- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Canim ben bugun itibariyle 69.6 yimyarin adet olmam lazim ve odemim olur hep bu durumda cumaya kadar 69.00 olma ihtimalim yok gibi.
Bogaz enfeksiyonuda oldugjm icin bi tuhafim midem bulaniyomu acmiyim garibim. Yemekte yapamadim aksama tost yapcam bizimkilere ama benim canim corba istiyor tost yiyemem
Tamam olur .oo sen aşmışsin egzersizde sporda darısı başıma.İi aksamlar kızlar.. 1.5saat yurudum geldim 15 dkda twisterda çalıştım benim adetim de 3u 4u gibi ondan sonra kilo bildirimi yapsam
Canim bende aynı durumda olduğumdan halinden anliuorumIlkkk kıız ben menū paylaşimi bilerekten vetmiyorum çūnkū biliyorum iyce ilan ettim ama adetliyim habire acikiyorum arada ufak ufak atiştiriyorum yagli yemek zaten yemiyorum karişik yani oyūzden ne siz okurken yorulun nede ben yazarken yoruluyum.
Cuma gūnūne kadar inş. Eksi olarak bildirimimi yaparim.tabii yarin daha dūzgūn yersem paylasirim menūmū.
Canim bu menu ve sporla başabaş gidersin beni anladın iyi geceler şekerim.Iyi aksamlar arkadaslar
Hasta olan arkadaslaf gecmis olsun
Baharcim tebrikler birinci olmussun gece hafta
Menumu ve sporumu paylasmaya geldimEki Görüntüle 1704817 Eki Görüntüle 1704818 bugun uc mil leslie yaptim :) herkeze iyi geceler bol eksiler
Evet annemle duruyoruz..annecim zayıf biraz göbeği var o bile yemesine dikkat etmeden bir ayda 3kilo verdi..sağolsun bana eşlik ediyor ancak akşam yuruyebilirim kızımı eşime emanet edip çıkıyorum sonra 1.5saat :) kızımi ihmal etmek istemiyorum yoksa 2saat yururum yürüyüş beni çok rahatlatiyor çünkü tavsiye ederimTamam olur .oo sen aşmışsin egzersizde sporda darısı başıma.
Adet donemi tartiya uygun degil bencede tartilma.Ya ben kilo veremiyorum çok moralim bozuluyor Suan adetim 72.5 geliyorum sabah tekrar tartilirim. Ama bir fark olacağını sanmıyorum çok canım sıkkın yavaş yavaş motivasyonum bitiyor
Yazın 1 ayda 3 Kilo vermiştim sonra geri aldim onu ama kısa sürede değil.Adet donemi tartiya uygun degil bencede tartilma.
Benimde bunyem hizli verenlerden degil. Aranizda en az yiyen oldugumu dusunuyorum yanlis anlamayin ama buna ragmen cok agir gidiyorum.
Sende menulerini yaziyosun bak nelerde yanlis yapiyosun illaki vardir sebebi.
En son nekadar donemde kac kilo verdin ki
Yazın 1 ayda 3 Kilo vermiştim sonra geri aldim onu ama kısa sürede değil.
Nerde hata yapiyorum bilmiyorum neyse adetim bitsin tartilirim
Aynı Bende senin gibiyim. Ama ben ara ara kaçamak yapiyorum yani kaçamak dediğim mesela nöbet tutarken çok acikiyorum 2 3 bisküvi yiyorum birde doğum günü dolayısıyla pasta pigaca filan yedim Ama kararinda. Ben yürüyüş yapamıyorum her zaman. Tek basima çıkamam çünkü dışarıya pufffffBen 76.8 duz hesapla 77 den 69.06 ya dustum.
Bunun 3 kilosunu 1 ayda verdim. Yediklerimde okadar azki baskasi yese 6 kilo verirdi. Bunu acilan kilo verdim konularindan ornekle soyluyorum.
1 ayda ortalama yediklerimi yazayim. Sunuda soyleyim hic kacamak yapmadim buraya ne yazdiysam odur..
Sabahlari kalkar kalkmaz su iciyorum. 3 damla alkali damlatiyorum
Kahvaltiyi kalkar kalkmaz yapmaya calisiyorumki vucut uyansin ve meyobolizma calissin.
Ben hergun yumurta yiyorum doktor dedi b12 tedavisi goruyorum.
Az sekerli cay
Peyniri kibrit kutusu kadar fazla yemiyorum. Catalla 2 kere en fazla
Zeytin 2 tane bazen
Domates biber
Oglenleri va aksamlari kepceyi porsiyon olarak kullanmiyorum. Yemek kasigiyla 2 yada 3 kasik evde ne yaptiysam. Yaninda yogurt mutlaka oluyor
Gunde 2 dilimi gecmiyor ekmegim oda cavdarli. Diyete basladigimdan bu yana dolma,makarna,pilav yemedim . Ekmek yerine yiyebilirdim ama benim sevdigim seyler oldugu icin riske atmadim. Bu arada 2 kasik pilav vs. 1 dilim ekmek ediyor.
Cogu kez aksam yemegi yemiyorum.
Gun icinde t. Kahvesi iciyorum 2 fincan buda tatli ihtiyacimi goturuyor.
Bukadar az kaloriye ragmen bukadar az verebildim.
Yuruyus ve egzersiz de yapiyorum
Aynı Bende senin gibiyim. Ama ben ara ara kaçamak yapiyorum yani kaçamak dediğim mesela nöbet tutarken çok acikiyorum 2 3 bisküvi yiyorum birde doğum günü dolayısıyla pasta pigaca filan yedim Ama kararinda. Ben yürüyüş yapamıyorum her zaman. Tek basima çıkamam çünkü dışarıya pufffff
Keske benimde bir bahanem olsa da yurusem ama hastane ve lojman karşı karşıyaOkadar kacamakta olur insaniz yani hicmi yemiyecez. Nefsimizi koreltmemiz lazim arada. Benim canim nedense cikolata falanda istemiyor normalde cok severim..
Yuruyusu mecbur yapiyorum okula oglumu goturup aliyorum. Yolumu uzatiyorum bu arada. Kizim disarda dirlik vermiyor yoksa ben cok severim yurumeyi.
Herkezin metobolizmasi farkli iste ,bizimkide yavas calisiyor. Ablam 50 kilo ama benden cok yer. Aburcubur vs yer hep ama zayif..bende oyleydim bekarken 49 kiloyu gecmezdim ahhh ahh
Keske benimde bir bahanem olsa da yurusem ama hastane ve lojman karşı karşıya
Dün arkadaşımla yürüyüş yaptik ama korka korka yani hava erken karardigi için..
Alışveriş filan yaptik sevgilim gelip aldı araba ile.. Öyle ışte hafta sonu memlekete gidecegim gene o zaman annemle çarşıya gideriz oooh :)
Ondan yapayım bari başka yolu yokDisariya cikamiyosan evdede yuruyus programi var leslie yi duydunmu onu yap cok ise yariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?