Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Tamam bunu da getirtirim sonuç alamazsam twisterden dikkat ederim artik cok zevkli ya denedim de :) daha önce parktada çalışmıştım yillar önce inş şimdide faydası olur

Kahvaltim:1 yumurta1kk peynir10zeytin, salatalik, biber bir avuc ceviz sekersiz cay.ekmek yok.Benim bebis rahatsiz biraz fazla giremiyorum kusura bakmayin
Hersey guzel fakat 10 zeytin cok degilmi. Ben normaldede 3 tane falan yerdim. Cevizdede yag var zeytindede var

Tamam bunu da getirtirim sonuç alamazsam twisterden dikkat ederim artik cok zevkli ya denedim de :) daha önce parktada çalışmıştım yillar önce inş şimdide faydası olur
Diyetle birlikte tabiki olur

Bizim eve cok yakin 2 park var aletler olan. Fakat mahallenin serserileri mekan yapmislar gidemiyorum cocuklari bile goturemiyorum cevreyi cok rahatsiz ediyorlar. Kufur kiyamet hemde nasil. Salincaklarida kirmislar hep

Oglen
2 yemek kaş. suyunu suzdugum tavuk sote
1 dilim çavdar ek.
1 bardak ayran

Diyetle birlikte tabiki olur

Bizim eve cok yakin 2 park var aletler olan. Fakat mahallenin serserileri mekan yapmislar gidemiyorum cocuklari bile goturemiyorum cevreyi cok rahatsiz ediyorlar. Kufur kiyamet hemde nasil. Salincaklarida kirmislar hep
Hepsini geçtim mikrop yuvası dusununce dediğin gibi her tutkusu geliyor güvenle goturemiyorum ben de kizimi.. Dietim iyi gidiyor ya bu arada ben yürürken strec film satıyorum göbeğine acaip terletiyor ise yarıyordur demi tek sorunum göbek çünkü :)

Strec sarmayi cok duydum ama yag yakmaya yardimcimi bilmiyorum. Ben bikackere yapmistim ,evi supururken yapiyodum ve cok terliyodu sardigim bolge. Fakat fena hslde ceyrana maruz kalip hastalaninca biraktim. Sen dep be bakalim sonucu soylersin

Park konusuna gelince mikropra almalari lazim bagisiklik icin o yuzden sakinca gormuyorum ama; kumlu parklari tercih etmiyorum hayvanlar ihtiyac gorebilir diye

Sadece hayvanlar olsa kızım geçen kumda oynarken çocuğun bi tanesi 3yasinda çıkardı oraya pisledi :) o kum oradan kalkana kadar oraya goturmem dedim eşime :) sizin kilo kaç bi tablo mu yapmak ya varda ben mi görmedim çok güzel motive oluyorum valla burda

Süper ya :) ben de öğlen uç kaşık mercimek köftesi bir kase yoğurt ve salata yedim :) okuldan geldim çok acikmistim ama yine bile az yedim allahım nohuta gel mis mis
İnsan ac olunca gözü dönüyor hic doymayacakmis gibi herşeyden yiyesi geliyor ama hemencik doyuluyor bir de psikoloji önemli mesela ben cook eskiden ekmek yerdim sonra bıraktım ekmeği azalttim yani millet nasil doyuyorsun ekmeksiz diyor ama doyuyorum yani.
Şimdi pilav makarna da yemiyorum demek ki çok da lazım değil bunlar

Afedersin ama oha goturme bencede..

Benim ismimin altinda yaziyor kacla basladigim ve hedefim. Burdada 1.sayfada yaziyor. Ben buraya 2 hafta oldu geleli sanirim buraya gelis kilom baslangic yaziyor. Bu hafta ilkk guncellemedi daha

Yetmeyince olmuyorsa çok da lazım değil tabi :)ben de birakali bir ay oldu ekemkgi sadece kahvaltıda bir dilim kepek ekmek yiyorum o kadar sadece ekmek ve şekeri kesmek bile hayatımızı oldukça kaliteli kılıyor bence süper süper devam

selam arkadaşlar
adanın annesi canım bu cuma kilo bildirimini yaparsan iyi olur.78.6 dan başlangıç kilon nasıl
askzor kilo bildirim yapmışmıydın benim gözümden mi kaçtı
arkadaşlar tablolardaki eksikler için hatta fazlalar için beni uyarın lütfen...
dry cuma bildirimlerine göre tabloları düzenledim canım inşallah bu cuma altmışları kondururuz oralara.. haftanın birinci bahar tebrikler...

Son düzenleme:
Iyi aksamlar arkadaslar
Hasta olan arkadaslaf gecmis olsun
Baharcim tebrikler birinci olmussun gece hafta
Menumu ve sporumu paylasmaya geldim bugun uc mil leslie yaptim :) herkeze iyi geceler bol eksiler

Canim ben bugun itibariyle 69.6 yim yarin adet olmam lazim ve odemim olur hep bu durumda cumaya kadar 69.00 olma ihtimalim yok gibi.
Bogaz enfeksiyonuda oldugjm icin bi tuhafim midem bulaniyomu acmiyim garibim. Yemekte yapamadim aksama tost yapcam bizimkilere ama benim canim corba istiyor tost yiyemem

Aksam kacirdiim yine cocuklar Pizza istediler .kendime ayri yaptim az peynirle biber cok kücük 4dilim yedim .fazla oldu sma bugün 1saat yürüdüm

Kizlar bende bu hafta 1kg veremiycem galibaa çūnkū adet ödem tatli isteği var.valla tatli yerken uçuyorum ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…