Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Merhaba kizlar tavsiyeleriniz icin tesekkur ediyorum
Bugun okula gec kaldigim icin sabah kahvalti yapamadim
Ogle bi ekmek kepekli arasi
Aksam eve gelirken bir pogaca biraz cikolata aksamda makarna yedim

Gunluk yiyecek listesj ve odul gunu plani yapmayi dusunuyorum cunku bu aralar aksam yemeklerim fazla ve sabah yemeklerimi az yiyorum :)

Buda sporum

Bugun yediklerim sabah mucver malesef cok ozlemistim ekmek uc isirik ara ogun kivi aksam bol salata ve diyet lahana yemegi nasil kizlar sizce ogunlerden oncede zerdecal zencefil tarcin kurunu a karnina yedim gercekten istah kesiyo salatami bile bitiremedim

Hepinize çok teşekkür ederim şekerler :-*
Insallah hepimiz hedefimize ulaşırız.
Burda mutluluk haberlerimizi paylasiriz

Elseven dediğin 3 baharat yöntemini duydum ama denemek nasip olmadı. Sen iştah kesiyor diyorsan tez zamanda denemeli.

Haftada 2 kereden fazla yapmayin ciddi zararlari var diyor. Her uygulamada 500gr gidiyomus. Enzirenler ve hamileler yapmasin diyor iyide bu ilac degilki baharat ve yogurt allaalla

Kizlar benim sorunum ic bacak ve gobek.
Ic bacak icin guzel hareketler buldum sizlede paylasayim istedim. Ben bugun cok yoruldum yazmayi unuttum
1 saat yuruyus ve 10 dk egzersiz yaptim
Oyuzden yarin baslayacam sizide bekliyorum kimler varr

E Elseven yarin senin kurede basliyorum
Super gaz aldimm

indi yine mideme bisküvi muz puding hemide çok beni toplanıp dövseniz aklım başıma gelse.... yerken aklıma bir şey gelmiyor direk yiyeceğe dalıyorum yani aklımı kaybediyorum anlamadım bu psikolojiyi.

benim sorunum göbek katmer katmer off..
ne güzel spor yapmışsın inşallah gider şu üzerimize yapışmış kilolar

indi yine mideme bisküvi muz puding hemide çok beni toplanıp dövseniz aklım başıma gelse.... yerken aklıma bir şey gelmiyor direk yiyeceğe dalıyorum yani aklımı kaybediyorum anlamadım bu psikolojiyi.
Kiyamadim kizacaktim ama..bol su ic,yarinda telafi yollarina bak lutfen.

En sevdigim atistirmalik olan patatesli yimurta yaptim ve ablam geldi hamburger menu almis ama tadina dahi bakmadim.

Yeterince vicdan yaptimmi sana bu yeter

benim sorunum göbek katmer katmer off..
ne güzel spor yapmışsın inşallah gider şu üzerimize yapışmış kilolar
Gobegi hic sorma
2 sezeryan,
3 bagirsak ameliyati
Toplam 5 ,4 u ayri yerden kesik.
Karin kaslarim zedelendigi icin karin ameliyati olmam lazim ama cesaretim yok. Doktor baska yolu yok dedi. Zayiflzdikca kumas parcasi gibi sarkiyor

Gobegi hic sorma
2 sezeryan,
3 bagirsak ameliyati
Toplam 5 ,4 u ayri yerden kesik.
Karin kaslarim zedelendigi icin karin ameliyati olmam lazim ama cesaretim yok. Doktor baska yolu yok dedi. Zayiflzdikca kumas parcasi gibi sarkiyor

canım çok üzüldüm Rabbim bir daha ameliyat falan göstermesin en çok bağırsak rahatsızlıklarından korkarım hep çok nazik bir organ.ne kadar güçlüsün maşallah hep ayakta dur Allahü teala yeni yeni mutluluk sebepleri versin geçmişini unuttursun inşallah.senin gibi güçlü insanları gördükçe kendimden utanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…