Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

merhaba ilkkk ve arkadaslar belkı bana kızmıssındır haklısın hakkını helal et yarım bırakmak zorunda kaldım cunku tel ımın ekranı bozuldu servıse gonderdım oyuzden gıremedım sımdı bır yerden net buldum oyle gırdım tel geldıgı zaman gırıcem ıns sımdılık hoscakalın

Canim kızar miyim. illaki geçerli sebebin vardır ev tasiyorsun bide ben söylemistim yeni güzel eviyle meşguldur diye hadi dönüşün muhteşem olsun bekliyoruz.bide telefonuna üzüldüm kötü olmuş.

Diyetisyenim oyle demisti. Bide yumurta yeme demisti unuttum.
Hatta yumurta yedigin gun peynir yeme diyordu bana.
Hazirdi malesef ..

Oglen
3 kasik nerdeyse yagsiz taze fasulye
1 kasik ton baligi
Yarim dilim ç.ekmegi

T.kahvesi

Aksamda canim istemedi
1 y.kasigi patlican ezmesi (yagsiz)
Yarim dilim ç.ekmegi

Form cayi..yine kabizimm...

Bugun pek gelen yok

Oglen
3 kasik nerdeyse yagsiz taze fasulye
1 kasik ton baligi
Yarim dilim ç.ekmegi

T.kahvesi

Aksamda canim istemedi
1 y.kasigi patlican ezmesi (yagsiz)
Yarim dilim ç.ekmegi

Form cayi..yine kabizimm...

Bugun pek gelen yok

Oh maşallah çok ölçülü gidiyorsun.kabizlik sanırım diyetle bağlantılı yağsız yendiginden midir nedir. bide acı biber

Oh maşallah çok ölçülü gidiyorsun.kabizlik sanırım diyetle bağlantılı yağsız yendiginden midir nedir. bide acı biber
Ben bugun kendimi olcusuz hissediyorum nedense..pzrt den buyana oynama yok kilomda. 70 benim kilit noktam bu yuzden hep diyeti biraktim. Bu sefer yilmayacam ama asacam..
Rahatsizligimdan oturu kronik bende kabizlik.
Her yemegede aciyi dolduruyorum bagirsaklarimi calistirsin diye. Form cayi iciyorum hafta 1-2 kere o iyi geliyor

Sabah iki ince dilim ekmek arasina tost
Aksam 3 kepce nohit yemegi yanina borkoli v ekarnanar haslayip yogurt doktum bol baharatla ekmeknhoc yok ve bol su kizlar nasil sizce menum

Aksam 3 kepce nohit yemegi yanina borkoli v ekarnanar haslayip yogurt doktum bol baharatla ekmeknhoc yok ve bol su kizlar nasil sizce menum
Kepcen buyuk degilse cok iyi. Valla menude ekmek olmadikca ve yag orani iyiyse super

Ögle bir kase yayla corbasi yedim iki tanede kuru incir.Aksam:yogurtlu haslanmis Brokkoli ve bir tabak kiymali makarna.Makarna olmayaydi iyiydi ama erken yedim saat 4te.

Kizlar yarin tarti günü mü.Sabahtan tartilip yazacakmiyiz.@ilkkk cigim ilk sayfaya bakiyordum kilomu yanlis yazmissin canim (62.9) allah yazdirmis insallah o günde gelecek.Bu hafta 69.5kilom bakalim yarin tarti kac gösterecek fazla umudum yok

Ayni kilodayiz canim ah ah o 62 bi gelse boyun kac senin

Ben begendim menūnū comta severim karnibahar brokoli yogurtla
Tabii kizartmasi ayri bi severim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…