- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Canm benim esim 5 sene spor aletleri satan firmada calisti ve twisteri tabsiye etmiyor. Bende cok istedkm ama zararli bel icin cok dedi. Ayni zamanda patronun spor salonu vardi hocada oyle demis. Onun yerine bana twistshep dogrumu yazdim bilmiyorum. Yani merdiven cikma aleti diyorum. Videolarina bskarsan vok farkli sekilde hareketlrr yapabiliyosun. Ben memnunum hem bacak hem bel icin super. Onun yerine bunu tavsiye ederim istersen google dan arastirKızlar günaydın bisey sorucam ben internetten delta marka twister sipariş verdim göbek bilgesi için etkili olduğunu söylediler yürüyüş yaptığım için büyük oranda bacaklarim inceldi göbek bolgemde çok az kaldı umarım ise yarar kullanan var mi kolay gelsin
Yuruyemiyorum cok fena oldum. Gece yataga sıgdıramadım ayaklarımı. Aslinda sporuda bilincsiz yapiyorum. İsınma hareketi ve spor bitince kas sogutma falan varmıs ama usendigimden bakmadım bile neler diyeOna çare dinlendirmek canım kaslar çalışıyor ne güzel..alisinca vücut egzersizé daha azalır inşallah ham olduğumuzdan başlarda böyle.. ..
Bizim beden eğitimi öğretmeni önerdi ne bileyim şimdi kararsız kaldım kargom gelmiş söylediğin şeye de bakicam su an isteyim eve gidince araştıralım sağol onerin icinCanm benim esim 5 sene spor aletleri satan firmada calisti ve twisteri tabsiye etmiyor. Bende cok istedkm ama zararli bel icin cok dedi. Ayni zamanda patronun spor salonu vardi hocada oyle demis. Onun yerine bana twistshep dogrumu yazdim bilmiyorum. Yani merdiven cikma aleti diyorum. Videolarina bskarsan vok farkli sekilde hareketlrr yapabiliyosun. Ben memnunum hem bacak hem bel icin super. Onun yerine bunu tavsiye ederim istersen google dan arastir
Sen dikkatli ol ozaman cok kaptirma kendini. A101 e geliyor devamli baya uyguna, kackere elime aldim kızdı bana.Himm bak şimdi bizim beden e
Bizim beden eğitimi öğretmeni önerdi ne bileyim şimdi kararsız kaldım kargom gelmiş söylediğin şeye de bakicam su an isteyim eve gidince araştıralım sağol onerin icin
Kızlar günaydın bisey sorucam ben internetten delta marka twister sipariş verdim göbek bilgesi için etkili olduğunu söylediler yürüyüş yaptığım için büyük oranda bacaklarim inceldi göbek bolgemde çok az kaldı umarım ise yarar kullanan var mi kolay gelsin
Afiyet olsunEki Görüntüle 1704153
Çok çıkmıştım, hastalık nedeniyle iyi vermişim. Eşim yarın ise başlıyor.azcık dişimi sıkıversem olacak şimdi bile karşılıklı gofret cocostar yiyoruz tövbe tövbe.
Afiyet olsunyaramazlık yapmasan olacak
Geçmiş olsun biraz dinlen iyi gelir canım.
Yediklerini bi daha gözden geçir canım illaki verirsin.Ya ben kilo veremiyoruuuuuuuuuuuuuummm
Aklımda musait olmadım en kisa zamandaSendebenBendesen canim cizelgemizi niye dizenlemiyon 70 kusur yazmasin orda artik ya..
60 kusurken degisme ama 70 olmasin artik kurtuldum
Afiyet olsun gayet guzel. Salatayida yeseydin
Cok gecmis olsun canimSlm
Hasta oldum bogazım şişmiş,etlerim sızlıyor halim yok
Kahvalti
Cay
1 dilim çavdar ek.
Bi parça kaşar
1 zeytin
Yarim h.yumurta
1 dilim salam
Normalde yerdim ama bugün canım istemedi nedenseAfiyet olsun gayet guzel. Salatayida yeseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?