- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.961
Ama ben memleketteyim.Her gün bildirim yapamam burda terazi yokHergun kilo bildirimi yapıyoruz 30 gün disimizi sıkıyor veee mutlü insanlar gurubuna bizde dahil oluyoruz
AynenYok olmaz o zaman sadece az yiyelim pazar tartildiginda süpriz olsun sana.memlekette az yemekte olmaz ama işte dengelersin kendin canim.
Kardeş nerdesin tartilmadin mi daha ben kaplumbağa hızıyla ilerliyorum
Evet haklısın canım ya cok acele ediyorum sanırım günlük yarım kilo gitmesini beklemek saçmalık desteğin için sağolasın hala diyetteysen inşallah sende kendini görmek isteğin yerde olasın. Gorusmek uzere.Bence gayet güzel gidiyor.şöyle düşün biz bu kiloları 1 ayda almadık oyüzden biraz sabretmemiz gerekiyor 4 5 ay sonra hedeflerimize ulaşmış olucaz yeterki azimli olalım gerisi geliyor) SendebenBendesen
canım nasıl bi diyet uyguladın. Bende yeni doğum yaptım, kilolarımı vermeliyim yaaArkadaşlar diyet kilo derken hamilelik şüphesi çıktı bakalım
Öyleyse yani hamile isem bundan sonra 9 ay rahat rahat şişmeye devam
Canim acele etme kilo vermek esittir Bogazdan kısmak yani bebisini etkileyebilir takıntı yapma bu sıralar.. yalnız şekeri meyveden almaya paket gıdalara yaklaşmamaya dikkat et.. yağı doğaLindan seç azcik ye.çig sebze mideni doldurur hemde sut doldurur bebegecanım nasıl bi diyet uyguladın. Bende yeni doğum yaptım, kilolarımı vermeliyim yaa
çocuğa zarar verir mi acaba sirke. Emziriyorum yaCanim acele etme kilo vermek esittir Bogazdan kısmak yani bebisini etkileyebilir takıntı yapma bu sıralar.. yalnız şekeri meyveden almaya paket gıdalara yaklaşmamaya dikkat et.. yağı doğaLindan seç azcik ye.çig sebze mideni doldurur hemde sut doldurur bebegecok ye.birde hergün 2 bardak elma sirkeli su iç burnunu tıkada. Ama sıkılaşiyor insan ben denedim deneyen sonuc alan çok.ben tok karina iciyorum bol suyla hiç dokunmadi.tavsiyem.
Zararı olmaz canım günde 2 defa bir bardak su bir yemek kaşığı elma sirkesi,bir çay kaşığı bal karıştır iç üstüne bol saf su iç.. dediklerimi yap haftada bir Kilo verirsin en azı. Ayda 4 kilo yapar 3 ayda 12 kilo yapar sonra spora başlarsın oh şekilli süper anneçocuğa zarar verir mi acaba sirke. Emziriyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?