Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Tesekkur ederim ama kilom ayni hic dusme olmuyo hep 85 e kadar geliyorum sonra dusemiyorum. Buseferde de dusemezsem doktora gidecem. Sende iyi gidiyorsun, hedeflerimize ulasicaz insallah

Bence ya pes ediyorsundur, ya da çok aşırı katı bir diyete geçiyorsundur; normal ortalama bir diyetle (ama yediklerini biraz değiştirerek, ya da haftada 1 öğünü serbest kılarak) mesela 1 ay sabretsen illa ki düşüş olur diye düşünüyorum. Çok katı diyetlerde de vücut iyice kendini tutabiliyor, kilo vermiyor.

Aslinda fazla gibi gozukuyor ama az az herseyden yemissin. Sadece bana misir fazla geldi ama bende adet donemi sapittigim.icin anliyorum seni. Olmasaydi iyiydi ama yinede guzel

Bendede b12 eksikligi ve buna bagli anemi var. Surekli yorgun ,bitkin ve uyku bozuklugu yasiyorum. Igne ve hap tedavisi goruyorum ilk baslarda istahimi acti ve yaglanma yapti cildimden anladim. Simdi daha iyiyim. Sunu cozdum eger hareketsiz kalirsam daha cok bitkinlesiyorum. Temiz havada yuruyus beni kendime getiriyor ve daha motiveli oluyorum

Gunaydinnn

Erken kalkip hemen alkali suyumu icip kahvalti hazirladim. Eskiden gece gec saate kadar yedigim icin ogleden sonrasina kadar acikmayip bisey yemezdim. Simdi az ve erken yiyince sabah karnimin gurultusuyla uyaniyorum

Kahvaltim
1 parca beyaz peynir
Yarim dilim cavdar ekmegi
Yarim yumurta
Az sekerli cay

Bendede bu sınır 70 . 70 e kadar gelip baya beklemeye geciyorum. Sanirim uzun yillardir ayni kiloda oldugum icin .

Bendede bu sınır 70 . 70 e kadar gelip baya beklemeye geciyorum. Sanirim uzun yillardir ayni kiloda oldugum icin .

Evet. Vücut kendini korumaya alıyor ama...İlla ki kırar o direnci; sabırlı olmak gerek. Bence maksimum 2 aya kırılır o direnç ve kilo birden iner. Sonuçta yaktığından az besin gelince n'apıcak eninde sonunda illa ki depodan yakacak kaçarı yok yanii....

teşekkür ederim... Bakalım doktor bana ne verecek....

Çok olumsuz etkiliyor her şeyi biliyor musun... Uyanamama..İşe geç kalma.. vs. : ((

Dogru, okadar kilo veren insan var zorda olsa bende kiracam direncimi. Hizli alinan kilo gibi gitmiyor ama artik biktim bu halimden inecem 60 a

teşekkür ederim... Bakalım doktor bana ne verecek....

Çok olumsuz etkiliyor her şeyi biliyor musun... Uyanamama..İşe geç kalma.. vs. : ((
Bende b12 cok farkli belirtiler gosterdi. Doktora kolay kolay gitmem bana noluyo diye endiselendim ama okadar cok belirtisi varmiski ve benim depo 67 ye dusmus 200 olmasi gerekirken. Bukadar basitmis tedavisi. 1 sene kullanacam igneyi
Sende ihmal etme git doktora

Ben de ölüyorum sandım kalp çarpıntısından.... Anemi yaparmış onu. Dedim duracak herhalde kalbim.... Gitcem bakalım doktora...

İşyerindeki patronda bozuldu doktor istirahat verdi diye yarın geliceksin dimi diyordu dün... Ölene kadar çalıştırcaklar, gel gel daha suyunu da çıkarıcaz, diyor yani... : (((

Allahımmmmm 60'lı kilolar.............................. Hayal gibi...............O kadaaaar güzel ki....
Darisi başına canımm
Kizlar bundan 7 yil öncesine kadar 80kilo idim.hırs ettim 2sene içinde 54 kiloya dūştūm.
57 kilo ile evlendim 78 kg ile doğum yaptim.dogumdan 6 ay sonra 57 kiloya dūştūm.2sene korudum sonra 58 59 a ciktim birtūrlū inemedim meğerse bende hipotiroid varmis yani guatr az çalişiyormuş bu nedenlede metobolizma yavaşlarmış.ondan veremeyince pes ediyordum.sindi dūzene girdim ilaçla ama buseferde gece geç yiyip yatmaya alıştım.son 5 6 gūndūr bıraktım geç vakitte yemeyi ve böylede giderse verdiğimide almam inşallahh

P

Evet canim kilo verirken benimde takildigim yerler oluyor ama inat edip vercem dersen tabiiki sabırlı davranirsan gidiyor.biluyorum demesi kolay ama imkansiz değil gūzel şeyler dūşūn MELIKE

Kizlar bende zayiflamak isstiyorum benide araniza alin lütfennnn

canım pek tabi ama süreklilik lazım bir kaç yere mesaj atmışsın bir yerdende devam etmediğin için şikayet.sürekli takipte kalındi mı daha bi etkili oluyor bi düşün canım. dry_ik arkadaşta seni beğenmiş seni almak isterim ne demek işte devamlı takipte olman lazım.inşallah beni anlayabilmişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…