- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Tamam canim ama yesil elmam yok evde ve en erken yarin ikindiden sonra alabilirim.nasil yapsak.bugun misafitim vardi hhic giremedim dūn aksamdan berihttp://www.diyetevim.com/2014/07/elma-diyeti-ile-2-haftada-10-kilo-verme.html?m=1
Baharcim bunun 12 günlük olanını yapalım mı şahane bir diyet.
Elmanın üzerine tarçında ekleriz
Aksam tahıllı birseyler ekleriz çok açıkırsak ne dersin bu hafta beraber deneyelim mi
Günaydın
Bahar eksi elma olması gerekmez istediğin elma çeşidi olabilir zaten eksi yeşil elma hem unutkanlık yapıyor hemde mideye zarar.hangi elma çeşidini seviyorsan ondan ye bende tatlı beyaz elma yiyecegim
Evde elma yoksa ikindiye kadar tahıl yoğurt salata falan yiyebilirsin
Canim aklımda söyle belirledim lütfen sende aklındaki söyle kendimize uygun bi diyet listesi oluşturalım.
İki hafta boyunca serbest olanlar birgün icin
Hafta sonlarıda Aynı dikkate devam ettirmeliyiz haftaiçi emeklerimiz güme gitmesin
- İki kase yoğurt
- İki yumurta
- Bir bardak süt
- Sınırsız yeşillik yağsız haşlama sebze
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 2 bardak sirkeli yada limonlu su.
- İstediğin çeşit elma 5 adet.
- Sınırsız bitki cayi
- Aile ile yenecek yemekten 5 lokma yada 5 kaşık
- Bir haftada 3 parça çikolata ve bir kase sütlü tatli
- Bunlardan başka iki hafta boyunca kesinlikle arti bir şey yemek yok bunlardan eksik yenebilir dayanma gücüne göre.
insan bir günde bir Kilo alabiliyor hergün sabah kesinlikle resimli daha iyi olur yada resimsiz kılo bildirimi yapılacak .
Seninde söyleyeceklerin ekledikten sonra bu izin verilen gıda listesini buzdolabına asmak .
Canim bence aile yemeklerinde çok değil mesela aksam tatlı tatlı yemekler yaparsın sofraya oturdun diyetteyim deyip yememek olmaz 2 kasik pilavdan alirsin 3 kasik sebze yemegi iyi olur şimdi o sayıyı Max değer olarak verdim hergün için ister hiç yemezsin tebrik alırsın.ister hepsini yersin aile olunca çok kısıtlı diyet yapmak zor oluyor inşallah sonuç alırız.. elma diyetini kendi yaşam şartlarımiza göre değiştirdim.SendebenBendesen kızz yani yemek haftada 7gūn 5kaşık olmak şartıyla serbest.bence biz yinede hergūn değilde iki gūnde bir yiyelim.
Portakal veya mandalina fazla değilmi yani zaten yeterince elmadan meyve şekeri alıcazz
Bitti canim yaa .al bendende okadarSelam gece yemeğide yiyip bitirdik
Benim icin Bugun iyi geçti listeye uydum yalnız az önce çiçek ekmek bir parça yedim.bahar senden ne haber daha bitmedimi yeme içme faslı
Arkadaşlar nerdesiniz hiç yazmadiniz bugünlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?