hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

900 kalori alıyorum genellikle
amaçok saglıklı seyler yıyorum
vucut eksık kalmıyo hıcbıseyden
canım hergün 900 kcl lik diyetinin yazar misin neler yediğini . ben de yapmak istiyorum ama kalori sayamiyorum. sen atarsan bi sonraki gün ben de senin yedikleri yemeğe çalışırım diye düşünüyorum. yada tam olarak yediğim kaç kalori bunu nasıl hesapliyorsun.

Gelirim ins..diyet programlariniza katilamam cunku doktorun ozel listesi var ama detoks prigraminiza katilirim seve seve...ama ben tabloyu anlayamadim pek avr yaziyo mars yaziyo da???
Canim herkesin diyeti uyguladigi sey farkli zaten. Menu paylasiyoruz gun sonunda hepimiz. Sen de paylasirsin. Mars olan mart avr olan da nisan. Fransizcaymis galiba yanlis hatirlamiyosam

Merhaba arkadaşlar bende 3 haftadir tam bi diyete uymasamda dikkat ediyorum. Size katilmak istiyorum motivasyon eksikligim var. 2 cocuk annesiyim ufakligimi emziriyorum 13 aylik.. sporum da peslerinde kosmak.. firsat buldukca yazmaya çalışacağım. Boy 165 baslangic 69.3 bugun 66.9 cook su iciyorum bikac gundur öğlen ve aksam yemegnden once tarcin zencefil zerdecal li yogurt yiyorum. Abur cuburdan vazgecemiyorum azalttm ama :))

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hafta sonu kb yazamazdım misafirim vardı onlara bile kb si düşük yemek yaptım :) bugün e gelelim sabah 24 kb
öğlen 20 kb
akşam 7 kb
toplam 51 kb bugün çok oldu

kızlar bu da benim tartı görüntüm, maalesef biraz kötü kalitesi

Eklentiler

• IMG_9526.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 77
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hafta sonu kb yazamazdım misafirim vardı onlara bile kb si düşük yemek yaptım :) bugün e gelelim sabah 24 kb
öğlen 20 kb
akşam 7 kb
toplam 51 kb bugün çok oldu
Ben de bu ara saymayı bıraktım tekrar dikkat ediyorum ama. Düzenim bozuldu bir de sürekli protein yiyince bu hafta biraz daha aralara sebze serpiştireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…