Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Herkese merhaba bu konu su an beni çok ilgilendiriyor çünkü 1kasim itibari ile diete ve spora başladım 26.günde 8kilo verdim..86ile başladım boyun 1.65 iki yasında bir kızım var hedefim 10kilo daha vermek herkese kolay gelsin

Kizlar geldim ama bildirimler yok nerdesiniz..
Kahvaltidan sonra sadece t.kahvesi yaninda kucuk kare bitter yedim okadar.
Acta degilim.
Kahvalti tabaklarim cok kucuk onu dikkate alarak yorumlayin lutfen :))
Yemegimide bu porsiyonlarda yiyorum. Gozum doyuyor ve daha hos geliyor .

Merhaba kolay gelsin kahvaltı çok güzel ben bunları bile diyemiyorum sabah erken ise gidiyorum bi yumurta yersem ne ala :)benim için çok zengin bir kahvaltı süper
Hosgeldin
Hepimizin amaci ortak islh sende bizle istedigin hedefe inersin.

Bahaneler yaratiyoruz. Bu kahvalyi hazitlamak icin saatler gerekmiyor. 15 dk once kalkip yuzunu yikadiktansonra yumurtayi koyarsin ,ustunu giyene kadar piser. Gerisi yarim domates yarim biber dogramasi 10 saniye. Peynirde pisen bisey degil 2 catal

Bende 2 cocuk var ve ikisi hasta huysuz. Normalde kahvaltida sevmem ama gunun rn obemli ogunu bu.
Benim eski grup arkadaslarim vardi. Cok iradeli gidiyoduk ve basariyoduk calisanlar isyerine aksamdan hazirliyip goturuyodu. Spor saatimuz vardi herkes gun icinde 10 da olsa yapmak zorundaydi. Wc gidip squat yapanlar oluyodu.
Istedikten sonra kadinin yapamayacagi sey yok

3 haftada 72.8 den 70.1 e dustum
Ilk hedefim su 70 den kurtulmakti . 200 gr daha verp 69.9 olamadim

Misafirim var k8zlar gecmise bakamiyorum

cok uogun bi gun geciriyorum kahvaltimida paylasip aksama bakacam
Kahvalti resmine dosya buyuk diyo

İnşallah canım devamı gelir tabak ölçülerini çok sevdim benim içinde böyle olmalı .
Geçmişe musait olunca bakarsın özellikle senin için faydalı bilgiler yazdım
kızlar mesajlarımı okumadan geçmeyin cok üzülürüm..

Selam canım inşallah ideal kilona kavuşursun. Büyük başarı göstermişsin..

Ay canim cok saol beni dusunmussun
Ben yuruyudumu yapiyorum. Elimde surekli suyla geziyorum. Beslenmem lif agirlikli ama kabizim. Rahatsizligimdan oturu bu kroniklesti. Yani co ukkende ben bildim bileli boyleyim. Ameliyattan sonra daha kotu oldum. Ara ara duzeliyorum nasil icim bos gibi geliyor bana
Verdigin tariflerden keten tohumubana en uygunu geldi. Esime aldirayim deneyim. Hem keten tohumunun cok faydasi var diye biliyorum
Cok sagol canimm

Iyi aksamlae
Dun biraz fazla kacamak yaptigim icin (cumanin tarti gunu oldugunu unutmustum) arti olarak yansidi sanirim :) ama bugunden itibaren dikkat ediyorum yeniden

Sabah : muz
Ogle 2 yumurta ve 1.5 dilim ekmek
Aksam kavurma

Sporumuda ekliyorum
Telefon 30 dklik pisikletimi yuruyus olarak kaydetmis :) herkeze iyi haftasonu

İyi akşamlar iniz olsun.. Öğlen uç kaşık makarna bir kase yoğurt yedim akşam bir muz ve az önce yürüyüşünü yaptım 1.5 saat :) tartışmak istemiyorum henüz adet günüm bitsin ondan sonra yanı 40.gün bakalım ne kadar gitmiş olacak :) bugün 27.gun

Ne demek güzel arkadaşım keşke daha büyük faydam olsa.. yine rahatsızlığına rağmen iyi kilo vermissin yani kendini tanıyorsun.bence başarı senin için yakın kilo vermede.

Canim buraya devam edeceksen sana tablo yapalım mi.daha iyi takıp edersin
Kilo bildirimini istediğin zaman yap canım.
Şunu merak ettim senin adetin 13 gün mu sürüyor
Bu arada yediklerin gayet iyi.sen alismissindir zaten kilo vermeye nazar değmesin.

Tabiki ekleyin çok sevinirim hayır adetim o kadar surmuyor. Şöyle soyleyim bugün rejimimin 27.günü ve 8kilo verdim.. Adetim 4 u 5i gibi tekrar tartışmak için bitmesini beklicem ama hanı sabredemiyorum beni tabloya ekleyin çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…