- 11 Aralık 2014
- 567
- 343
- 53
- 41
canım hergün 900 kcl lik diyetinin yazar misin neler yediğini . ben de yapmak istiyorum ama kalori sayamiyorum. sen atarsan bi sonraki gün ben de senin yedikleri yemeğe çalışırım diye düşünüyorum. yada tam olarak yediğim kaç kalori bunu nasıl hesapliyorsun.
elbette yazarım ama ıstersen benım topıgımı takıp et 60 günde 10 kilo vermek!!!
benim siskinligim bitti sukur ama tartilmadim korkuyorumEki Görüntüle 1492586 günaydın kızlar -700 ama ben dünü saymıyorum şişkinlikten yüksek çıktı kilom bugünde şişliğim devam ediyor ama bi nebze daha iyiyim gerçek kilomu çok merak ediyorum artık
Benim de biraz daha iyi canım cumaya kadar güzelce dikkat et cuma günü tartılırsın ya da istiyorsan tartıl ona göre beslenirsin moral bozmak yok ama zaten hiç de belli olmazbenim siskinligim bitti sukur ama tartilmadim korkuyorum
Ah benimde şişkinliğim bitse dokuz gün gecikti adetimBenim de biraz daha iyi canım cumaya kadar güzelce dikkat et cuma günü tartılırsın ya da istiyorsan tartıl ona göre beslenirsin moral bozmak yok ama zaten hiç de belli olmaz
Doktora gitsene canım bi adet sökücü falan verir senin de için rahat eder hemAh benimde şişkinliğim bitse dokuz gün gecikti adetim
Cumartesi gideceğim canımDoktora gitsene canım bi adet sökücü falan verir senin de için rahat eder hem
tamam canım oraya da geleyim. sanırım orda men paylasiyorsunelbette yazarım ama ıstersen benım topıgımı takıp et 60 günde 10 kilo vermek!!!
menu demek istemistimtamam canım oraya da geleyim. sanırım orda men paylasiyorsun
hayda sevineceğine üzülüyor musunYani gerçekten anlamıyorum dün 66.4 tu bugün nasıl 65.3 oluyor ...
yok tatlım tabiki seviniyorum da normal mi anlayamıyorum. böyle bir günde 1 kilo versem ohhhhh süper ötesi olurhayda sevineceğine üzülüyor musun
Evet tam süper oluryok tatlım tabiki seviniyorum da normal mi anlayamıyorum. böyle bir günde 1 kilo versem ohhhhh süper ötesi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?