- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
saol canım amin inşallah. Allah kabul etsin oruçlarını. dikkat et miden kötü olmasınYellu kardes bu kist meselesi kadınlarda çok sık rastlanıyor önemli olan temiz çıkması Mevla tez zamanda şifalar ihsan etsin..
Dün çok yedim hiç yemediğim kadar dün tutacaktım oruç gece kalkamadim gerçi bugünde geciktim şu bile içemedim neyse dünkuler iki gün yeter bana oh midem rahatlasin artık aksama hafif yerim olay tamamdır.
Bende ona sinir oluyorum zaten 1 haftadır dikkat ediyorum hala tık yok :-( Insallah veririm yaaaaaaaAşkzor canım hiç taviz verme yemen içmen iyi gidiyor illaki vereceksin ama sabır et az yedikçe enerji telafisi için vucut yağlardan harcayacak vede kilo vereceksin daha yeni diyete başladın sabır. vermeye başladın mi zaten kendinı kontrolünude öğrenmiş olacaksın gerisi çorap sökügü gibi gelir..
Allah yardimcin oldun canim bol su icmeye caliş iyi geliyormuşsaol canım amin inşallah. Allah kabul etsin oruçlarını. dikkat et miden kötü olmasın
Sorma gitsn yine motivasyon yerlerde reglim yaklasti canim tatli istiyoo abartmadan yiyorum bakalim yarin tarti ne diycek.Bahar ben gibi saliverdin sanırsam hadi canım nerdesin.bak ben biraz topladım bugün.. akşam yemeğim hakkında lütfen yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?