Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

saol canım amin inşallah. Allah kabul etsin oruçlarını. dikkat et miden kötü olmasın

Ben niye kilo veremiyorum ya :-(

Aşkzor canım hiç taviz verme yemen içmen iyi gidiyor illaki vereceksin ama sabır et az yedikçe enerji telafisi için vucut yağlardan harcayacak vede kilo vereceksin daha yeni diyete başladın sabır. vermeye başladın mi zaten kendinı kontrolünude öğrenmiş olacaksın gerisi çorap sökügü gibi gelir..

Bende ona sinir oluyorum zaten 1 haftadır dikkat ediyorum hala tık yok :-( Insallah veririm yaaaaaaa

Açlık ne zormuş çok şükür yiyeceklerimé kavuştum.
  • Salata tabağına haşlanmış yumurta
Yarım demet maydonoz ,bir dilim peynir
Bol havuç, marul ,pul biber,bir kaşık zeytinyağı
Bunun yarısını yedim
  • İki buçuk elma
  • Çeyrek simit bal yedim
Elhamdülillah şiştim.

Bahar ben gibi saliverdin sanırsam hadi canım nerdesin.bak ben biraz topladım bugün.. akşam yemeğim hakkında lütfen yorum

Iyi aksaar kizlar ben geldim :)

Bugun
Sabah 1 dilim ekmek ve patatesli omlet
Ogle kahve ve kasar peynirli sandevic
Aksam 10 kasik makarna

Yarin sebze yemeliyim bugun karbonhidrati cok yedim

Yarin bide tarti gunumuz cok heycanliyim hepimiz vermisizdir insallah

Sporum:

Evet bugün biraz fazla olmuş yarın telafi edersin canım .sporu duzenli yapiyorsun ne guzel .bakalim birinciligi kim alacak. ben geçen haftadaki kiloma düşmeye çalışıyorum çok aldim

Bahar ben gibi saliverdin sanırsam hadi canım nerdesin.bak ben biraz topladım bugün.. akşam yemeğim hakkında lütfen yorum
Sorma gitsn yine motivasyon yerlerde reglim yaklasti canim tatli istiyoo abartmadan yiyorum bakalim yarin tarti ne diycek.
Oruc bende istiyorum tutmak zaten ilk gūnū bende senin gibi cok kaciriyorum normalde.
Buarada aksam yemegin sūper

Kesinlikle bahar haftaya çok verelim bu hafta battık. Bakalim diğer arkadaşlar ne yaptı. Değilse bu konu başlığı Zayıflamaya değil daha kilo almaya teşvik ediyor derim.

Yediklerimizi iyice kısalım canım açlık sınırında yaşayalım çok az ve gücümüzü dusurmeyecek gıdalar yiyelim bizi cokturmeyecek mesela bir öğün ballı süt bir öğün ekmeksiz sebze yemeği yada salata bir öğün tahıl yoğurt ne dersin beraberce benzer gıdaları yiyelim mi birbirimizden güç alırız diğer musait arkadaslarla olabilir menumuzu belirleyelim beraber illa tıpkısi olması lazım değil benzer olur bu gidişata bir önlem alalım

Eşim aksam laf çarptırdı yine bir gr veremedin boşuna bunlar diyor üzüldüm.göbeğim 3 kat aynada baktım nefret ettim.eşim ne dese haklı yanında güçlü kadın istiyor hem cocuklu hem fit evini susleyen bence hakli.çocuk doğurali kaç sene olmuş vermeliyimdim şimdiye bu gobekle kendimi aşağı hissediyorum ama karakterim iğrenç azimle başlıyorum sonra bırakıyorum. Annemlerle beraber alt kat üst kat beraber yaşıyoruz ben tek çocuklarıyim her yer leziz yiyecek dolu elhamdülillah offfff artık kendimi baskılamam gerek.sizi sıktiysam özür ama yardıma fark görüşlere ihtiyacım var

Merhaba canlar
Ben kilomu aksam üzeri söylesem olur mu şimdi yeni evime geldim uyumak istiyorum :-(
Kesin bende verememisimdir. Ben hic spor yapmıyorum yaaa o yüzden kaybediyorum biliyorum. Yürüyüş yapacagim yer Yok. Bir yer var ama uzak. Hava erkenden kararıyor korkuyorum yani sevgiliminde sınav haftası bitince hemen hergün yürümek istiyorum.
Yalnız da çıkarmıyor yürüyüşe.
Evde dans filan ediyorum ama yürüyüş gibisi yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…