Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

tercih senin tabiki ama meyve daha çabuk acıkmayı sağlıyor ve akşam yemeğine daha çok asılmamıza neden oluyor :)
Bakalm artik Çok yememeye çalışacağım Insallah.

Ilkkcigim destegin icin tesekkur ederim artik kepek ekmek yemeye basladim bugunki yediklerimi yazayim :

Sabah iki dilim kepekli ekmek arasi fistik ezmesi
1 elma
1 mandalin
Aksam eve gelince 3 kasik makarna ve 3 tane haslanmis tavuk kanadi
Buda bugunku sporum

Yeni arkadaslarda hosgeldiler hepberaber zayiflayacagiz insallah

Bugün 2 tane mandalina
Akşam yemeği
Tavuk sote
4 5 kasik pilav
1 bardak kola
Salata
Sonra
1 türk kahvesi orta şekerli
Malesef şekersiz Bisey icemiyorum

Günaydın canlar
Konu başlığını değiştirdim böyle daha iyi oldu ama yinede tarti resimlerini buraya koymanızi rica ederim .daha etkili oluyor.
Aşkzor diyet süresince kolayı icmemeye çalışalım.. onun disinda menun iyi.
Melikecim iyi gidiyorsun.
Yellu zaten doktor kontrolünde gidiyor.
Dün ben pilav tavuk yaptim ailecek birbirimizden baka baka çok yedik..
İradem zayıf sizi negatif etkilemek istemem aman taviz vermeyin benim gibi benimde boyle bata cika olacak inşallah olmalı.

günaydın ilkkkcim. bende diyetisyenden geldim. 600 gram vermişim. 400 gramı yağ 200 gramı ödem. midem kötü olduğu için bu sabahki menüm kepek ekmeğine kaşarlı tost. öğlen çorba ve ızgara yiyeceğim (salata bir süre yasak) 3.5-4 te yine 1 tost yada 2 dilim buğday ya da çavdar ekmeğine peynir sürücem. akşamda çorba yanına 6 kaşık sebze yemeği yanına da 1 çay bardağı kefir içicem. midem düzelene kadar da meyve yasak.

bu arada kızlar bağırsaklarının çalışmasını isteyen varsa sabahları 2 kayısı yanına sıcak su. ardından 1 çay bardağı kefir içmeyi önerdi doktorum. paylaşayım dedim.

bu arada kızlar bağırsaklarının çalışmasını isteyen varsa sabahları 2 kayısı yanına sıcak su. ardından 1 çay bardağı kefir içmeyi önerdi doktorum. paylaşayım dedim.
Aynen bende duydum kefiri aldım bakalm ise yarayacak mi ?
Bundan sonra kolayı icmemeye çalışacağım Insallah. Ben diyet yaptigimi kimseye söylemek istemiyoru.m o yüzden içmek zorunda kaldım ki normalde daha çok icerdim.

Kızlar bide ben yeni kalktim ne yiyeyim ki domates salatalık yeşil çay 1 dilim kepekli ekmek peynir uygun mudur ?
17.30 da ise gidecegim gitmeye yakın 1 tane mandalina yerim.
Olur mu Sizce ?
Birazdan pazara gidecegim hem yürüyüş yapmak için hemde meyve alacağım.

diyette kesinlikle asitli içecek ve hazır meyvesuyu önerilmiyor. yalnızca sade soda su çok nadir ayran oda 1 bardak

Yumurta Protein bakımından zengin bence kilo yapmaz.sucuk salam işlenmiş gıdalar kek pasta paket gıdalar dışarıdan alınan pide lahmacun gibi gıdalar evde yapılan yağlı yemekler kilo yapar özellikle cips çikolata kola dehşet.hareketsiz olunursa kilo verme iyice yavaslar.Bende az önce iki yumurta peynirli baharatlı üstüne mısır gevrekli bir kase puding şimdi bitmiş sürülebilir çikolata kutusunu siyiriyorum
Çok araştırıyorum kilo verme yöntemlerini ama kendime gelince icraat tok siz bari faydalanın canlar.. sirkede bıraktım iştahım kesmesin diye sonumu bekliyorum

Birde stressten uzak durun ömrünüzu kısaltan ağzının tadini alan kac yas cirkinlestiren stresten..
Yarın nasip olursa oruç tutacağım Rahman rızası için. Öyle değilse bu nefis yola gelmez .iyice şişti dahada şismek ister

Selam
Ben su an dikkat edemiyorum ilkkk. Ama birakmicam tekrar gelicem ins. Bu aralar cok yogunum. Cikarma beni topikten rica ediyorum yarin ins.gelirim

Furhacim senin yoğun olduğunu biliyorum kolaylıklar dilerim.bekliyoruz.
Bata cika bu işi halledicegiz canlar her zaman birbirimizin yardımcısıyiz.kendinize iyi bakin..

Arkadaşlar kendinizi cok sınırlamayin atıyorum azbi çikolatanın yada ne yasaksa az yemenizin kilo vermemenizde etkisi yoktur bence... azda olsa tatlarina bakiyorum ama yüksek tempoda yaklaşık 2 saat yürüyorum artı ev temizliği üstüne bebek emziriyorum ...hedefimide düşük tutuyorum mesela haftada 1 kilo gunde iki kez kosu bantina biniyor ölçüyü kaçırmadan herşeyden yiyerek pazartesiye kadar 1 kilo vercem ama yağdan. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…