Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Bugunku toplam yediklerimi ve sporumu yazayim :)

Sabah 1 kase ezogelin corbasi
Oglen nescafe ve bir adet muz
Ara nescafe ve bir adet muz
Aksam 3 firinda tavukkanadi 1 kase yogurt ve salata

Sporum:
-20 dk yuruyus
-35 dk evde bisiklet

Iyi pazarlaar kizlaar
Dūn saymama gerek kalmadan söyleyimki abarttim aksam misafirliģe gidince.bugunde sabah az yedim yarim dilim t.b. ekmegi 4 5catal menemen sekerz cay.
Eltim aradi bu sabah Ögleden sonraya bana gel dedi oturalim.yandim ben
Zaten eşimde bugun bana dişardan yemek sipariş edecekti akşama orda yemesem evde yiycez eşimle.
Açik açik söylemek gerekirse bu haftasonu resmen kilo almiş olcam.

Aklima ne geldi kizzlar acaba bi yemek listesimi yapsak ūç aşaği beş yukari herkes aynisini yese. Arti yūruyūş spor öylemi devam etsek.yada yellu arkadasimizda duruyormudur acaba diyetinin ilk haftalarin yiyecek listesi??

Furhaacim taşinmak cok zir iş bilirim allah kolaylik versin canim

Merhaba kızlar beni de aranıza alır misiniz ?

Bugun regl oldugum icin spor yapamadim
sabah: - 2 dilim ekmek
- menemen
- bir kase yogurt
- 2 dilim peynir
ogle: 1 nescafe 1 armut
aksam: dunden kalma firinda tavuk ve az birsey patates ve bir dilim ekmek
ara : 1 armut

bugun ekmegi fazla kacirdim

3 gündür dikkat etsemde kaçıyor. Yarin tartilcam ama korkuyorum 53 den fazla cikcam diye pazartesi herkez okula oglusumla yalnızım devam edicem kaldığım yerden ben iradeli biriydim ne oldu bana kansızlıktanmidir dogumdan beri adet görmedim ondanmidir bitmiyor tatlı isteğim kafayı yiyecem

selam bahar bende düşündüm aynı şeyleri yemeği ama şimdi çocuklar eş devreye giriyor melike gibi bekar olsak canımızın istediğini yapsak ... aslında çok iyi olurdu.. az yemeğe çalışmaya devam.. ama diğer arkadaşlar kabul ederse bende kabul ederim aynı menü oluştururuz onun dışına çıkmayız...
melikecim bence iyi yemişsin üzülme öyle alışkın olduğun şeyleri bir anda kesmek olmaz yavaş yavaş azaltacaksın strese girmeyeceksin stres ilk olarak mideye vuruyormuş bunu öğrendim bugün.. yani daha çok yeme isteği hasıl olur beyaz ekmek kesinlikle iştah açıyor ben tarafından denendi.. onun yerine tahıl ekmeği ye.. menun bence iyi yarın daha bi başka olur daha dikkat edersin.. sen bu işi başaracaksın yanlışlıklarına takılma hedefe odaklan kardeşim...
nezahat canım bu kadar strese girme kendini biraz rahat bırak olumlu düşün..inşallah bugün olmazsa yarın verirsin isteğin kiloyu... buraya kadar gelmişsin senin yerinde olmak isteyen niceleri var unutma....

İnşallah yarın protein yiyeceğim sadece geçenlerde yapmıştım 1 günde 2 500 kilo gitmişti 3 gunun sonunda tatlı krizi oturup bir tepsi kek lokum bisküvi tahin pekmez yedim

Hemşirem buyur ilk sayfadaki bilgileri alalım sanada tablo yapalım.
Yaş 22 olacak 2 hafta sonra
Bekarım. Cuma günü tartildigimda 73 geldim.
Boyum 162.
Benim tek sıkıntım gündüz uyuyup gece çalışmak.. :-(

Günaydın

Kahvaltim
Bir dilim peynir bikaç zeytın 2 yumurta yarım demet maydonoz salca pul biber yagsiz ama..ihlamur

Son düzenleme:
1 elma 1 armut cok az ekmek tahin le yedim azda peynir..... tartildim 3 gündür kacirmama rağmen 53 çıktım mantı lari yedigim halde almamisim sporla bu hafta 1 kilo gidecek inşallah cok yasak koymadan..

canım listem duruyor isteyene gönderebilirim.

Günaydın kızlar. dün hiç giremedim. dün geç kalktığım için ara öğünsüz 3 ana öğün yaptım. 11 de güzelce bir kahvaltı (domates,salatalık, peynir, şekersiz çay ve 2 dilim ekmek) 3 gibi körili tavuk (diyetin ilk başlarında tavsiye edilmiyor) yanına salata 1 dilim ekmek, akşamda 2 kase çorba içtim başka seçeneğim olmadığı için.
bugünde sabah domates,salatalık,kırmızı ve yeiş biber, maydonoz bolca ve 2 dilim çok tahıllı ekmek yedim. yarın kontrolüm var bilgi paylaşacağım :)

Bir elma.
2 lokma salca zeytin yagli ekmek.
küçük kase süt mısır gevregi.
1 Lokmalik halley, 2 adet cocostar cocuklar icin aldim dayanamadim . aksama az yemek icin çalışacağım belki bir kase yoğurt offfff

Son düzenleme:
öğlen domates çorbası ile beğendi üzerine tavuk ızgara yanında da salata yedim. 3.5-4 gibi de 2 dilim ekmeğin arasına peynir süreceğim. bu arada öğlen yemeğinden önce yeşil çay içtim. 4.5 gibi tekrar içeceğim.

Merhaba kızlar
Sabah nobetten çıktığım için yeni kalktim daha.
Sizce Suan ne yemeliyim
Akşam 6 gibi yemek yiyeceğim yani yemeğe davetliyim de yemeği biz yapacağız tavuk sote çorba pilav salata. Ama pilav yemeyeceğim.

merhaba,
kepek ekmeğine bir tost yiyebilirsin ya da kepek/buğday/çavdar ekmeğine 2 dilim arasına peynir sürebilirsin istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…