Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

im hoşgeldin ... hadi bakalım maraton basladı... insallah hem iyi bir anne hemde sex bir kadın olacagız ah ahh o günler yakın olsunnn...
Insallah canim benim.bugünkü kahvaltim:1yumrta ..,6zeytin , kk peynir , salatalik , biber,bir avuc findik , bir mandalina, sekersiz cay.Ara:bir kase yogurt[/QUOTE]
Cok iyisin

Oylemi yapayim. Ozaman mumkun oldugunca yagini alayim.
Yemem dusuncesiyle buzluktan fasulye ve patlican kozlemesi cikarttim bakalim napacam

Kizlar cok mutluyumm
Zayiflama tayti +inceltici ve selulut kremi +anti selulit kremi kullanip masaj yapiyodum. Sadece taytin 18 gunde 5.5 cm incelme etkisi varmis. Ben hepsiyle ve diyetle kalca ve baldirdan 4cm incelmisimmm .
Sadece diyetle olmazdi bu sanirim . Ilk aldigimda tayti 18 gun yikama haric cikarmamam gerektigi icin ustume uzun mont giyip disari cikiyodum, simdi ustune pantolon giyebiliyorum ve 42 beden pantolon giyerken 40 beden pantolin aldim. Sadece beli sıkıyor

Bu sabah 10.30 1 kase yogurt az yulaf az nesfit gibi bisey granola varya ondan.ustune tarcin serptim 2.yk meyveli yogurtdanda ekledimde yedim.

13.30 1taze hurma +2yk meyveli yogurt

14.45 komsuya gittim yardima .būskūvili pasta yapmisti ogluma yedirirken yaklasik 1dilimde ben yedim.

16.45 aksam ve son yemegim 3ufak biber dolma ekmeksiz yedim.

Eşim bu aksam kestane getircekti diziye bakarken birazda ondan yiyecegim insallah.

İşte bakımlı Kadın şartlar ne olursa olsun
Bakarsan bağ bakmazsan dağ olurmuş.

Sıkma canini canim bence iyi gidiyosun eşinin evde olmasına rağmen

Hiç Bisey yemek istemiyorum Suan ac hissetmiyorum kendimi.
Yarin da 24 um yani yarın 8.30 da girip ertesi gün 8.30 da çıkacağım hastaneden o psikoloji bitiriyor beni yaşasa pufff..
Ertesi gün yani cuma günü memlekete gidecegim ailemle doğum günümü kutlayacağız. Valla pasta filan yerim o gün ben :)

Ee hakediyorsun artık canım afiyetle ye hemde doya doya ye 1gün olmadı 2 günde verirsin ne olacak..ailenle ne güzel olacak kim bilir.

Ee hakediyorsun artık canım afiyetle ye hemde doya doya ye 1gün olmadı 2 günde verirsin ne olacak..ailenle ne güzel olacak kim bilir.
Insallah yaaa bu hafta pek verimli geçmeyecek gibi duruyor :)
Akşam yemeği yiyorum
Sarimsakli tarhana çorbası
1 köfte
Ve salata
Ekmek yok :)
Bugün hic yemedim

Ailenle birlikte olcaksin senin gunun ye bencede. Herseyi birakirsak kilo verdigimizdede yemiyecekmiyiz. Onemli olan dengelemek ,telafi edersin
Simdiden dogumgunun kutlu olsun,yeni yasinda fit ve zayif olasin

Evettt irademe sahip olup yediklerim
Patatesli yumurta yemedimm
Z.yagli ,yumurtali yesil fasulye 4 kasik
1 kepce mercimek corbasi
2 kasik kereviz salatasi( mayonez ve yagsiz)

Kesinlikle kıdıtlamadan tadini cikar.şimdiden kutlu olsun dogum gūnūn canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…