Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Super bi basari tebrik ederim.
Eger seni kirmayacaksam haziranda bebegini nasil kaybettin diye sormak isterim.dūşūkmū?
teşekkür ederim canım. estağfurullah artık aşıyorum canım kırılmam ayrıca önceleri üzülüyordum ama Rabbimin buyurduğu bu. kalbi durdu canım 9 haftalık olmuştu. kısmet değilmiş.

teşekkür ederim canım. estağfurullah artık aşıyorum canım kırılmam ayrıca önceleri üzülüyordum ama Rabbimin buyurduğu bu. kalbi durdu canım 9 haftalık olmuştu. kısmet değilmiş.
Inanmiyorummm aynisinin tipkisini bende yasadim 9haftalik kalbi durmustu alindi .bu sene agustosta.ama benim en buyuk tesellim birtane oglum var allah ona uzun ömūr versin.amin.
Korunuyormusunuz peki?

Ilkkcim ūzūlme bu sefer seni cok kararli gördūm hey maşallah .haftaya hepinizden eksi bekliyorum.
Furhacim olacak bu iş iyi gidiyosun bencede.
Buarada ara ara bendede oluyo doymuyorum resmen kahvaltilarimda doymuyorum ama biraz bekledikten sonra yesilcay icince yada kahve su felan geciyor doymuş gibi oluyorumm
Bu sabah sutsuz sekersiz kahve yaninda bir cikolatanin 3te biri (40grmlik cikolatanin)
1bucuk saat sonra yani 11.30 ceyrek hashasli kete yarim cay. Kakao vee yesilcay

Yellu önerin için sağol makarna Protein yüklü olduğu için tercih ettim. besleyici karbonhidrat grubunda.. Kilo verdirmez tabi onu yerine yumurta yemeli sadece .baharcim eskilere oranla kararliyim biraz kilo kaybı oldumu bende saliveriyorum kendimi yapım öyle..aslında istediğin kiloya dişini sıkıp düşeceksin ve o kilonu koruyacaksin. Arkadaşlar ne olur bana yorum yapın .

Inanmiyorummm aynisinin tipkisini bende yasadim 9haftalik kalbi durmustu alindi .bu sene agustosta.ama benim en buyuk tesellim birtane oglum var allah ona uzun ömūr versin.amin.
Korunuyormusunuz peki?
seni farklı başlıklardan anımsıyorum ben sanırım. 2 aya yakındır tekrar çocuk düşünmeye başladık bu nedenle korunmuyoruz. ancak vücudumun kendini ancak topladığını hissediyorum.

canım protein için kesinlikle yalnızca et,tavuk ve balık diyorlar. karbonhidrattan özellikle uzak durmamı söylemişti doktor. bu arada tuz tüketimi de çok etkiliyormuş yağ yakımını. günde 1 çay kaşığını geçmemeliymiş tuz tüketimimiz.

Ogle yemegim saat 14.te 1kase yogurt 1tambugday ekmegi 3y.k. bezelyeli patatesli havuclu yemek.
Ilkkcim tamam yorum yapcam bundan sonra ama bugunun menusu guzel en azindan dūnů telafi edersin yarinda normal bi sekilde dwvam edersin.
Ben fa zla protein almiyorum bu ara.kilomun durdugunda yersem iyi etki ediyo

Bugün o sabah gösterdiklerimi yedim bide 2 kokostar yedim.. Market rafinda görünce dayanamadim bana en iyisi bu yinede pazartesiden itibaren kısmetse bu yöntemle devam.

Kahvaltim 1.5 elma 1. Bardak sut
Ara :2 lokma menemen bir turk kahvesi
Saat 4.5 gibi cok aciktim disrdaydim ve 6,7 tane biskuvi yarimdan az cikolatali gofret
Alsam 5.5 gibide ekmek ve menemen yedim miktarini bilmiyorum ama fazla yedim

Sabah ūçte bir cikolatadan kahve ile
Ara çeyrek haşhaşlı yarim çay b. Kakao
Öğlen 3y.k. bezelyeli patates
1t.b. ekmek
1kase yoğurt
1saat sonra yarim havuc
1bucuk saat sonra: 2 dilim kakaolu kek 1fincan sūtlū kahve
18.15 1elma
Vee gūnū bitirdim

Aslinda kekten 1dilim yiyim dedim ama cok tatli cekiyodu canim 2dilim yedim buyuzdende aksam yemeğini kaldirdim

Kizlar yorum bekliyorum sanki cok yedim vee bugun herzamankinden açtim gūn boyu
Yarinda eşimle birlikte arkadaşina davetliyiz umarim abartmadan yerim

Furhacim kız çok severim menemen ekmeği bende.bakalım ben dayanabilcemmi yaptiğimda.
Sana tavsiyem ďışarı ciktiğinda yanina 2kurukayisi leblebi 1hurma karişik al bi avuc kadar dişarda arada onlari ye bi diyetisyenden duymustum disarda atistirmalik.hemde bunlarda vitamin var biskūvi gibi şekerini bi anda çikarip bi anda dūşūrmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…