Isyerinde yapamam ki ben bunu ya 2 saatte bir4 yk nohut 4 yk yeşil mercimek 4 yk buulgur yada bugdayı geceden suya koy sabah haşla sonra içine yarım yağlı ayran yada yoğurt ekle içine 2 salatalık doğra nane pulbiber ekleyebilirsin
sabah hafif bir kahvaltı sonra her 2 saatte bir çorbanı iç en gecc 8 de bırak bolsu iç yanındada
yok canim merak etme benim de henüz 7 kilo vermem lazım . arkadaslar siz de şok diyetle verirsiniz inş hadi bakalım .. bizim yolumuz daha uzun deseneoh maşallah hepinizin iki üç kilosu kalmış ben napiim ya daha 6 kilo vericem
haziran başına kadar vermeyi hedefliyorum doğrusunu istersen ama bakalımkız ideal kiloya daha yolum var benim 6 kilo nedir ya sen onu 2 ayda halledersin en kötü
ay sağolasınnn canımBenim son hedefe 5 kilo var canim yanindayim merak etme.iddia kiloma 3 kaldi
evet uzun ama yılmak yokkkkyok canim merak etme benim de henüz 7 kilo vermem lazım . arkadaslar siz de şok diyetle verirsiniz inş hadi bakalım .. bizim yolumuz daha uzun desene
gel cnm hoşgeldin bende pkoluyum beraber verelim kilolarımızıSelam bnde katilabilirmiyim?bnde pko var ozel diyet menum var onu takip ederim ama resim paylasip her pazartesi kilo bildiriminde bulunabilirim???
Sagol canim yaa...valla 10gundur spor yapiyorum...bugun regl agrim var yapamiyorum ama diyet devam 15 gun once 72ydim simdi kahvalti biraz yaptiim.. ama tartildim fotoyu atiiim...g
gel cnm hoşgeldin bende pkoluyum beraber verelim kilolarımızı
hoşgeldin canım kapımız herkese açıkSelam bnde katilabilirmiyim?bnde pko var ozel diyet menum var onu takip ederim ama resim paylasip her pazartesi kilo bildiriminde bulunabilirim???
Benim 10 kilovermem lazim en fazla yolu olan benim sanirimoh maşallah hepinizin iki üç kilosu kalmış ben napiim ya daha 6 kilo vericem
Hosgeldin canimSelam bnde katilabilirmiyim?bnde pko var ozel diyet menum var onu takip ederim ama resim paylasip her pazartesi kilo bildiriminde bulunabilirim???
Hosbuldum...tesekkurler canim...Hosgeldin canim
Benim de 10 kilo zorunlu var...yalniz degilsin merak etmeBenim 10 kilovermem lazim en fazla yolu olan benim sanirim
Veririz hep birlikte birlikte hepimiz insallah.bi an onceBenim de 10 kilo zorunlu var...yalniz degilsin merak etme
Haziran sonuna kadar vericem hepsini ins...tabi o zamana kalmak istemiyorum ama pes etmek yokk sen kac kilosun canim?Veririz hep birlikte birlikte hepimiz insallah.bi an once
Haziranda da ramazan basliyor galiba ya bakalim. Umarim almam tekrar.Haziran sonuna kadar vericem hepsini ins...tabi o zamana kalmak istemiyorum ama pes etmek yokk sen kac kilosun canim?
BENDE BENDE...Benim de 10 kilo zorunlu var...yalniz degilsin merak etme
aslında bakma benimde 10 kilo ama yaz başına kadar 6 kiloyu vereyim bi bakalım ondan sonra düşünürüm. Bir de ben nasip olursa hamilelik düşündüğüm için ne kadar verirsem o kadar iyi aslında.Benim 10 kilovermem lazim en fazla yolu olan benim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?