hergun degil cuma gunleri sadeceYaa ama yaaa?hergun mu peki tablonuz?1 haftalik mi?
canım hergün 900 kcl lik diyetinin yazar misin neler yediğini . ben de yapmak istiyorum ama kalori sayamiyorum. sen atarsan bi sonraki gün ben de senin yedikleri yemeğe çalışırım diye düşünüyorum. yada tam olarak yediğim kaç kalori bunu nasıl hesapliyorsun.900 kalori alıyorum genellikle
amaçok saglıklı seyler yıyorum
vucut eksık kalmıyo hıcbıseyden
Tamam o zaman ben her cuma katilabilirim...insallah...hergun degil cuma gunleri sadece
Her gun gelir paylasimda bulunursun canim cumalari da kilo bildirirsin. Olmaz mi? Takinti da yapma herkesin duraklama evresi oluyorTamam o zaman ben her cuma katilabilirim...insallah...
beklerim canim :)Tamam o zaman ben her cuma katilabilirim...insallah...
AYYY ŞU TABLO GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELDİKÇE SİNİRLENİYORUM
PARDONNAYYY ŞU TABLO GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELDİKÇE SİNİRLENİYORUM
İKİMİZDE SUÇLUYUZ O TABLODAPARDONN
Gelirim ins..diyet programlariniza katilamam cunku doktorun ozel listesi var ama detoks prigraminiza katilirim seve seve...ama ben tabloyu anlayamadim pek avr yaziyo mars yaziyo da???beklerim canim :)
Canim herkesin diyeti uyguladigi sey farkli zaten. Menu paylasiyoruz gun sonunda hepimiz. Sen de paylasirsin. Mars olan mart avr olan da nisan. Fransizcaymis galiba yanlis hatirlamiyosamGelirim ins..diyet programlariniza katilamam cunku doktorun ozel listesi var ama detoks prigraminiza katilirim seve seve...ama ben tabloyu anlayamadim pek avr yaziyo mars yaziyo da???
Tamam canimCanim herkesin diyeti uyguladigi sey farkli zaten. Menu paylasiyoruz gun sonunda hepimiz. Sen de paylasirsin. Mars olan mart avr olan da nisan. Fransizcaymis galiba yanlis hatirlamiyosam
Ben de bu ara saymayı bıraktım tekrar dikkat ediyorum ama. Düzenim bozuldu bir de sürekli protein yiyince bu hafta biraz daha aralara sebze serpiştireceğimyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hafta sonu kb yazamazdım misafirim vardı onlara bile kb si düşük yemek yaptım :) bugün e gelelim sabah 24 kb
öğlen 20 kb
akşam 7 kb
toplam 51 kb bugün çok oldu
Anlaşılıyor ya canim problem deil 50 li rakamlara çok az kalmış :)kızlar bu da benim tartı görüntüm, maalesef biraz kötü kalitesi
67,50 canım boy:1,55Kilon kac?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?