- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Tesekkur ederim ama kilom ayni hic dusme olmuyo hep 85 e kadar geliyorum sonra dusemiyorum. Buseferde de dusemezsem doktora gidecem. Sende iyi gidiyorsun, hedeflerimize ulasicaz insallah
Aslinda fazla gibi gozukuyor ama az az herseyden yemissin. Sadece bana misir fazla geldi ama bende adet donemi sapittigim.icin anliyorum seni. Olmasaydi iyiydi ama yinede guzelHoşgeldiniz arkadaşlar bir elin nesi var iki elin sesi var demişleerrr
Sabah 1bardak sūt ve gevrek 1kase
Ara 12.00 3çicek çiğ karnibahar
Öğlen 15.00 1būyūk kurabiye
Aksam 18.00 2 buharda pişmiş patates cok az tuzlu pulbiberli 1kasik biberdolmadan 2 lokma ekmek
Ara 1ısırık kek 2tane kurukayisi rezene çayi 1yeşil elma
Gūya elma diyeti yapiyorum
Oturukende kocam bana sormadan benim icin 1tatli k. Yağda tuzsuz mısır patlatmış ondan yedim 1būyūk kase
ilkkkcim reglim bugun yarin gelecek oyuzden azda olsa tatlilardan yiyorum yoksa cok mutsuz oluyorum ve hayalimde geziyolar
Bendede b12 eksikligi ve buna bagli anemi var. Surekli yorgun ,bitkin ve uyku bozuklugu yasiyorum. Igne ve hap tedavisi goruyorum ilk baslarda istahimi acti ve yaglanma yapti cildimden anladim. Simdi daha iyiyim. Sunu cozdum eger hareketsiz kalirsam daha cok bitkinlesiyorum. Temiz havada yuruyus beni kendime getiriyor ve daha motiveli oluyorumGünaydın herkese!
96'ydım tartıda; birkaç gündür tekrar dikkat etmeye başladım, baktım bu sabah 95.5
Yalnız bende kansızlık var, ve enerjim az... Bu da spor yapmama engel oluyor. Çok uyutuyor. Ve muhtemelen kilo verişimi olumsuz etkiliyor : ((( Doktora tekrar gideceğim; bakalım... Tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum...
Raporlu olduğum için işe gitmiyorum bugün... Henüz kahvaltı yapmadım. Dün tarçınlı yeşil çay içtim acayip tokluk verdi bu arada...
Öpüyoruuum
Bendede bu sınır 70 . 70 e kadar gelip baya beklemeye geciyorum. Sanirim uzun yillardir ayni kiloda oldugum icin .Bence ya pes ediyorsundur, ya da çok aşırı katı bir diyete geçiyorsundur; normal ortalama bir diyetle (ama yediklerini biraz değiştirerek, ya da haftada 1 öğünü serbest kılarak) mesela 1 ay sabretsen illa ki düşüş olur diye düşünüyorum. Çok katı diyetlerde de vücut iyice kendini tutabiliyor, kilo vermiyor.
Kacla baslamistin?
Bendede bu sınır 70 . 70 e kadar gelip baya beklemeye geciyorum. Sanirim uzun yillardir ayni kiloda oldugum icin .
Bendede b12 eksikligi ve buna bagli anemi var. Surekli yorgun ,bitkin ve uyku bozuklugu yasiyorum. Igne ve hap tedavisi goruyorum ilk baslarda istahimi acti ve yaglanma yapti cildimden anladim. Simdi daha iyiyim. Sunu cozdum eger hareketsiz kalirsam daha cok bitkinlesiyorum. Temiz havada yuruyus beni kendime getiriyor ve daha motiveli oluyorum
Dogru, okadar kilo veren insan var zorda olsa bende kiracam direncimi. Hizli alinan kilo gibi gitmiyor ama artik biktim bu halimden inecem 60 aEvet. Vücut kendini korumaya alıyor ama...İlla ki kırar o direnci; sabırlı olmak gerek. Bence maksimum 2 aya kırılır o direnç ve kilo birden iner. Sonuçta yaktığından az besin gelince n'apıcak eninde sonunda illa ki depodan yakacak kaçarı yok yanii....
Bende b12 cok farkli belirtiler gosterdi. Doktora kolay kolay gitmem bana noluyo diye endiselendim ama okadar cok belirtisi varmiski ve benim depo 67 ye dusmus 200 olmasi gerekirken. Bukadar basitmis tedavisi. 1 sene kullanacam igneyiteşekkür ederim... Bakalım doktor bana ne verecek....
Çok olumsuz etkiliyor her şeyi biliyor musun... Uyanamama..İşe geç kalma.. vs. : ((
Bende b12 cok farkli belirtiler gosterdi. Doktora kolay kolay gitmem bana noluyo diye endiselendim ama okadar cok belirtisi varmiski ve benim depo 67 ye dusmus 200 olmasi gerekirken. Bukadar basitmis tedavisi. 1 sene kullanacam igneyi
Sende ihmal etme git doktora
Darisi başına canımmAllahımmmmm 60'lı kilolar.............................. Hayal gibi...............O kadaaaar güzel ki....
Bendede bu sınır 70 . 70 e kadar gelip baya beklemeye geciyorum. Sanirim uzun yillardir ayni kiloda oldugum icin .
Canım 62.2 ile başladim sonra cikmistim 62.7ye simdi 61.2Kacla baslamistin?
Ne guzel 60 larda olmak
Kizlar bende zayiflamak isstiyorum benide araniza alin lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?