- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
harikasın dry bunu istiyordum zaten ah hep böyle olsak .. ne bu ya bi pudinge güzel günlerimi satiyorum
Saol canimcanım çok üzüldüm Rabbim bir daha ameliyat falan göstermesin en çok bağırsak rahatsızlıklarından korkarım hep çok nazik bir organ.ne kadar güçlüsün maşallah hep ayakta dur Allahü teala yeni yeni mutluluk sebepleri versin geçmişini unuttursun inşallah.senin gibi güçlü insanları gördükçe kendimden utanıyorum..
Cok gecmis olsun.her zaman önce saglik kilo zamanla verilir canimSaol canimcok zor gunlerdi ve gencteciktim ama gecti gitti coksukur . Sagligima kavustumya bukadarda olsun napalim. Artik kilomu vereyim istedigim kiloya ineyim mecbur kalirsam yaptiririm belkide mucize olur ve gider.
Valla daha ilk gun olduhi icin gozle gorulur bise yok ama gece boyunca 40o gram vermisim 69.6 ile uyandim bugecede yiyip yatiyorum ama tadi berbat allahim suyla yutuyorum hic tadini hissetmim dieElseven bughn masallahin var bence bu.kur ise yaramis
Hemen aydinlat bizii
Canim istah kesti bende cok kotu tadi var cunku insallah devamnedicemElseven dediğin 3 baharat yöntemini duydum ama denemek nasip olmadı. Sen iştah kesiyor diyorsan tez zamanda denemeli.
Herkese hayirli sabahlar canlar.Gününüz güzel gecsin az kalorili günler olsun insasllah
indi yine mideme bisküvi muz puding hemide çok beni toplanıp dövseniz aklım başıma gelse.... yerken aklıma bir şey gelmiyor direk yiyeceğe dalıyorum yani aklımı kaybediyorum anlamadım bu psikolojiyi.
Çok gecmiş olsun canım .göbeğide zamanla toparlarsın hareketlerle i şallahGobegi hic sorma
2 sezeryan,
3 bagirsak ameliyati
Toplam 5 ,4 u ayri yerden kesik.
Karin kaslarim zedelendigi icin karin ameliyati olmam lazim ama cesaretim yok. Doktor baska yolu yok dedi. Zayiflzdikca kumas parcasi gibi sarkiyor
Bugun yediklerim sabah mucver malesef cok ozlemistim ekmek uc isirik ara ogun kivi aksam bol salata ve diyet lahana yemegi nasil kizlar sizce ogunlerden oncede zerdecal zencefil tarcin kurunu a karnina yedim gercekten istah kesiyo salatami bile bitiremedim
Ben link paylastim cnm onceki sayfada ayrintisiyla yaziyor. Simdi aklima geldi disardanda geliyorum zerdacal alcaktimyaCanim hoşgeldin aramiza
Bu baharatlardan nekadar kullaniyosun belli bi ölçūsū yokmu??
Ben link paylastim cnm onceki sayfada ayrintisiyla yaziyor. Simdi aklima geldi disardanda geliyorum zerdacal alcaktimya
Kahvalti
Alkali su
1 pogaca
Cay
Disardaydim yuruyuste yaptim mecbur kaldim yedim.
Diyetisyene gittigim donemde doktorum 1 pogaca yiyince ekmek ve peynir yemiyeceksin demisti. Ilk sayfanizdanda cesaret aldim ama hatami ettim sizce
Aferin canim böyle yola devam
Kahvaltim 1yumurta ve beyaz peynirle omlet,7yesil zeytin domates , salatalik , biber, mandalina, bir avuc findik, sekersiz cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?