- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.981
bal katmasam olmaz mı ya. Sadece suya sirke karıştırıp içsem sabah akşm. Bide eminsin dimi bebeğe zarar vermezZararı olmaz canım günde 2 defa bir bardak su bir yemek kaşığı elma sirkesi,bir çay kaşığı bal karıştır iç üstüne bol saf su iç.. dediklerimi yap haftada bir Kilo verirsin en azı. Ayda 4 kilo yapar 3 ayda 12 kilo yapar sonra spora başlarsın oh şekilli süper anne
bugun aktardan eşim aldı canım. Tariftekinin aynısuını yaptım. Bal su ve elma sirkesi. Tadı da korktuğum kadar iğrenç değildi. Gerçkten içtikten 15 dk kadar sonra tokluk hissi oluşturdu. İnşllh veririm kilolarımı ya. Şoyle bi 7 kilom gitse bile yeter. Ben gunde 3 kez içmeyi duşunuyorum. Belki daha çok veririm kiloYukarıda yazdiklarimdan sonra bebeğe zararı olur mu kendin karar ver.
Ben balsız iciyorum genellikle canım içersin.
Cok sevindimbugun aktardan eşim aldı canım. Tariftekinin aynısuını yaptım. Bal su ve elma sirkesi. Tadı da korktuğum kadar iğrenç değildi. Gerçkten içtikten 15 dk kadar sonra tokluk hissi oluşturdu. İnşllh veririm kilolarımı ya. Şoyle bi 7 kilom gitse bile yeter. Ben gunde 3 kez içmeyi duşunuyorum. Belki daha çok veririm kilo
ya ben daha 23 yaşındayım. Bu yaşta bu kiloyla gençliğimi çurutememCok sevindim
Ne güzel kendini salmamışsın kilo vermek için ugrasiyorsun insallah sağlıklı şekilde eski güzel vücuduna kavuşursun yani bende beraber.bende 10 kilo vermem lazım
Zayıflama hakkında öyle yöntemler biliyorum ama uygulamayi devam ettiremiyorum kaç senedir böyle yapıştı kaldı şu 10 kilo.
Sen bırakma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?