- 26 Şubat 2013
- 2.513
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.868
- 333
- 31
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Findik , badem,ceviz kahvaltida tok tutuyor.ara ögünde yogurt falan yiyorum.önerin icin tesekkürler canimCanim kahvaltın çeşitli oranlari az iyi ama tahıl eklersen gerçekten tok tutuyor..
Canim öğle yemeğin yağ oranı biraz fazla gibi geldi afiyet olsun.
merhaba ilkkk ve arkadaslar belkı bana kızmıssındır haklısın hakkını helal et yarım bırakmak zorunda kaldım cunku tel ımın ekranı bozuldu servıse gonderdım oyuzden gıremedım sımdı bır yerden net buldum oyle gırdım tel geldıgı zaman gırıcem ıns sımdılık hoscakalın
Salata ve corbayi yemedim.Canim öğle yemeğin yağ oranı biraz fazla gibi geldi afiyet olsun.
Diyetisyenim oyle demisti. Bide yumurta yeme demisti unuttum.Canim ekmek ve poğaça hamur işi peynir kalsiyum bunlarla alakası yok ben uzman değilim ama benim görüşüm peynirle hamur işi yenir.poğaça kendin yaptıysan sıvı yağla falan hiç sorun yok ama disaridakiler sağlıksız margarinli insanlar para kazanmak icin sağlıkla oynayabiliyorlar yürüyüş yapmış dengelemissindir zaten.bence iyi gidiyorsun.
Oglen
3 kasik nerdeyse yagsiz taze fasulye
1 kasik ton baligi
Yarim dilim ç.ekmegi
T.kahvesi
Aksamda canim istemedi
1 y.kasigi patlican ezmesi (yagsiz)
Yarim dilim ç.ekmegi
Form cayi..yine kabizimm...
Bugun pek gelen yok
Ben bugun kendimi olcusuz hissediyorum nedense..Oh maşallah çok ölçülü gidiyorsun.kabizlik sanırım diyetle bağlantılı yağsız yendiginden midir nedir. bide acı biber
Canim hepsinden 1 er cay kasigiCanim hoşgeldin aramiza
Bu baharatlardan nekadar kullaniyosun belli bi ölçūsū yokmu??
Kepcen buyuk degilse cok iyi. Valla menude ekmek olmadikca ve yag orani iyiyse superSabah iki ince dilim ekmek arasina tost
Aksam 3 kepce nohit yemegi yanina borkoli v ekarnanar haslayip yogurt doktum bol baharatla ekmeknhoc yok ve bol su kizlar nasil sizce menum
Menün bence gayet güzelSabah iki ince dilim ekmek arasina tost
Aksam 3 kepce nohit yemegi yanina borkoli v ekarnanar haslayip yogurt doktum bol baharatla ekmeknhoc yok ve bol su kizlar nasil sizce menum
Ayni kilodayiz canim ah ah o 62 bi gelse boyun kac seninKizlar yarin tarti günü mü.Sabahtan tartilip yazacakmiyiz.@ilkkk cigim ilk sayfaya bakiyordum kilomu yanlis yazmissin canim (62.9) allah yazdirmis insallah o günde gelecek.Bu hafta 69.5kilom bakalim yarin tarti kac gösterecek fazla umudum yok
Boyum 157.Söyle 170boy olaydi ahh ahhhAyni kilodayiz canim ah ah o 62 bi gelse boyun kac senin
Ben begendim menūnū comta severim karnibahar brokoli yogurtlaSabah iki ince dilim ekmek arasina tost
Ozaman ayni ebatlarda degilizBoyum 157.Söyle 170boy olaydi ahh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?