus yapamiyorum bu regl hali cok agrili...10gundur yuruyus yaptim 15gunde diyet yaptim...72 kusurden 70e dustum...cok sukur...bakalim toparlanirim bi kac gune..

kiloda duraksama olunca uzun bir süre
BEN GELDİM KIZLAR. 68 NASIL DEVİRİRİM ACABA

Canım sen nasıl bir diyet uyguluyorsun? kalori hesabı yapıyorsan belki birkaç gün daha düşük kaloride yesen, ya da birkaç günlük bir şok diyet olabilir. Ben şok diyete pek inanmıyorum ama sonrasında normal diyetine dönebilirsen faydalı olabilir bence

ben kb yapmıyorum ama yediklerim 1000 kaloriyi geçmiyor belki daha az kaloride alıyorumdur suyu 3lt tüketiyorum şeker kullanmıyorum. Herşeyden yiyorum ama az geç saatte yememeye çalışıyorum oyle benim ki.

ben 10 kilo verene kadar saymayı planlıyorum dün saymadim artı 600 bugün 51 olana kadar devam :) 3 kilo verince yavaşladı dün özellikle yedim ama pişmanım
Canım ben saymıyorum ama alışkanlık olmuş zaten şöyle bi düşünüyorum hiç aşmamış oluyorum :)

Hadi bakalim menumu yazayim kizlar. Yemek fasli kapandi bugun de.

Sabah
Balli bademli misir gevregi
200 ml sut
1tarcinli muz
5 6 ceviz

Ara
Sutlu sekersiz turk kahvesi
2 kucuk kup gofret

Aksam
(Kendimce yaptigim iskender)
Doner
Yogurt
Salcali sos
1dilim ekmek
Salata

Spor: leslie walk at home 2 miles + 5 dakika trambolin + 25 dakika bolge egzersizi ve esneme

Su bu saatekadar cok az ictim malesef. 2ye tamamlamaya calisacagim.
Yesilcay da daha yok. Birazdan

Benim internet paketim bitti ya.
Cumaya yenilenecek muhtemelen. O zamana kadar giremeyecegim.
Cuma gelir bildirim yaparim insallah.
Herkese kacamaksiz haftalar :)

Ben geldim kızlar :) Herkese iyi akşamlar
Menüm:
Sabah
Yarım dilim kızarmış ekmeğin üzerine çok az tereyağı ile peynir
4 zeytin
3 çatal sahanda yumurta
Bi lokma reçel
Ara: 4 fındık yeşil çay
Öğlen: yarım porsiyon tavuk mantar sote yağsız oğluma haşladığım mantıdan 4 adet yedim
Ara: 2 küçük salatalık biraz peynir 4 fındık
Akşam:4 kaşık yoğurt
Spor: 45 dk eliptik bisiklet (270 kal yaktım)
20 dk ağırlıkla bacak
10 dk karın egzersizi
Su: 2.5 litre

Bu sabah 66.6 -300 ..

Benim dunku menum

Sabah
bi dilim kepek ekmek peynir yesillik

Ara
Kurabiye kahve bi lokma bitter

Oglen ( oncesinde yogurt kuru)
Bi dilim ekmek bol salata
2 yagda yumurta yarim kase bamya

Ara
Elma . 1 paket form biskuvi.

Aksam yogurt kürü ardindan
3 kofte bulgur pilavi
yoğurtlu semizotu

Ara
Az balli sicak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…