- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Ben kayseriliyim almanya dogma buyume.evlenincede trabzona tasindim eşim trabzonlu .karışık bi hikaye benimkisiCanim urfaliyim havaalani lojmanlarinda kaliyorum, sehire tasinicam sen nerelisin
teşekkür ederim canım. estağfurullah artık aşıyorum canım kırılmam ayrıca önceleri üzülüyordum ama Rabbimin buyurduğu bu. kalbi durdu canım 9 haftalık olmuştu. kısmet değilmiş.Super bi basari tebrik ederim.
Eger seni kirmayacaksam haziranda bebegini nasil kaybettin diye sormak isterim.dūşūkmū?
Canim ya yeni basladim ilk gunler fazla sudan kaybettigimiz icin cabuk veriyorum.onemli olan diger haftalarda verecegim kilolarcanım tebrik ederim çok güzel vermişsin. devamını dilerim.
Inanmiyorummm aynisinin tipkisini bende yasadim 9haftalik kalbi durmustu alindi .bu sene agustosta.ama benim en buyuk tesellim birtane oglum var allah ona uzun ömūr versin.amin.teşekkür ederim canım. estağfurullah artık aşıyorum canım kırılmam ayrıca önceleri üzülüyordum ama Rabbimin buyurduğu bu. kalbi durdu canım 9 haftalık olmuştu. kısmet değilmiş.
hadi bakalım inşallah sağlıklı bir kilo verimin olur.Canim ya yeni basladim ilk gunler fazla sudan kaybettigimiz icin cabuk veriyorum.onemli olan diger haftalarda verecegim kilolar
seni farklı başlıklardan anımsıyorum ben sanırım. 2 aya yakındır tekrar çocuk düşünmeye başladık bu nedenle korunmuyoruz. ancak vücudumun kendini ancak topladığını hissediyorum.Inanmiyorummm aynisinin tipkisini bende yasadim 9haftalik kalbi durmustu alindi .bu sene agustosta.ama benim en buyuk tesellim birtane oglum var allah ona uzun ömūr versin.amin.
Korunuyormusunuz peki?
canım protein için kesinlikle yalnızca et,tavuk ve balık diyorlar. karbonhidrattan özellikle uzak durmamı söylemişti doktor. bu arada tuz tüketimi de çok etkiliyormuş yağ yakımını. günde 1 çay kaşığını geçmemeliymiş tuz tüketimimiz.Yellu önerin için sağol makarna Protein yüklü olduğu için tercih ettim. besleyici karbonhidrat grubunda.. Kilo verdirmez tabi onu yerine yumurta yemeli sadece .baharcim eskilere oranla kararliyim biraz kilo kaybı oldumu bende saliveriyorum kendimi yapım öyle..aslında istediğin kiloya dişini sıkıp düşeceksin ve o kilonu koruyacaksin. Arkadaşlar ne olur bana yorum yapın .
Kahvaltim 1.5 elma 1. Bardak sut
Ara :2 lokma menemen bir turk kahvesi
Canim gūn ortalmasi yapacak olursak gūn boyu herzamankinden az yedin canını sıkma bugūn bence verirsin bileBugün o sabah gösterdiklerimi yedim bide 2 kokostar yedim.. Market rafinda görünce dayanamadimbana en iyisi bu yinede pazartesiden itibaren kısmetse bu yöntemle devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?