- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Bence iyi.ama kilolarimizi 1. 2. 3. Hafta diye mi yazsan ne kadar aldik ne kadar verdik gecen haftaya gore. Goruruz siz ne dersinizArkadaşlar birinci sayfayi kendimiz adına daha etkili yapabilmek için önerilerinizi bekliyorum.. birlikten kuvvet dogar
Kizlar bende katilabolirmiyim size biyere giremedim valla zayiflayamiyorum bide burdan denemek istiyorum
28 yaşındayım ben canım sen?Yellu, nezahat yasiniz kaç canlar
çok saol canım, inşallah son 3 kilom kaldı. öğlenki menümle akşamki menümün yerlerini değiştirmek durumunda kaldım bu arada. eşim evde tavuk yemeği yapacakmış :)Yellu menun iyi gidiyor sen kurtulacaksin fazla agirliktan biran evvel ne güzel.
selam melike hoşgeldin. ilkk in dediği gibi sabah çorba yersen sadece çok acıkırsın. zengin bir menüyle sabah kahvaltı yapabilirsin. örneğin 1 haşlanmış yumurta 3 parmak kalınlığında yağsız peynir ya da 3 yemek kaşığı lor peyniri. yanına istediğin kadar domates salatalık tuzu çok az olacak. zeytin yok. 2 dilimde buğday ekmeği. inanki öğlene kadar hiç acıkmıcaksın. sonrasında kahvaltıdan sonra akşama kadar birşey yememezlik yapma. akşam fırında tavuk olur tabi ama protein grubu midede 5 saat kaldığı için örneğin 7de yediysen 12den önce uyuma direk yağa dönüşür birde yanında patates yeme:) ya 1 dilim buğday ekmeği ya da yarım kase çorba ve istediğin kadar yeşillik olan salata (içine zeytinyağı, limon koymayı unutma özellikle)Tavsiyelerin ve destegin icin tesekkur ederim. Haklisin simdiden aciktim onun icin nescafe icmeyi dusunuyordum. Bide aksam yemegi icin firinda patatesli tavuk yemeyi dusunuyorum sizce uygunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?