Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Günaydın
Bahar eksi elma olması gerekmez istediğin elma çeşidi olabilir zaten eksi yeşil elma hem unutkanlık yapıyor hemde mideye zarar.hangi elma çeşidini seviyorsan ondan ye bende tatlı beyaz elma yiyecegim
Evde elma yoksa ikindiye kadar tahıl yoğurt salata falan yiyebilirsin
Canim aklımda söyle belirledim lütfen sende aklındaki söyle kendimize uygun bi diyet listesi oluşturalım.
İki hafta boyunca serbest olanlar birgün icin
  • İki kase yoğurt
  • İki yumurta
  • Bir bardak süt
  • Sınırsız yeşillik yağsız haşlama sebze
  • 2 dilim tahıllı ekmek
  • 2 bardak sirkeli yada limonlu su.
  • İstediğin çeşit elma 5 adet.
  • Sınırsız bitki cayi
  • Aile ile yenecek yemekten 5 lokma yada 5 kaşık
  • Bir haftada 3 parça çikolata ve bir kase sütlü tatli
  • Bunlardan başka iki hafta boyunca kesinlikle arti bir şey yemek yok bunlardan eksik yenebilir dayanma gücüne göre.
Hafta sonlarıda Aynı dikkate devam ettirmeliyiz haftaiçi emeklerimiz güme gitmesin insan bir günde bir Kilo alabiliyor hergün sabah kesinlikle resimli daha iyi olur yada resimsiz kılo bildirimi yapılacak .
Seninde söyleyeceklerin ekledikten sonra bu izin verilen gıda listesini buzdolabına asmak .

Son düzenleme:
Birde hergün gece yiyip içme bittikten sonra buraya gün içinde yenilip icilenler yada zaman yoksa bugün listeye uydum yada uymadim su kadar kacamak yaptim diye kısaca bilgi verilecek.

Son düzenleme:

Tamam canim uyacagim inş. Zaten evde 2tane kirmizi elma var.onlarla idare ederim .ikindiden sonrada oğlumu kreşten almaya gidicem inş. Ozaman alirim.
Bu sabah 61.9 geldim cumadan bu yana 800gr. Gitmiş çok şūkūr.
Canim arada bi motivasyonumuz dūşebilir senin veya benim ozamanda birbirimizi ayağa kaldiralim sık foruma girelimki biri yazdigi zaman digeri cevaplasin mesela bi öğūn cok sevdigim bişey var sofrada ve yememem lazim hemen yazarim sanaki tut beni diye
Olmadi whatsappin varsa ordanda haberleşebilirz

Listeye gelince hiiçmi peynir yok ordaki listede görmūştūm sanki.

Sınırsz sebze demişsin peki salata yapsak yağ koyalim bence 1tatli k. Sizma zeytinyağ koyalim

Zeytinde yaziyo listede ama olmasada olur ben yemiyorum zaten.

Gūnde en az 1yeşil elma yiyelim çūnkū ben duymuştum yesil elmanin zayiflattigini hemde değişiklik olur.

1porsiyon sūtlū tatli yerini bende 1kare dilim kek alabilir.oğlum sevdiği icin yapiyorum evde.
Bakarsin cikolata yemem 1kare dilim cikolatali islak kek yerim simdiden söyleyimde

Yeşil cay iciyorum zaten o ok.
Sabahlari kahve icenlerdenim sūtsūz şekersiz yillardir alişkanliğimdir.normaldede içtiğimde sūt korum ama şekersz severim.

Bu diyette kalsiyum ve protein olmasi hoşuma gitti.
Haftasonlarida 5kaşik yemek iyi bence çūnkū haftasonlari zıvanadan çıkıyorduk bu iyi oldu en azindan sınırımız var artik.
Bişey sorcam aile ile yenilen yemekler deyince benim aklıma haftasonu geldi.sen ne demek istemiştin gūnlūk yemekmi.sen yiyecekmisin?

