Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Arkadaşlar birinci sayfayi kendimiz adına daha etkili yapabilmek için önerilerinizi bekliyorum.. birlikten kuvvet dogar

Tamam baharcim cok tesekkur ederim tavsiyen icin bundan sonra oyle yaparim ve her zaman tavsiye ve yorum beklerim yediklerim icin
Menemeni esim ve cocuklarim da cok sever hic hayir demezler. Peki yediklerim cok olmus dimi yufka ekmegin yarisini belki yarisindan azicik fazla yemisimdir.
Senin yediklerinbence gayet iyi aksami yemedigin icin avantajlisin

Gunaydin
dun gece acliktan uyuyamadim saat 3 de yarim bardak sut ictim
Simdi iki mandalina yedim
Arkadaslar ins. Ben bugun tasiniyorum bana bugunlyk izin. Arada girerim

KOLAY GELSİN furhacım... birinci sayfa nasıl olmuş... eksik kısımlar hakkında bilgi verin arkadaslar kendimizi daha iyi takip edelim..

Günaydın herkese, ilkcim ilk sayfa gayet güzel olmuş. ben güncel kilomu salı günü söyleyebileceğim diyetisyen kontrolüm var. bu sabah büyük sandvich ekmeğinin yarısına yağsız peynir, salatalık ve domates yanına çay şekersiz. ekmeğim kepek ekmeğiydi ama. 12:30'da az çorba ile ızgara yiyeceğim ya et ya da tavuk.15:30-16:00 arası 2 dilim buğday ekmeğine süzme peynir süreceğim. akşam yemeğini 20:00-20:30 gibi yiyebildiğim için 18:00 da 2 kayısı 3 ceviz hakkım var. akşamda çorba salata yemeyi düşünüyorum.

Tesekkur ederim benide araniza aldiginiz icin
Boyum 157 kilom malesef 87 yasim 19. Hedef kilom 57.
Suan kahvaltimi bir kase limonlu ezogelin corbasi ile yapiyorum.

Son düzenleme:
Melikecim hoşgeldin benden sana tavsiye sabahları tahıl grubuna ağırlık ver ki seni uzun bir süre tok tutsun şimdi çorba içsen çabucak açıkıp kısa zamanda tekrar yemek isteğin hasıl olur.. her yediğini yaz arkadaşım aynı dertten muzdaribiz seni kinayacak tarafımız yok sende bana arkadaslara yorum yap çekinmeden ki yanlislarimizi görüp ona göre devam edelim..yasin genç metabolizman hızlı 30 kiloyu carcabuk verirsin inşallah kendine bir plan yap hemen mesela haftalık 2 kilo vermem şart de.senin sadece ozguvenine ihtiyacin var ayda 8 Kilo üç ayda 24 kilo 6 kilo kalıyor fıstık gibi kız olmana.gördün mü hesap oldumu nasıl oluyor.bütün arkadaslara güveniyorum yalnızca kendime güvenmiyorum ama sizinle yol alacağım bende.

Son düzenleme:
Tavsiyelerin ve destegin icin tesekkur ederim. Haklisin simdiden aciktim onun icin nescafe icmeyi dusunuyordum. Bide aksam yemegi icin firinda patatesli tavuk yemeyi dusunuyorum sizce uygunmu?

Afiyet olsun patates az, tavuk çok ye yağsız tarafindan. birde canım tavsiyem beyaz ekmek hiç yeme diyet süresince. İstediğin kadar yeşillik ye.yoğurt çok şifalı diyetisyenler öneriyor herkeste diyet menüsüne dahil ediyor.
Bekar yazdım ama yanlış mı..

Son düzenleme:
Yok bekarim yemekleri annem yapiyor beyaz ekmek hic yemiyorum. Simdiden tavsiye sormam iyi oldu ona gore porsiyonumu ayarlicam aksama

O zaman işin daha kolay serbestsin yani çoluk çocukla zayıflama işi zorlaşıyor bence..Hadi göreyim seni cumaya kadar birinciliği sen al.

Yellu menun iyi gidiyor sen kurtulacaksin fazla agirliktan biran evvel ne güzel.
çok saol canım, inşallah son 3 kilom kaldı. öğlenki menümle akşamki menümün yerlerini değiştirmek durumunda kaldım bu arada. eşim evde tavuk yemeği yapacakmış :)

Tavsiyelerin ve destegin icin tesekkur ederim. Haklisin simdiden aciktim onun icin nescafe icmeyi dusunuyordum. Bide aksam yemegi icin firinda patatesli tavuk yemeyi dusunuyorum sizce uygunmu?
selam melike hoşgeldin. ilkk in dediği gibi sabah çorba yersen sadece çok acıkırsın. zengin bir menüyle sabah kahvaltı yapabilirsin. örneğin 1 haşlanmış yumurta 3 parmak kalınlığında yağsız peynir ya da 3 yemek kaşığı lor peyniri. yanına istediğin kadar domates salatalık tuzu çok az olacak. zeytin yok. 2 dilimde buğday ekmeği. inanki öğlene kadar hiç acıkmıcaksın. sonrasında kahvaltıdan sonra akşama kadar birşey yememezlik yapma. akşam fırında tavuk olur tabi ama protein grubu midede 5 saat kaldığı için örneğin 7de yediysen 12den önce uyuma direk yağa dönüşür birde yanında patates yeme:) ya 1 dilim buğday ekmeği ya da yarım kase çorba ve istediğin kadar yeşillik olan salata (içine zeytinyağı, limon koymayı unutma özellikle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…