- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Canim aynı şey benimde başımda sinir oldum.Bir türlü düzgün yazamadim kizim hep biryere basiyor herkesten özür dilerim
Insallah canim benim.bugünkü kahvaltim:1yumrta ..,6zeytin , kk peynir , salatalik , biber,bir avuc findik , bir mandalina, sekersiz cay.Ara:bir kase yogurt[/QUOTE]im hoşgeldin ... hadi bakalım maraton basladı... insallah hem iyi bir anne hemde sex bir kadın olacagız ah ahh o günler yakın olsunnn...
Oylemi yapayim. Ozaman mumkun oldugunca yagini alayim.Hayır canım öyle yapma aklın onda kalır bir parça al bence elalem sırf patates diyeti yapıyor. Katı davranma sıkılırsın.şu birinci sayfaya bir bakın lütfen bizde ise yarıyor isterseniz beraber yapalım.
Bu arada kahvaltın ideal
Canim bizde öyle yapiyoruz herşeyden azar azar.Oylemi yapayim. Ozaman mumkun oldugunca yagini alayim.
Yemem dusuncesiyle buzluktan fasulye ve patlican kozlemesi cikarttim bakalim napacam
Kizlar cok mutluyumm
Zayiflama tayti +inceltici ve selulut kremi +anti selulit kremi kullanip masaj yapiyodum. Sadece taytin 18 gunde 5.5 cm incelme etkisi varmis. Ben hepsiyle ve diyetle kalca ve baldirdan 4cm incelmisimmm .
Sadece diyetle olmazdi bu sanirim . Ilk aldigimda tayti 18 gun yikama haric cikarmamam gerektigi icin ustume uzun mont giyip disari cikiyodum, simdi ustune pantolon giyebiliyorum ve 42 beden pantolon giyerken 40 beden pantolin aldim. Sadece beli sıkıyor
Sıkma canini canim bence iyi gidiyosun eşinin evde olmasına rağmenah bende aynıyım. şu doğalgaz işi bitsede kendimle ilgilenebilsem eşimde izinde neyse sabır... sen düzenine koymuşsun maşallah diyeli yürüyüşte olunca etkili olur hızla verirsin diger kansızlık çeken arkadaşa söylediğim gibi daha akıcı kilo vermek için önerimdir tabi imkanın varsa oda önemli
Dedigim gibi buara tatli sevdaam var.biraz tatlansin diye karistirdim normal yogurtlaBaharcim meyveli yoğurt hazır olanlardan ise sekerlidir biraz.menu oranlarin gayet iyi yarın gitsin kilolar
Hiç Bisey yemek istemiyorum Suan ac hissetmiyorum kendimi.Uykusuzluk çok kötü duygu hali yapıyor insanda kolay gelsin.
Kahvaltın güzel canım.
Bende sabah 1 bardak sade kahve sut elma öğle yoğurt kalmamış yine sütle sade yulaf ve esime yaptığım kalorili tosttan çeyrek dayanadimaksam telafi etmeliyim bakalım.
Hiç Bisey yemek istemiyorum Suan ac hissetmiyorum kendimi.
Yarin da 24 um yani yarın 8.30 da girip ertesi gün 8.30 da çıkacağım hastanedeno psikoloji bitiriyor beni yaşasa pufff..
Ertesi gün yani cuma günü memlekete gidecegim ailemle doğum günümü kutlayacağız. Valla pasta filan yerim o gün ben :)
Insallah yaaa bu hafta pek verimli geçmeyecek gibi duruyor :)Ee hakediyorsun artık canım afiyetle ye hemde doya doya ye 1gün olmadı 2 günde verirsin ne olacak..ailenle ne güzel olacak kim bilir.
Ailenle birlikte olcaksin senin gunun ye bencede. Herseyi birakirsak kilo verdigimizdede yemiyecekmiyiz. Onemli olan dengelemek ,telafi edersinHiç Bisey yemek istemiyorum Suan ac hissetmiyorum kendimi.
Yarin da 24 um yani yarın 8.30 da girip ertesi gün 8.30 da çıkacağım hastanedeno psikoloji bitiriyor beni yaşasa pufff..
Ertesi gün yani cuma günü memlekete gidecegim ailemle doğum günümü kutlayacağız. Valla pasta filan yerim o gün ben :)
Aynen..İşte bakımlı Kadın şartlar ne olursa olsun
Bakarsan bağ bakmazsan dağ olurmuş.
Kesinlikle kıdıtlamadan tadini cikar.şimdiden kutlu olsun dogum gūnūn canimHiç Bisey yemek istemiyorum Suan ac hissetmiyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?