- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Slm kizlarrr
H.sonu full misafirli gecirdim.
Cuma arkadaslarim vardi.
Cumrt babam geldi,11 senelik evliyim ilk kez bende kaldi. 4/4 luk agirladim elimden geldigince
Pazarda k.validemler ve eltim geldi yemege
Okadar cok cesit yaptim,tatlilar , ıvir zivirlar ama kacamak 0 hicc yokk.
Cmrt 70.01 idim
Bugun 70 den kurtulllllllldummmmmm
69.07 yimmmmEki Görüntüle 1703357
Sabah
Yagsiz tavada yumurta
Yarim dilim çavdar ek.
Cay
Oglene dogru t.kahvesi azsekerli
Oglen
Yarim dilim ekmek
1 kase salata
4 tane kucuk tavuk. Sote yapmistim tanelerinden koydum minnak minnak
Simdide cay
Eki Görüntüle 1703385 canınız çekmesin pastam da buydu :)
Ay şimdi anladım:)
Dün sevgilimle kutladık. Yaş pasta almış
3 4 çatal anca aldim hemen kesti zaten yiyemedim
Hafta sonu baya kacirdim.ama regl oldum tatlii istegimi engelleyemedim.tabi tartida a rti400gr görünce moralim cok bozuldu. Sabah bir yumurta az peynirle yapilmis omlet ve8 zeytin yedim ve sekersiz cay.ögle bir kase yogurt ceyrek muz 4tane ceviz
Merhaba kizlaaar
Haftasonu cumartesi 200gr daha kaybettim ve pazar gūnū aksam misafirlerim vardi ve gecikmelide olsa regl oldum çok acıktırıyor beni yaaa.
Neyse pazartesi tartildim pazat gūnū 200gr alıp cuma gūnki bildirdiğim kiloma geri döndūm 60.7kg
Bu sabah 11.45 2dilim ekmek 4 5lokma beyaz peynir yarim dilim biskūvili pudingli pasta.
Ara yeşil çay
15.30 1tane kinder pingui ve yesil cay
Akşamada kizarmiş hamsi yiyeceğim inş. Belki yağlarda firina atarim bide öyle deneyebilirim. Ekmeksiz yiyecegim 1pasta tabaği kadar.
Akşama bildiririm
Insallah yokss moralim dsha cok bozulacak kilo veremiyorum ben ne iradesiz birisiyim yaaassBugun acisini cikartirsin canım akşamınida kurtardın mi verirsin 400 gr sık dişini yarını sevinçle karşıla.
Ah aynen canım ama çok bolluktayiz zor yememek onca leziz şeyi ama başkaları engelleyebiliyorsa bizde yapabiliriz hadi birlikte.Insallah yokss moralim dsha cok bozulacak kilo veremiyorum ben ne iradesiz birisiyim yaaass
İşte bu zihniyetle devam et bizde senin arkanda takipteyiz.Sagol canim.
Valla cok buyuk hirs yaptim busefer ve 69 u gordum ya artik yemeye kiyamiyorum
Cok gecmid olsun canim[/QUOTE]: 43813099, member: 407905"]Bende çocuklardan sonra mide fesadi geçirdim salgınmis zaten bulantı ishal daha yeni toparlandım.yatağa düşmüştum ne zormus şu An iyiyim ama sevincim var kilo verecek olmam yarın tartilirim.
Bende pazar gūnū regl oldum ve tatli istwğim aynen hat safada.Hafta sonu baya kacirdim.ama regl oldum tatlii istegimi engelleyemedim.tabi tartida a rti400gr görünce moralim cok bozuldu. Sabah bir yumurta az peynirle yapilmis omlet ve8 zeytin yedim ve sekersiz cay.ögle bir kase yogurt ceyrek muz 4tane ceviz
Yanlis tazmisim ilkkcim cok gecmus olsun canimBende çocuklardan sonra mide fesadi geçirdim salgınmis zaten bulantı ishal daha yeni toparlandım.yatağa düşmüştum ne zormus şu An iyiyim ama sevincim var kilo verecek olmam yarın tartilirim.
Çok teşekkür ederim :-* erdim muradima şükürAskzor muradına erdin hep mutlu kal ...
Pastanda pek güzelmiş ...
Dogum günün kutlu olsin canim.insaallah yeni yasnda istsdigin kiloya kavusursun[/QUOTE]Ay şimdi anladım:)
Dün sevgilimle kutladık. Yaş pasta almış
3 4 çatal anca aldim hemen kesti zaten yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?