Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Merhaba kizlaaar
Haftasonu cumartesi 200gr daha kaybettim ve pazar gūnū aksam misafirlerim vardi ve gecikmelide olsa regl oldum çok acıktırıyor beni yaaa.
Neyse pazartesi tartildim pazat gūnū 200gr alıp cuma gūnki bildirdiğim kiloma geri döndūm 60.7kg
Bu sabah 11.45 2dilim ekmek 4 5lokma beyaz peynir yarim dilim biskūvili pudingli pasta.
Ara yeşil çay
15.30 1tane kinder pingui ve yesil cay
Akşamada kizarmiş hamsi yiyeceğim inş. Belki yağlarda firina atarim bide öyle deneyebilirim. Ekmeksiz yiyecegim 1pasta tabaği kadar.
Akşama bildiririm

Oo baya senlikliymis evin bu kadar yaptığın güzel şeyden kendini tutup yemediğini göre artık bu iş olacaktır canım irade meselesi çünkü. Basaracaksin. Altmislarida gördüğüne göre gerisi çorap sökügü gibi

Bugun acisini cikartirsin canım akşamınida kurtardın mi verirsin 400 gr sık dişini yarını sevinçle karşıla.

Ay şimdi anladım:)
Dün sevgilimle kutladık. Yaş pasta almış
3 4 çatal anca aldim hemen kesti zaten yiyemedim[/QUOTE]
Dogum günün kutlu olsin canim.insaallah yeni yasnda istsdigin kiloya kavusursun

Yok hamsi tavada kizarinca güzel olur canım kilciklari belli olmuyor.büyük balık fırında güzel oluyor.baharcim böyle küçük inişe çıkışlar olabilir moralini bozukma yuruyuste yapmışsın bu çok önemli kilo vermek için.
Bu regli herkesi etkiliyor benimde yakin bakalım.

Bende çocuklardan sonra mide fesadi geçirdim salgınmis zaten bulantı ishal daha yeni toparlandım.yatağa düşmüştum ne zormus şu An iyiyim ama sevincim var kilo verecek olmam yarın tartilirim.

: 43813099, member: 407905"]Bende çocuklardan sonra mide fesadi geçirdim salgınmis zaten bulantı ishal daha yeni toparlandım.yatağa düşmüştum ne zormus şu An iyiyim ama sevincim var kilo verecek olmam yarın tartilirim.[/QUOTE]
Cok gecmid olsun canim

Cok gecmid olsun canim[/QUOTE]
Sağolasın canım ya ailecek hasta olduk ve kurtulduk.

Bende pazar gūnū regl oldum ve tatli istwğim aynen hat safada.

Bende çocuklardan sonra mide fesadi geçirdim salgınmis zaten bulantı ishal daha yeni toparlandım.yatağa düşmüştum ne zormus şu An iyiyim ama sevincim var kilo verecek olmam yarın tartilirim.
Yanlis tazmisim ilkkcim cok gecmus olsun canim
Evet moralimi bozmuyorum devam..
Hamsiden vazgectik esim gec gelecekmis az meyveli yogurt normal yogurt ve kellogs granola karustirdm yedim 1 2 biskrem yedm.
Aksam sadece yogurt yiyip gūnū bitirmem lazim

Ay şimdi anladım:)
Dün sevgilimle kutladık. Yaş pasta almış
3 4 çatal anca aldim hemen kesti zaten yiyemedim
Dogum günün kutlu olsin canim.insaallah yeni yasnda istsdigin kiloya kavusursun[/QUOTE]
Ayyyy Insallah :) 'cok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…