hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

elbette yazarım ama ıstersen benım topıgımı takıp et 60 günde 10 kilo vermek!!!

kilo 69,2 hala
hemde cumartesıden bu yana çünkü neden çünkü dün kebap yedım haftasonu aksam yemek yedimm
bugunden ıtıbaren sıkı tutacagım kızlar

Kahvaltı 07:15 (200 kalori)
1,5 dilim kepek ekmeği
1 adet az yagda pişmiş yumurta

elbette yazarım ama ıstersen benım topıgımı takıp et 60 günde 10 kilo vermek!!!

Sabah 07:30 (60 kalori)
2 kuru kayısı 35 kalori
1 cevız 27 kalori

Kahvaltı 08:30 (150 kalori)
kepekli ekmek sandwich 150 kalori

Ara
vakıt olmadı

Öğlen 13:00 (230 kalori)
yarım kase yogurt 100 kalori
2 kaşık kırmızı et sote 80 kalori
yeşil salata 50 kalori

Ara 15:15 (70 kalori)
1 bardak light süt

Ara (20 kalori)
1 orta turk kahvesi

Akşam 16:40 (220 kalori)
200 gram light yogurt
yarım muz
1/6 armut

benim siskinligim bitti sukur ama tartilmadim korkuyorum
Benim de biraz daha iyi canım cumaya kadar güzelce dikkat et cuma günü tartılırsın ya da istiyorsan tartıl ona göre beslenirsin moral bozmak yok ama zaten hiç de belli olmaz

Benim de biraz daha iyi canım cumaya kadar güzelce dikkat et cuma günü tartılırsın ya da istiyorsan tartıl ona göre beslenirsin moral bozmak yok ama zaten hiç de belli olmaz
Ah benimde şişkinliğim bitse dokuz gün gecikti adetim

kızlar geç oldu ama anca bakabildim sayfaya .. ben bi anda nasıl bu kadar kilo alıp verebiliyor um anlamıyorum dün ve bugün arasında acayip fark var

Merhaba kızlar,

Sabah erkenden aile kahvaltısı vardı o yüzden aceleyle çıktım ve tartılamadım bugün. Sabah da açık büfe olduğu için her şeyden yedim ama günün geri kalanında dikkat edicem. Dünkü yediklerimi yazayım:

Sabah: simit + 2 tane light üçgen peynir + light ayran
Akşamüstü: yağsız tavada 2 yumurta+ küçük bir parça light peynir + 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam: Kahve + 3 adet light galeta
SU: YOK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…