Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Canm benim esim 5 sene spor aletleri satan firmada calisti ve twisteri tabsiye etmiyor. Bende cok istedkm ama zararli bel icin cok dedi. Ayni zamanda patronun spor salonu vardi hocada oyle demis. Onun yerine bana twistshep dogrumu yazdim bilmiyorum. Yani merdiven cikma aleti diyorum. Videolarina bskarsan vok farkli sekilde hareketlrr yapabiliyosun. Ben memnunum hem bacak hem bel icin super. Onun yerine bunu tavsiye ederim istersen google dan arastir

Ona çare dinlendirmek canım kaslar çalışıyor ne güzel..alisinca vücut egzersizé daha azalır inşallah ham olduğumuzdan başlarda böyle.. ..
Yuruyemiyorum cok fena oldum. Gece yataga sıgdıramadım ayaklarımı. Aslinda sporuda bilincsiz yapiyorum. İsınma hareketi ve spor bitince kas sogutma falan varmıs ama usendigimden bakmadım bile neler diye

Himm bak şimdi bizim beden e
Bizim beden eğitimi öğretmeni önerdi ne bileyim şimdi kararsız kaldım kargom gelmiş söylediğin şeye de bakicam su an isteyim eve gidince araştıralım sağol onerin icin

Slm

Hasta oldum bogazım şişmiş,etlerim sızlıyor halim yok
Kahvalti
Cay
1 dilim çavdar ek.
Bi parça kaşar
1 zeytin
Yarim h.yumurta
1 dilim salam

Ya ben kilo veremiyoruuuuuuuuuuuuuummm

Himm bak şimdi bizim beden e

Bizim beden eğitimi öğretmeni önerdi ne bileyim şimdi kararsız kaldım kargom gelmiş söylediğin şeye de bakicam su an isteyim eve gidince araştıralım sağol onerin icin
Sen dikkatli ol ozaman cok kaptirma kendini. A101 e geliyor devamli baya uyguna, kackere elime aldim kızdı bana.

Canm netten arastir omurilige zarari oluyomus .

Benim alet bu.
Kol,
Bacak
Karin
Bel
Butun heryerin esit calisiyor ve kaloride yakiyosun. Gostergesiyle ben takip ediyordum.

Videolari var . Degisik kullanim amaci var. Ben yanlarim icin her adimda yan donerek adim atiyodum.

Lastiklerinide cikarip ayaklarima takip degisik hareketler uydurmustum.
Lastigini elime alip kol calisiyodum.
Yine lastigi kapiya takip omuz ve sirt calisiyodum.

Canim bende var duzenli olmasada kullanıyorum ınternetten zararları okudum doğal bel hareketine uygun değilmiş yan yön çevirmek beli zorluyormus.ben zaten baştan beri çok yavaş ve dikkatlice yapıyorum bel bölgesini olağan üstü calistiriyor ama dediğin gibi cok dikkatli yapılmali.zaten bel bölgesi normal egzersiz yapılırken bilé çok hassas ters hareket yaptın mi inciliyor.birde parklarda bunlardan var devlet bütün bu aletleri kullananların sakat kalmasını istemez değil mi .ama ne olursa olsun çok yavaşça yap ciz dedimi
Allah cc. Korusun bel gider.

Kahvaltim:1 yumurta1kk peynir10zeytin, salatalik, biber bir avuc ceviz sekersiz cay.ekmek yok.Benim bebis rahatsiz biraz fazla giremiyorum kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…