Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Canım güzel dileklerin için tesekkur ederim. Bende bazen hayır diyemiyorum yiyorum ama sonraki öğünde dikkat etmeye çalışıyorum. Bakalım ne kadar surdurebilcem benim diyetlerde çok uzun vadeli olmuyo bakıcaz iste. Bide ev taşıma isi var onu bi halledeydim o zaman sapitmaktan korkuyorum

melikecim bence iyi fazla degil bütün güne oranla
askzor iyi dayanmışsın tebrikler
1 orta sekerliden daha az şekerli türk kahvesi:)
1 parça bitter
Evde arkadaşlarım var da

Tamam canim ben varım .ya regl im yaklasti diye cok tatli istegim var.menūlerim agirlikli tatli bi kacgūn olur heralde
Yada sen belurle ben uymaya gayret göstercem

Canim benim annemde kiloyu sevmez hatta bazi aksamlari tost yapar yer 1tane yada dengelemek adina kefir icer sadece.tabii abartip aldigi donemler oluyor sonra yuruyusle sūtle misir gevregi kahvaltida felan.yani lafin kisasi benimde zayif olmami istediginden yanimda oldugu zamanlar bana destek oluyo yeme diyo bahaar diye ikaz edio.
Sende annene söyle biraz desteklesin bu konuda

Annem İçin iyilik yapmak beni tıka basa doyurmak..
5.30 dan beri birsey yemiyorum ztn yiyecek hal kalmadı belki birseyler icerim.sirkeli su içip uykuya.
Bahar hafta sonu evde eşim oluyorda biz anlastigimiz sisteme pazartesi başlayabilir miyiz.

Benimde eşim haftasonu evde
Banada uyar canim pazartesi inş.

Tartildim bu gün arkadaşlar53kilo idim 300 gr fazla çıktım anlamıyorum normalde böyle kilo verirdim ama gitmiyo inat etti..spor yapıyorum temizlik yapıyorum üstüne sebze ağırlıklı besleniyorum yetmiyor bebis emziriyorum gitmiyooo ...insanlar veremiyorum derdi inanmaz nasıl veremiyorlar derdim başıma geldi olmadı protein diyeti yapcam

Kimse uyanmadi mi huuuuuuuu :)

Merhaba kizlar :) simdiden bugunku menumu yazayim dedim
- sabah 1 ekmek arasi kasar (kepek)
- ogle 1 dilim ekmek menemen ve yesilcay
- ara ogunde 1 dilim kepegin arasina kasar peyniri
elma ve yesilcay
- aksam taze yesil fasulye yicem daha

bugun pek spor yapasim yok aksama dogru belki lesli 3 mil yaparim

Gurbettesin sanırım askzor çok zor olur hasretlik Mevla tez zamanda kavuştursun. O ayakları opulesi ana babalar çok güzel insanlar..
Melike kasarı diyet süresince yeme canım bende dehşet severim ama çok yağlı önerim. Diger menu elemanlarıni iyi seçmissin.

Amin canım çok Sagolasin :-* bugün çok yoğun aksam yemeği filan yiyemedim kahvaltı ile duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…