- 27 Kasım 2015
- 49
- 36
- 3
- 40
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Canm netten arastir omurilige zarari oluyomus .
Benim alet bu.
Kol,
Bacak
Karin
Bel
Butun heryerin esit calisiyor ve kaloride yakiyosun. Gostergesiyle ben takip ediyordum.
Videolari var . Degisik kullanim amaci var. Ben yanlarim icin her adimda yan donerek adim atiyodum.
Lastiklerinide cikarip ayaklarima takip degisik hareketler uydurmustum.
Lastigini elime alip kol calisiyodum.
Yine lastigi kapiya takip omuz ve sirt calisiyodum.
Eki Görüntüle 1704299
Hersey guzel fakat 10 zeytin cok degilmi. Ben normaldede 3 tane falan yerdim. Cevizdede yag var zeytindede varKahvaltim:1 yumurta1kk peynir10zeytin, salatalik, biber bir avuc ceviz sekersiz cay.ekmek yok.Benim bebis rahatsiz biraz fazla giremiyorum kusura bakmayin
Diyetle birlikte tabiki olurTamam bunu da getirtirim sonuç alamazsam twisterden dikkat ederim artik cok zevkli ya denedim de :) daha önce parktada çalışmıştım yillar önce inş şimdide faydası olur
Hepsini geçtim mikrop yuvası dusununce dediğin gibi her tutkusu geliyor güvenle goturemiyorum ben de kizimi.. Dietim iyi gidiyor ya bu arada ben yürürken strec film satıyorum göbeğine acaip terletiyor ise yarıyordur demi tek sorunum göbek çünkü :)Diyetle birlikte tabiki olur
Bizim eve cok yakin 2 park var aletler olan. Fakat mahallenin serserileri mekan yapmislar gidemiyorumcocuklari bile goturemiyorum cevreyi cok rahatsiz ediyorlar. Kufur kiyamet hemde nasil. Salincaklarida kirmislar hep
Süper ya :) ben de öğlen uç kaşık mercimek köftesi bir kase yoğurt ve salata yedim :) okuldan geldim çok acikmistim ama yine bile az yedim allahım nohuta gel mis mis
Hepsini geçtim mikrop yuvası dusununce dediğin gibi her tutkusu geliyor güvenle goturemiyorum ben de kizimi.. Dietim iyi gidiyor ya bu arada ben yürürken strec film satıyorum göbeğine acaip terletiyor ise yarıyordur demi tek sorunum göbek çünkü :)
Sadece hayvanlar olsa kızım geçen kumda oynarken çocuğun bi tanesi 3yasinda çıkardı oraya pisledi :) o kum oradan kalkana kadar oraya goturmem dedim eşime :) sizin kilo kaç bi tablo mu yapmak ya varda ben mi görmedim çok güzel motive oluyorum valla burdaStrec sarmayi cok duydum ama yag yakmaya yardimcimi bilmiyorum. Ben bikackere yapmistim ,evi supururken yapiyodum ve cok terliyodu sardigim bolge. Fakat fena hslde ceyrana maruz kalip hastalaninca biraktim. Sen dep be bakalim sonucu soylersin
Park konusuna gelince mikropra almalari lazim bagisiklik icin o yuzden sakinca gormuyorum ama; kumlu parklari tercih etmiyorum hayvanlar ihtiyac gorebilir diye
İnsan ac olunca gözü dönüyor hic doymayacakmis gibi herşeyden yiyesi geliyor ama hemencik doyuluyorSüper ya :) ben de öğlen uç kaşık mercimek köftesi bir kase yoğurt ve salata yedim :) okuldan geldim çok acikmistim ama yine bile az yedim allahım nohuta gel mis mis
Afedersin ama ohaSadece hayvanlar olsa kızım geçen kumda oynarken çocuğun bi tanesi 3yasinda çıkardı oraya pisledi :) o kum oradan kalkana kadar oraya goturmem dedim eşime :) sizin kilo kaç bi tablo mu yapmak ya varda ben mi görmedim çok güzel motive oluyorum valla burda
Yetmeyince olmuyorsa çok da lazım değil tabi :)ben de birakali bir ay oldu ekemkgi sadece kahvaltıda bir dilim kepek ekmek yiyorum o kadarİnsan ac olunca gözü dönüyor hic doymayacakmis gibi herşeyden yiyesi geliyor ama hemencik doyuluyorbir de psikoloji önemli mesela ben cook eskiden ekmek yerdim sonra bıraktım ekmeği azalttim yani millet nasil doyuyorsun ekmeksiz diyor ama doyuyorum yani.
Şimdi pilav makarna da yemiyorum demek ki çok da lazım değil bunlar
Canim ben bugun itibariyle 69.6 yimselam arkadaşlar
adanın annesi canım bu cuma kilo bildirimini yaparsan iyi olur.78.6 dan başlangıç kilon nasıl
askzor kilo bildirim yapmışmıydın benim gözümden mi kaçtı
arkadaşlar tablolardaki eksikler için hatta fazlalar için beni uyarın lütfen...
dry cuma bildirimlerine göre tabloları düzenledim canım inşallah bu cuma altmışları kondururuz oralara.. haftanın birinci bahar tebrikler...
Tsk ederim melikecimmIyi aksamlar arkadaslar
Hasta olan arkadaslaf gecmis olsun
Baharcim tebrikler birinci olmussun gece hafta
Menumu ve sporumu paylasmaya geldimEki Görüntüle 1704817 Eki Görüntüle 1704818 bugun uc mil leslie yaptim :) herkeze iyi geceler bol eksiler
Kizlar bende bu hafta 1kg veremiycem galibaa çūnkū adet ödem tatli isteği var.valla tatli yerken uçuyorum haCanim ben bugun itibariyle 69.6 yimyarin adet olmam lazim ve odemim olur hep bu durumda cumaya kadar 69.00 olma ihtimalim yok gibi.
Bogaz enfeksiyonuda oldugjm icin bi tuhafim midem bulaniyomu acmiyim garibim. Yemekte yapamadim aksama tost yapcam bizimkilere ama benim canim corba istiyor tost yiyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?