- 27 Kasım 2015
- 49
- 36
- 3
- 40
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Merhaba kolay gelsin kahvaltı çok güzel ben bunları bile diyemiyorum sabah erken ise gidiyorum bi yumurta yersem ne ala :)benim için çok zengin bir kahvaltı süper
HosgeldinMerhaba kolay gelsin kahvaltı çok güzel ben bunları bile diyemiyorum sabah erken ise gidiyorum bi yumurta yersem ne ala :)benim için çok zengin bir kahvaltı süper
Sonra yaparsın keyfine bak..doğum günü pasta resimlerini buraya da at şeker tamamBen Suan memleketimde olduğum için bildirim yapamayacağım malesef
Almisimdir ben ama
3 haftada 72.8 den 70.1 e dustum
Ilk hedefim su 70 den kurtulmakti . 200 gr daha verp 69.9 olamadim
Misafirim var k8zlar gecmise bakamiyorum
cok uogun bi gun geciriyorum kahvaltimida paylasip aksama bakacam
Kahvalti resmine dosya buyuk diyo
Herkese merhaba bu konu su an beni çok ilgilendiriyor çünkü 1kasim itibari ile diete ve spora başladım 26.günde 8kilo verdim..86ile başladım boyun 1.65 iki yasında bir kızım var hedefim 10kilo daha vermek herkese kolay gelsin
Ay canim cok saol beni dusunmussunhttp://www.bilgeis.com/zayiflamak-istiyorum/kabiz-insan-kilo-veremez.htm
Mutlaka okuyalım hepimiz dry senin için.
Cok gecmis olsun canim. Iyi olmustur islhCanlar şu An hastanedeyim bizim büyük oğlan midesinden usutmus istifra ediyordu devamli serum vuruluyor suan.. evlatlara sağlık versin durumu iyi.
Eve misafir geldi benim doğum günü işi yattıSonra yaparsın keyfine bak..doğum günü pasta resimlerini buraya da at şeker tamam
Ay canim cok saol beni dusunmussun
Ben yuruyudumu yapiyorum. Elimde surekli suyla geziyorum. Beslenmem lif agirlikli ama kabizim. Rahatsizligimdan oturu bu kroniklesti. Yani co ukkende ben bildim bileli boyleyim. Ameliyattan sonra daha kotu oldum. Ara ara duzeliyorum nasil icim bos gibi geliyor bana
Verdigin tariflerden keten tohumubana en uygunu geldi. Esime aldirayim deneyim. Hem keten tohumunun cok faydasi var diye biliyorum
Cok sagol canimm
Senin icin üzüldüm.misafirlerde ters zamanda gelmiş kovsan olmaz sabır. .Eve misafir geldi benim doğum günü işi yattı
Moralim çok bozuldu yaaaaa
Canim buraya devam edeceksen sana tablo yapalım mi.daha iyi takıp edersinİyi akşamlar iniz olsun.. Öğlen uç kaşık makarna bir kase yoğurt yedim akşam bir muz ve az önce yürüyüşünü yaptım 1.5 saat :) tartışmak istemiyorum henüz adet günüm bitsin ondan sonra yanı 40.gün bakalım ne kadar gitmiş olacak :) bugün 27.gun
Yapacak Bisey yok bunda da vardır bir hayır diyelim :)Senin icin üzüldüm.misafirlerde ters zamanda gelmiş kovsan olmaz sabır. .
Tabiki ekleyin çok sevinirim hayır adetim o kadar surmuyor. Şöyle soyleyim bugün rejimimin 27.günü ve 8kilo verdim.. Adetim 4 u 5i gibi tekrar tartışmak için bitmesini beklicem ama hanı sabredemiyorum beni tabloya ekleyin çok sevinirimCanim buraya devam edeceksen sana tablo yapalım mi.daha iyi takıp edersin
Kilo bildirimini istediğin zaman yap canım.
Şunu merak ettim senin adetin 13 gün mu sürüyor
Bu arada yediklerin gayet iyi.sen alismissindir zaten kilo vermeye nazar değmesin.
Yapacak Bisey yok bunda da vardır bir hayır diyelim :)
Ayy çok teşekkür ederim :*dogum gūnūn kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?