Haa bide şunu ekleyelimmi canim
Tahıllı gevrek veya yulaf ezmeside kullanalim bence.misal 1bardak sūt ile nesfit veya nesfit yulaf karışık gibi.
Ben bilemedim acaba ekmek yemedigimiz gūnlermi yesek yoksa artı olarak eklesekmi listeye.
Ben kahvaltimi bazen nesfitle yapip aksam yumurta yiyebilirim mesela..

BENCE Sporsuz olmuyor haftada en az 3gūn spor.
Artık evde spor aletinemi çıkarsın yūrūyūş dans egzersiz vesayre sen bilirsin .en az 30dk. Olmak şartıyla.
SENCE??

• 1 kase yogurt+1 kase yogurt=2 dilim yağı az peynir
  • İki yumurta
  • Bir bardak süt
  • kahve serbest
  • Sınırsız yeşillik+ çig veya haşlama sebze+2 adet portakal yada mandalina+1tatlı kasığı yağ
  • 1 dilim tahıllı ekmek+1 dilim tahıllı ekmek=1 kase kahvaltılık gevrek=3 adet tahıllı bisküvi
  • 2 bardak sirkeli yada limonlu su.
  • İstediğin çeşit elma 5 adet.
  • Sınırsız bitki cayi
  • Aile ile yenecek yemekten 5 lokma yada 5 kaşık(haftaiçi+haftasonu)
  • Bir haftada bir kase sütlü tatli+3 kare çikolata=bir dilim kek
  • Bunlardan başka iki hafta boyunca kesinlikle arti bir şey yemek yok bunlardan eksik yenebilir dayanma gücüne göre.

SendebenBendesen kızz yani yemek haftada 7gūn 5kaşık olmak şartıyla serbest.bence biz yinede hergūn değilde iki gūnde bir yiyelim.
Portakal veya mandalina fazla değilmi yani zaten yeterince elmadan meyve şekeri alıcazz

Canim bence aile yemeklerinde çok değil mesela aksam tatlı tatlı yemekler yaparsın sofraya oturdun diyetteyim deyip yememek olmaz 2 kasik pilavdan alirsin 3 kasik sebze yemegi iyi olur şimdi o sayıyı Max değer olarak verdim hergün için ister hiç yemezsin tebrik alırsın.ister hepsini yersin aile olunca çok kısıtlı diyet yapmak zor oluyor inşallah sonuç alırız.. elma diyetini kendi yaşam şartlarımiza göre değiştirdim.

İnşallah şu yukarıdaki yazdığım maddeleri anlayabilirsin mesela günlük 2 kase yoğurt hak var ama bunun bir kasesini peynirle yer degistirebilirsin yani muadilleri
Egzersiz canım bu hafta doğal gaz tesisatı dosemesi yapılacak annemler ve bize çok isim var ama karın egzersiz falan yaparım belki vücudumun toparlanması herseyden önemli sen yinede düzenine koy canım ben sana sonra katılacağım.

Yellu furha kilo bildirimi yapsanız iyi olurdu demek ki şartlarınız musait değil bu cuma kesinlikle bekliyorum
o zaman haftanın birincisi melike

Son düzenleme:
Yellu bende merak ettim insallah iyisindir.

Ilkkkcim anladim canim listenin
hepsini.
Gūn bitiminde yazarim ne yedim ictim nekadar spor inş.

Selam gece yemeğide yiyip bitirdik
Benim icin Bugun iyi geçti listeye uydum yalnız az önce çiçek ekmek bir parça yedim.bahar senden ne haber daha bitmedimi yeme içme faslı

Arkadaşlar nerdesiniz hiç yazmadiniz bugünlerde

Bitti canim yaa .al bendende okadar
Bugun benim icinde guzel gecti taaki arkadaslar aksama bize okeye gelene dek.saolsun cupcake yapmis getirmis 2pakette cips.
Açtim ve dayanamadim 1corba kasesi kadar cips sekerz cay ile yedim .1 saat sonradanda yarim cupcake yedimkremasizdi yuvarlak kekti yani sadece onun yarisi.tadimlik yedim.yarin tartilalim bakalim nedir durum ben bugūnde tartilmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…