Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Sevgili arkadaşlar
Bugūnkū menūm
Sabah 10.30 1dilim patatesli börek 2lokma beyaz peynir domates çay.
15.00 2dilim kakaolu bitter kek (adini ben koydum)
17.00 1yesl elma
19.00 1kase yogurt +3y.k meyveli yogurt +tarcin karistirdm yedim
Aksamda 2kupa srkerz tatlandiricili çay 1corba kasesi cok az yagda tuzsuz patlamış mısır.

Börek yedim diyede aksamu hafuf yaptm artı 1buçuk saat yūrūdūm canlaar

Canlar şu An hastanedeyim bizim büyük oğlan midesinden usutmus istifra ediyordu devamli serum vuruluyor suan.. evlatlara sağlık versin durumu iyi.

Tamam canım düzelttim.herkes kilo bildirimi yapsın arkadaşlar benden bu hafta iflas.. Canım diyet falan yapmak istemiyor aksama kadar çalış dizlerim ağrıyor yine bir bahane buldum. haftaya eşim ise başlayacak 3.günden pazartesi devam diyeceğim. Elseven bahar Marlin hiç bozmayın dry arkadaşım kabizlik kilo vermeyi engeller ona bi çare bulmalısin ki kilo vermede onun acilsin.senin yeme içme iyi gidiyor kilo vermen düzenli olacaktır inşallah.

ilkkcim allah tez zamanda şifaa versin yavruna inşallah.çook geçmiş olsun.ah bilirim gece gece bizde 2defa götūrmūştūk .allah devanindan korusun aminpazartesi kesin başlîyosun ok

Sağolun can dostlar.. 2. Serum bitince çıkacağız inşallah. Okulda yağmur suyunda oynayınca usutmus işte.
Diyet konusunda doğalgaz çalışmasi ve eşimin evde olmasını bahane olarak kabul ettim iradem zayif zati verim alamadim.inşallah pazartesi devam..

ilkcigim gecmis olsun insallah iyilesir oglun hemen
dun kacamaklarla dolu oldugu icin bildirim yapmadim
kilomda 85,700 olmus +400 gr bu hafta sarjim bittigi icin resmini cekemedim

Sabah kahvaltimda limonlu su ile muz
Herkeze hayirli cumalar bu arada gonlunuzden gecen dualariniz kabul olur insallah

Hayırlı cumalar arkadaşlar dualarıniza amin.

Melikecim sağol dinleniyor simdi evlat.. Melike yemen içmen iyiydi senin bu kiloyu ben garipsedim.vermen lazımdı canım bir daha gözden geçir yediklerin muz tatlı bir yiyecek kalorili olabilir bu hafta çok şaşırdım..inşallah düzenine girer.

Bahar hafta sonuna dikkat et canım düzen bozuldu mu toparlayamiyor insan.

Elseven bilgilerini verde sanada tablo yapayim canım ne dersin.

Bu sabah 69.2kiloyum.-300gram bunada sükkür.cok kacamak yapmistim hic yoktan iyi

Ben Suan memleketimde olduğum için bildirim yapamayacağım malesef
Almisimdir ben ama

3 haftada 72.8 den 70.1 e dustum
Ilk hedefim su 70 den kurtulmakti . 200 gr daha verp 69.9 olamadim

Misafirim var k8zlar gecmise bakamiyorum cok uogun bi gun geciriyorum kahvaltimida paylasip aksama bakacam
Kahvalti resmine dosya buyuk diyo

Eklentiler

• 20151127_141452.webp
    12 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…