- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Ay buna bende bakip motive olcamKIZLAR INSTAGRAMDA BIKACGUN ONCE BU BAYANIN SAYFASINI BULDUM. DELI GIBI CALISMIS NASIL SPOR YAPIYOR VE RESMEN EVRIM GECIRMISBENI COK MOTIVE EDIYOR SUREKLI SAYFASINA BAKIYORUM..
BASARABILIRIZ NEDEN YAPAMAYALIM SADECE BIRAZ SABIR VE ZAMAN INANIN DEGCEK.
Eki Görüntüle 1706187 Eki Görüntüle 1706188 Eki Görüntüle 1706190
Kizlar internetim bitti eşim akşamlari eve gelince ondan bağlaniyorum.bu sabah arkadastaydim kahvaltida vee kaçirdim.ama aksama 1dilim kek yiyip dengeledim.yarinda baska bi arkadas cagirdi.talihsizlikki ūst ūste denk geldi.neyse cuma bakcaz duruma.
Ilkk sende nasil gidiyor sen hic bahsetmemissin hep diger kizlari okudum.
Gunaydin kizlar dun bildirim yapmayi unutmusumonun icin sabahtan yapayim dedim
sabah 1 kase yesil mercimek corbasi ve 3 dilim sucuk yedim
suan limonlu suyumu ve yesil cayimi iciyorum.
Bu arada ek vitamin alanlar varmi? Ben d vitamin yutmaya basladim, cunku d vitamin eksikligi kilo aliyomussun ve kaslarin gelismiyomus burdada pek gunes olmadigi icin bir ay denicem bakalim kilomda bi fark olcakmi
Yarin tarti gunu cok heycanliyimaksama hafif birseyler yemeyi dusunuyorum salata filan gibi.
Dun bizim birde misafirimiz vardi annem kekler filan yapmisti bi kekten iki dilim kesip yedim ve minik halley yedim bitaneNormalde olsa butun kekleri ve halleyleri yerdim kendimle gurur duyarak uyandim bu sabah Bu arada bende instagram yapmistim butun zayiflayanlari takip ediyorum
Hayirli sabahlar canlar .yarin tarti günü insallah hepimizin eksileri olur .bugün biraz daha dikkatli olalim bence.yarin üzülmeyelim.kilo veremeyince moralim cok bozuluyo
Gunaydin kizlar dun bildirim yapmayi unutmusumonun icin sabahtan yapayim dedim
sabah 1 kase yesil mercimek corbasi ve 3 dilim sucuk yedim
suan limonlu suyumu ve yesil cayimi iciyorum.
Bu arada ek vitamin alanlar varmi? Ben d vitamin yutmaya basladim, cunku d vitamin eksikligi kilo aliyomussun ve kaslarin gelismiyomus burdada pek gunes olmadigi icin bir ay denicem bakalim kilomda bi fark olcakmi
Yarin tarti gunu cok heycanliyimaksama hafif birseyler yemeyi dusunuyorum salata filan gibi.
Dun bizim birde misafirimiz vardi annem kekler filan yapmisti bi kekten iki dilim kesip yedim ve minik halley yedim bitaneNormalde olsa butun kekleri ve halleyleri yerdim kendimle gurur duyarak uyandim bu sabah Bu arada bende instagram yapmistim butun zayiflayanlari takip ediyorum
Slm kizlar
Anca firsat buldum yazmaya
Dun gece gec uyudum ve nasil bir aclik oluyorumm bide adet sancisi bi taraftandedim tv izleyim. Dsmartta yabanci kanallarda yemek programlari oluyor izlemez olaydim. Normalde tarzlarini begenmem ama 1 aydir aclik sinirinda beslendigim icin cok ozendim
Hergun sabah yumurta peynir,oglen 3 kasik yemek aksam bazen aynisi bazen yok bikmaya basladim. Adettenmi bilmiyorum motivasyonum dusuk ama salmadim salmauacam
Biraz yuzumu gulduren adetliyken fazla cikardim tartida bu sefer 200 gr da olsa dusus var1 kilo daha verip 68 olursam kendime odul verecem en bi sevdigim sey var ondan yicem ama yari miktarindan tabikisi buna ihtiyacim var 1 aydir ot gibi kacamaksiz yiyorum
Kahvaltiyi yazmaya gerek yokk amaa yazayim
Haslanmis yumurta
1 catal peynir
Domates,salatalik
Cay
Bu nasıl bi irade nazar değmesin..
Bende adet dönemindeyim bakalım yarın ne çıkacak kilom.
Melikecim yapay vitaminlerden kaçın vücudu kandırır şişirir.. doğal gıdalardan alınanlar en iyisi bence.
Senin adina cok sevindim canim insaallah devamida gelir[/QUOTE]58972"]Aaa ben cumadan bu yana hesaplamiyorum 700gr vermisimm 6 gundeben bildirimden sonra tartildigimi yazmistim profilime saniyorumki cumadan beri 200 gr vermisim hahaaay adetliyken kilo verdimmmmmmm
Kontrollü gitmek en iyisi canım tercih meselesi tabiKızlar merhaba sabah : 1dilim kepek ekmek üzerine vişne reçelisurdum şekersiz çay içtim ve1yumurta yedim.. 7saat sonra yanı işten gelene dek bisey yemedim saat14te bir tabak ıspanaklı pirinç yedim bide yoğurt.. Akşam için de bilmiyorum yaptığım yemekten atistiririm herhalde :) burda bisey dikkatimi çekti sanki çok sık yaratılıyor gibisiniz bu moral bozucu olmuyor mu ben mesela ayda biri tercih ediyorum haftada bir yine iyi ama 3 4 gund bir tartilmak can sıkar ya :)
Yoo canimi sikmiyor tam tersi surekli verdigimi gordukce mutlu oluyorum.Kızlar merhaba sabah : 1dilim kepek ekmek üzerine vişne reçelisurdum şekersiz çay içtim ve1yumurta yedim.. 7saat sonra yanı işten gelene dek bisey yemedim saat14te bir tabak ıspanaklı pirinç yedim bide yoğurt.. Akşam için de bilmiyorum yaptığım yemekten atistiririm herhalde :) burda bisey dikkatimi çekti sanki çok sık yaratılıyor gibisiniz bu moral bozucu olmuyor mu ben mesela ayda biri tercih ediyorum haftada bir yine iyi ama 3 4 gund bir tartilmak can sıkar ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?