Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Aşkzor canım rahatına bak istediğin zaman kılo bildirimi yapabilirsiniz. Bende evde olduğum için hareket eksikliği çok sen biraz daha aktifsindir çalışıyorsun.
Melikecim harikasın arkadaşım menülerin çok iyi gidiyordu zaten işte beklenen sonuç. devamı gelsin inşallah incecik olacaksın basaracaksin.

Yukarı mesaj saati 14.42 diyor yanlis yazılmış böyle arada oluyor neyse o öğleyindi şimdi dünden kalan salatami yedim baya bi çoktu.mide şişti fakat doymadim. Sabiiir

Ya bu tarti her üzerine çıktığımda başka Bisey gösteriyor

Doğru olan budur heralde Ama tam emin de değilim. Diğerleri 71.4 filan geliyor çünkü

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo tablodan bu haftanın çok iyi gitmediğini gördüm. Hadi ama yaparsın basarirsiniz siz

Ah canım senin gibi azimli olsam keşke senin maşallah diyelim iyi dengeli gidiyor kilo vermen..diyet yolların gülistan olsun.
Aksama kadar sabrettim aksam beni anacım yaktı sıcak sıcak gözleme yagli ekmekler falan derken iki günlük ekmek yemişim ah anne ah ama kiramadim bende simdi
Doğan güneşle birlikte diyete yeni baştan devam öyle kaç sene daha sürecek bakalim

Selam kizlar :)
Bugun aksam yemegini fazla kacirdim karnim tika basa doldu yarin kesinlikle dikkat etmem lazim. Bugun yuruyus te yapamadim
Bugunku yediklerim:

Sabah:
1dilim kepek ve kasar peyniri
Yogurt kuru
1 bardak yesilcay

Ogle:
1 tabak corba
1 dilim kepek ekmek ve salata

Aksam
3 dilim kepek ekmek
1 tabak kavurma ve tursu

Yarin daha dikkatli olmam lazim!!!!

Kalktığımda
1 kase specal k
19.00da
1 tabak rus salatası yedim.
Bugün tüm yediklerim bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…