Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Kızlar iyi akşamlar leslie tam olarak nedir açıkçası yeni duydum :) hava çok soguktu ama yinee de 1.20dk yurudum valla :)en son saat 14 te yedim uç kaşık pilav yoğurt ve yeşil salata adet olduğum için canım şekerli biseler istiyor bi kaç tane bisKuvi yesem nolurrr :) çaya batirip

Canim benim tabi ki ama çay sekersiz olsun
Leslie yaz youtube a yerinde koşmaca gibi birsey. En iyisi senin yaptığın gerçek yürüyüş

Kurt üzümü diye Bisey varmış kızlar bi araştırın çok faydaliymis kilo verdiriyormus c vitamini varmış aktarlarda satılıyormuş arkadaşla çarşıya gidersek soracağız bakalm

Canim bir avuç fındık yada ceviz çok besleyici onu ayrı bir öğün yapsan çok iyi olur önerim.

Kurt üzümü diye Bisey varmış kızlar bi araştırın çok faydaliymis kilo verdiriyormus c vitamini varmış aktarlarda satılıyormuş arkadaşla çarşıya gidersek soracağız bakalm
Kuru kara üzüm en iyisi.. Canım dry sana çok iyi açıklama yapmış sporsuz olmuyor dediği gibi iste cok yoruluyorsun ama son gucunle evde birkaç hareket yapmaya çalış. Sen verirsin yaşında musait.hadi üzme kendini.

Leslie nin programlari var
1mille
2 mille vs..her mille 15 dakka suruyodu sanirim.
Evde yuruyus banti olmadan yuruyus yapmus oluyosun. Ben bi donem yaptim harika gercekten. Yalniz ben sıkılıyorum yaparken. Azda olsa disarda yuruyorum

Çok teşekkür ederim :-* kesinlikle sporsuz olmuyor kafaya koydum bakalm evde hareket edeceğim. Kurt üzümü iyi oluyor mu yedin mi hic

Kara buğday bende duydum canım esmer şeker pirinç buğday bunlar genetigiyle oynanmış mi yoksa ata dededen yadigarda biz mi tanımadık kara olanlarıni.

Kara buğday bende duydum canım esmer şeker pirinç buğday bunlar ksa ata dededen yadigarda biz mi tanımadık kara olanlarıni.
Canm bu turklere has degil . Hangi ulkeydi uretim yeri unuttum. Adi baska biseyde boyle cevirmisler.
Ben seyda coskun dan duymustum derya baykal ve kuzlari 40 kiloya yakin vermisler karabugdayla. Derya baykal insulin hastasi oldugu icin diyet yapamiyormus ama karabugday sekerinede iyi gelmis.
Cogu unlu kullanmisti. Bulgur gibi ama ucgen gibi sekli daha koyu renk. Tadi tatsiz:))))buruk gibi tuhaf iste. Dur link verimm
http://www.happycenter.com.tr/kadin/derya-baykalin-zayiflama-sirri/

Çok teşekkür ederim :-* kesinlikle sporsuz olmuyor kafaya koydum bakalm evde hareket edeceğim. Kurt üzümü iyi oluyor mu yedin mi hic
İlk defa senden duydum ama araştırdım yeni bir pazar açmışlar .
http://yasamloji.net/zayiflama/kurt-uzumu-faydalari-goji-berry-ile-zayiflama.html

Bildigimizden sasmamak.ben çekirdekli kara üzümü tercih ederim söyle leblebi ile
Güzellik iksiriymis.
http://www.diyadinnet.com/sağlık-386-kara-üzüm-ilaç-gibi

Sanirim ağzının tadini bozan şeyler genelinde zayiflatiyor

KIZLAR INSTAGRAMDA BIKACGUN ONCE BU BAYANIN SAYFASINI BULDUM. DELI GIBI CALISMIS NASIL SPOR YAPIYOR VE RESMEN EVRIM GECIRMIS BENI COK MOTIVE EDIYOR SUREKLI SAYFASINA BAKIYORUM..
BASARABILIRIZ NEDEN YAPAMAYALIM SADECE BIRAZ SABIR VE ZAMAN INANIN DEGCEK.

KIZLAR BIDE BU SAYFAYA BAKIN..

OZELLIKLE KACAMAK YAPMAK UZEREYKEN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…