Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Kizlar internetim bitti eşim akşamlari eve gelince ondan bağlaniyorum.bu sabah arkadastaydim kahvaltida vee kaçirdim.ama aksama 1dilim kek yiyip dengeledim.yarinda baska bi arkadas cagirdi.talihsizlikki ūst ūste denk geldi.neyse cuma bakcaz duruma.
Ilkk sende nasil gidiyor sen hic bahsetmemissin hep diger kizlari okudum.

Ben artık obur sınıfındayim.hem fena ishal var.az önce misafir vardı aman bi dur dedim kendime. İnsanoğlu ne garip bir taraftan istediklerine iç geçiriyor bi taraftan hayır diyemiyor aciz kalıyor.

Kızlar Bisey diyeceğim
Birbirimizi instagramdan takip etsek ?

Hayirli sabahlar canlar .yarin tarti günü insallah hepimizin eksileri olur .bugün biraz daha dikkatli olalim bence.yarin üzülmeyelim.kilo veremeyince moralim cok bozuluyo

Gunaydin kizlar dun bildirim yapmayi unutmusum onun icin sabahtan yapayim dedim
sabah 1 kase yesil mercimek corbasi ve 3 dilim sucuk yedim
suan limonlu suyumu ve yesil cayimi iciyorum.

Bu arada ek vitamin alanlar varmi? Ben d vitamin yutmaya basladim, cunku d vitamin eksikligi kilo aliyomussun ve kaslarin gelismiyomus burdada pek gunes olmadigi icin bir ay denicem bakalim kilomda bi fark olcakmi
Yarin tarti gunu cok heycanliyim aksama hafif birseyler yemeyi dusunuyorum salata filan gibi.
Dun bizim birde misafirimiz vardi annem kekler filan yapmisti bi kekten iki dilim kesip yedim ve minik halley yedim bitane Normalde olsa butun kekleri ve halleyleri yerdim kendimle gurur duyarak uyandim bu sabahBu arada bende instagram yapmistim butun zayiflayanlari takip ediyorum

Hayirli sabahlar canlar .yarin tarti günü insallah hepimizin eksileri olur .bugün biraz daha dikkatli olalim bence.yarin üzülmeyelim.kilo veremeyince moralim cok bozuluyo

İyi günler herkese
Askzor ben buradan devam diyeceğim instagram sevmiyorum..
Yarın bu hafta diyet yapmasamda kilo bildirimi yapacağım ayniyimdir sanırsam yada hafif almis bakalim..

Slm kizlar
Anca firsat buldum yazmaya
Dun gece gec uyudum ve nasil bir aclik oluyorumm bide adet sancisi bi taraftan dedim tv izleyim. Dsmartta yabanci kanallarda yemek programlari oluyor izlemez olaydim. Normalde tarzlarini begenmem ama 1 aydir aclik sinirinda beslendigim icin cok ozendim
Hergun sabah yumurta peynir,oglen 3 kasik yemek aksam bazen aynisi bazen yok bikmaya basladim. Adettenmi bilmiyorum motivasyonum dusuk ama salmadim salmauacam
Biraz yuzumu gulduren adetliyken fazla cikardim tartida bu sefer 200 gr da olsa dusus var 1 kilo daha verip 68 olursam kendime odul verecem en bi sevdigim sey var ondan yicem ama yari miktarindan tabikisi buna ihtiyacim var 1 aydir ot gibi kacamaksiz yiyorum

Kahvaltiyi yazmaya gerek yokk amaa yazayim

Haslanmis yumurta
1 catal peynir
Domates,salatalik
Cay

Aaa ben cumadan bu yana hesaplamiyorum 700gr vermisimm 6 gunde ben bildirimden sonra tartildigimi yazmistim profilime saniyorumki cumadan beri 200 gr vermisim hahaaay adetliyken kilo verdimmmmmmm

Ezbere alma derim. Vitaminin fazlasi ciddi zararli..

Bende b12 eksikligj ve buna bagli amemi var. Hap ve igne kullaniyorum

Bu nasıl bi irade nazar değmesin..
Bende adet dönemindeyim bakalım yarın ne çıkacak kilom.
Melikecim yapay vitaminlerden kaçın vücudu kandırır şişirir.. doğal gıdalardan alınanlar en iyisi bence.

Bu nasıl bi irade nazar değmesin..
Bende adet dönemindeyim bakalım yarın ne çıkacak kilom.
Melikecim yapay vitaminlerden kaçın vücudu kandırır şişirir.. doğal gıdalardan alınanlar en iyisi bence.

Amin canim degmesin islh
Nazar bahanesi olur zaten..biliyorumki irademi kaybedersem butun emeklerim bosa gidecek eski halime ve pisikolojime geri donecem

58972"]Aaa ben cumadan bu yana hesaplamiyorum 700gr vermisimm 6 gunde ben bildirimden sonra tartildigimi yazmistim profilime saniyorumki cumadan beri 200 gr vermisim hahaaay adetliyken kilo verdimmmmmmm[/QUOTE]
Senin adina cok sevindim canim insaallah devamida gelir

Kahvaltim; 1yumurta, 10 zeytin, kk peynir, Salatalik, kapya biber, bir avuc findik. 1saat yürüdüm. Kahvaltida kavrulmamis kuruyemis yiyorum ama ara ögün yapmiyorum.ekmekte yok.karatay tarzi beslenmeye calisiyorum

58972"]Aaa ben cumadan bu yana hesaplamiyorum 700gr vermisimm 6 gunde ben bildirimden sonra tartildigimi yazmistim profilime saniyorumki cumadan beri 200 gr vermisim hahaaay adetliyken kilo verdimmmmmmm
Senin adina cok sevindim canim insaallah devamida gelir[/QUOTE]
Sagol cnm

Kızlar merhaba sabah : 1dilim kepek ekmek üzerine vişne reçelisurdum şekersiz çay içtim ve1yumurta yedim.. 7saat sonra yanı işten gelene dek bisey yemedim saat14te bir tabak ıspanaklı pirinç yedim bide yoğurt.. Akşam için de bilmiyorum yaptığım yemekten atistiririm herhalde :) burda bisey dikkatimi çekti sanki çok sık yaratılıyor gibisiniz bu moral bozucu olmuyor mu ben mesela ayda biri tercih ediyorum haftada bir yine iyi ama 3 4 gund bir tartilmak can sıkar ya :)

Kontrollü gitmek en iyisi canım tercih meselesi tabi

Yoo canimi sikmiyor tam tersi surekli verdigimi gordukce mutlu oluyorum.

Tkahvesi ictim simdi
Bu saate kadar iyi dayandim oglen yemeden ohhh

Canim balik istiyor bugulama yapcam kendime ,cocuklarla esimede kizartma. Ben balikla ekmek yemeyecem sabahta 1 dilim yemistim. Oglende yemek yemeyince yarim bardak kola icsem bisey olur mu
Eskiden her yemekte icerdim nekadar buyuk hataymis 1 aydir icmiyorum 1 yudjm esimden icmistim sadeceama balikla kola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…