Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Doğru diyorsun nezahatcim insan yasakları delme meraklısı. Ne kadar kastın kendini o kadar yiyeceklere heves oluşuyor.

Iyi aksamlar kizlar menumu bildirmeye geldim :)
Bugun biraz kacamak yaptim

Sabah kahvaltiya zamanim olmadi
Ogle iki kepek ekmek arasi kasar peyniri
Aksam bi dilim kepek ve kiymali yumurta
Iki kurabiye iki avuc cips yedim ekmegi azaltmayi dusunuyorum bugun tam 5 dilim yemisim sporumuda ekliyorum arkadaslar kacamak yapsakta ben gibi mesela pes etmeyelim ertesi gun daha cok spor yapip yada az yiyerek dengeleyebiliriz yarin

Öğleyin
1 domates
1 salatalık
Peynir
Yeşil çay
1 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
Saat 16 30 da 1 avuc leblebi
19.00 da
Nohut yemeği
Çorba
Salata
Çok az da cacık yedim.

Kızlar selam midem kötü olduğu için hastanedeydim giremedim hiç. Yarında hastanede olucam giremeyebilirim

Nescafe içiyorum.
1Bardak çay içtim 2 tane kurabiye yedim.
Daha sabaha çok ne yapacagim bilmiyorum :-(

Kızlar çok teşekkür ederim. Yıllardır midemle boğuyoruz. Dün atak geçirdim gittim bisürü şey yaptılar. Bugün sonuçlarını alıp doktora göstereceğiz. İnşallah kötü birşey yoktur dua edin

Yellu Etmez miyiz arkadaşım acil şifalar insallah.. mide çok hassas bi organ..
Aşkzor dayanabildigin kadar dayan ama kendini çokta aç bırakma halsiz kalırsın.

Yellu Etmez miyiz arkadaşım acil şifalar insallah.. mide çok hassas bi organ..
Aşkzor dayanabildigin kadar dayan ama kendini çokta aç bırakma halsiz kalırsın.
Hiçbirşey yemeden yatıyorum Çok uykum var size günaydın bana iyi geceler
Yelluuu Sana da Allah acil sifalar versin Insallah.

Biraz önce kalktim kızlar
Kahvaltı olarak
1 domates 1 biber 1 sogan 2 yumurtadan oluşan menemen
1 salatalık
Peynir
1 dilim kepekli ekmek

Iyi aksamlar kizlar bugun disagrisi cektigim icin ve disciye gidip geldigim aksam iki dilim ekmek ve sulu patates yiyebildim. Disciye yuruyek gitmistim :)

Yellu Allah sifa versin bu arada tez zamanda gecer insallah

Bende kahvaltı dışında 2 tane mandalina yedim. Specal k yedim şimdi de çok acikmistim çünkü

Hayirli geceler
Bende 4 gundur diyet diye bisey kalmadi sanirim kilo aldim yoruldukca yedim.
Yarindan itibaren baslicam ins.

Yeni gelen arkadaslar hoseldiniz, ins. Hep beraber kilolarimizdan kurtuluz.

Hayirli geceler
Bende 4 gundur diyet diye bisey kalmadi sanirim kilo aldim yoruldukca yedim.
Yarindan itibaren baslicam ins.

Yeni gelen arkadaslar hoseldiniz, ins. Hep beraber kilolarimizdan kurtuluz.
Ayı inşallah bugün sevgilim bana tosun dedi :-( bacakların benden kalın dedi :-( Ama mezuro ile ölçtük benimki daha ince geldiiiii

Iyi aksamlar kizlar bugun disagrisi cektigim icin ve disciye gidip geldigim aksam iki dilim ekmek ve sulu patates yiyebildim. Disciye yuruyek gitmistim :)Eki Görüntüle 1693514

Yellu Allah sifa versin bu arada tez zamanda gecer insallah
Teşekkür ederim arkadaşım. Allah razı olsun.
Kızlar bu arada yapılan tahlillerde sol kasığımda kist çıktı kadındoğumcuya gittim önemsizmiş ama muayene sırasında polip tespit etti Önümüzdeki ay ameliyat olucam

Yellu kardes bu kist meselesi kadınlarda çok sık rastlanıyor önemli olan temiz çıkması Mevla tez zamanda şifalar ihsan etsin..
Dün çok yedim hiç yemediğim kadar dün tutacaktım oruç gece kalkamadim gerçi bugünde geciktim şu bile içemedim neyse dünkuler iki gün yeter bana oh midem rahatlasin artık aksama hafif yerim olay tamamdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…