Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

harikasın dry bunu istiyordum zaten ah hep böyle olsak .. ne bu ya bi pudinge güzel günlerimi satiyorum

Sutlu tatli nihayetinde okadarda kasma .
Bi kadin soyle zayiflamis;
Haftada toplam 10.000 mi kalori almasi lazim haftalik kaloriye gore gunluk cani ne istiyosa yemis ve vermis.
1 gunde yenilen kilo degil kalori fazlasi olur. Ertesi gun daha az kalori alirsan arayi kapatmis olursun

Saol canim cok zor gunlerdi ve gencteciktim ama gecti gitti coksukur . Sagligima kavustumya bukadarda olsun napalim. Artik kilomu vereyim istedigim kiloya ineyim mecbur kalirsam yaptiririm belkide mucize olur ve gider.

Saol canim cok zor gunlerdi ve gencteciktim ama gecti gitti coksukur . Sagligima kavustumya bukadarda olsun napalim. Artik kilomu vereyim istedigim kiloya ineyim mecbur kalirsam yaptiririm belkide mucize olur ve gider.
Cok gecmis olsun.her zaman önce saglik kilo zamanla verilir canim

Herkese hayirli sabahlar canlar.Gününüz güzel gecsin az kalorili günler olsun insasllah

Hayirli sabahlar şeker
Ne güzel dua ettin sabah sabah amin.
Bugün az yemeye kararliyim inşallah nefse karşı mücadele.evdeki kalorili tatlı yiyecekleri atmak lazım aslında gözümüz kaymasın.

indi yine mideme bisküvi muz puding hemide çok beni toplanıp dövseniz aklım başıma gelse.... yerken aklıma bir şey gelmiyor direk yiyeceğe dalıyorum yani aklımı kaybediyorum anlamadım bu psikolojiyi.

Hayatim kızma kwndini seni iyi anlıyorum ama bu denek degilki hatani tekrarla..
Ye ama az ye porsiyonluk ye doymazsan su iç biraz bekle olmadi ūstūne elma ye bebde öyle yapmata calisiyorm

Gobegi hic sorma
2 sezeryan,
3 bagirsak ameliyati
Toplam 5 ,4 u ayri yerden kesik.
Karin kaslarim zedelendigi icin karin ameliyati olmam lazim ama cesaretim yok. Doktor baska yolu yok dedi. Zayiflzdikca kumas parcasi gibi sarkiyor
Çok gecmiş olsun canım .göbeğide zamanla toparlarsın hareketlerle i şallah

Canim hoşgeldin aramiza
Bu baharatlardan nekadar kullaniyosun belli bi ölçūsū yokmu??

Canim hoşgeldin aramiza
Bu baharatlardan nekadar kullaniyosun belli bi ölçūsū yokmu??
Ben link paylastim cnm onceki sayfada ayrintisiyla yaziyor. Simdi aklima geldi disardanda geliyorum zerdacal alcaktimya

Kahvalti
Alkali su
1 pogaca
Cay
Disardaydim yuruyuste yaptim mecbur kaldim yedim.
Diyetisyene gittigim donemde doktorum 1 pogaca yiyince ekmek ve peynir yemiyeceksin demisti. Ilk sayfanizdanda cesaret aldim ama hatami ettim sizce

Canim ekmek ve poğaça hamur işi peynir kalsiyum bunlarla alakası yok ben uzman değilim ama benim görüşüm peynirle hamur işi yenir.poğaça kendin yaptıysan sıvı yağla falan hiç sorun yok ama disaridakiler sağlıksız margarinli insanlar para kazanmak icin sağlıkla oynayabiliyorlar yürüyüş yapmış dengelemissindir zaten.bence iyi gidiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…