Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Hepinize güzel hafta sonlari canlar. Dün misafirim vardi carşiya falan ciktik fazla gelemedim. Bugünde dügün var komsumuzum.Fazla zamanim yok insaallah pazar günü burda olurum.

Günaydın bugün ilk kez güzel bir kahvaltı yaptım akşama kadar atistiririm artık öğün yemem :) içim rahat ne yalan soyleyim akşamki 1.5saatlik yürüyüşü dusununce hele

Günaydın bugün ilk kez güzel bir kahvaltı yaptım akşama kadar atistiririm artık öğün yemem :) içim rahat ne yalan soyleyim akşamki 1.5saatlik yürüyüşü dusununce hele

canım kahvaltı yapmakla çok iyi yapmışsın.. yalnız ayaküstü atıştırmalar bazen ana öğünden daha fazla kalorili oluyor dikkat etmek lazım ne yediğini kalorisini göz önünde bulundur arkadaşım önerim... spor da olunca sen güzel kilo verirsin

Günaydın herkese iyi hafta sonları :* Dün yediklerimi düşününce
Kahvaltı dışında
Yediklerim şunlar
3 bardak çay
1 Adet küçük sigara böreği
2 dilim kek
10 tane filan küçük kestane kaynatmasi
1 tane mandalina
1 tane küçük pogaca.
Başka Bisey yemedim.
Çok mu abartı olmuş bütün gün bunları yedim.

Uzgunum ama cok
Karbonhidrata yuklenmissin ve kahvalyi disinda diyosun
Kestanede seker cok ve nisastali zaten
Keki 2 dilim niye yedin
Sigara boregi kizartma basta
Pogaca ve 1 dilim kek yeseydin en masumu olurdu. Yinede toparlayabilirsin. Bugun sebze agirlikli beslen detoks gibi yaparsan telafi edersin

Doğum günüm diye yedim
Puf yaaaa

2 gundur aksam yemegi yemiyorum . Hatta dun kahvaltida yediklerimle durdum.
Bugun sasirtma gunu yaptim.
Ailece kahvaltimiz oldugu icin gunluk ekmek hakkim 2 dilimdi ki ben yarim dilimle gecirdigimde oluyodu.
Aksama kadar kahve disinda birsey yemeyip,esim evdeyken yufuyuse cikmayi dusunuyorum. Fazlami bi diyin kizlar

2 dilim sucuk
1 uzun cecil peynir
2 catal b.peynir
2 zeytin
1 haslama yumurta
Cay
Domates,salatalik,biber
2 dilim ekmek

Dry_ik sana imreniyorum.haftasonu kahvaltın çok uygun.
Aşkzor canım benim hemen aynı gün yapılmasını şart mi doğum günleri ertelenebilir hevesini kırılmasına hem yas pasta yememissin büyük eksik kutlama tamamına ermeli.

Valla iyi birşey mi dediiin kötü Bisey mi anlamadım :)

Slm kizlarrr
H.sonu full misafirli gecirdim.
Cuma arkadaslarim vardi.

Cumrt babam geldi,11 senelik evliyim ilk kez bende kaldi. 4/4 luk agirladim elimden geldigince

Pazarda k.validemler ve eltim geldi yemege

Okadar cok cesit yaptim,tatlilar , ıvir zivirlar ama kacamak 0 hicc yokk.

Cmrt 70.01 idim
Bugun 70 den kurtulllllllldummmmmm
69.07 yimmmm

Saol canim. Artik az yedikce doymaya alistim. Tok hissedince kendimi sucluluga kapiliyorum

Sabah
Yagsiz tavada yumurta
Yarim dilim çavdar ek.
Cay

Oglene dogru t.kahvesi azsekerli
Oglen
Yarim dilim ekmek
1 kase salata
4 tane kucuk tavuk. Sote yapmistim tanelerinden koydum minnak minnak

Simdide cay

Valla iyi birşey mi dediiin kötü Bisey mi anlamadım :)
Iyi demis canim:))
Pastasiz dogumgunu olmaz pasta kesmediginize gore yememissin ve dogum gunu sayilmaz. Kutla iptal olmadi diye uzulme erteleyip pastayla kutlarsin ailenle demis

Haha bana bak

Hafta sonu baya kacirdim.ama regl oldum tatlii istegimi engelleyemedim.tabi tartida a rti400gr görünce moralim cok bozuldu. Sabah bir yumurta az peynirle yapilmis omlet ve8 zeytin yedim ve sekersiz cay.ögle bir kase yogurt ceyrek muz 4tane ceviz

canınız çekmesin pastam da buydu :)

Ay şimdi anladım:)
Dün sevgilimle kutladık. Yaş pasta almış
3 4 çatal anca aldim hemen kesti zaten yiyemedim
Iyi demis canim:))
Pastasiz dogumgunu olmaz pasta kesmediginize gore yememissin ve dogum gunu sayilmaz. Kutla iptal olmadi diye uzulme erteleyip pastayla kutlarsin ailenle demis

Haha bana bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…