Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Buğulama balık dünkü menumdu ekmeksiz ye kilo aldırmaz çok faydali.ama Cola yasak çok zararlı her yönden .
balığın faydası -Cola'nın zararı = 0
tercih senin

Aksam bir tabak yogurtlu ispanak ve 4kasikbulgur yedim .sonra sekersiz türk kahvesi ve iki kuru incir.bugün bas.ka birsey yemem.yarina bakalim ne olacak -mi +mi.

Selam kizlaar bende adetten dolayi bu hafta hafiften almış bile olabilirim çūnkū bende çook acıkıyorum.
Almasakta iyi haftaya kadar vaktimiz var verebilirz normale dönūnce ama bende spirsuz veremeyenlerdenim havalar soğudu yağmurda cok fazla.artik spor aletini cikarip yapmanin sırası geldi gibi.internetim yok sabah bildirim yapamiycam ancak akşama yaparim inş.

Iyi geceler kizlar
Ogunlerimi ve sporumu bildirmeye geldim
Valla hayatimda en iyi yaptigim sey eve pisiklet almakmis bugun onu anladim. Hava kotu oldugundan evden cikamadim onun yerine bi saat pisiklet srdum.
Bakalim ben kac kg aldim ve ya verdim yarin

4 kupa yesilcayi iki mandelinde yedim buarada simdide acimda suyla yatistirmaya calisiyore

Aynen ben de ne icerdim bir ay önceye dek hergun nerdeyse önceki yediğim ictigim şeyleri dusununce bunlar neki diyorum resmen TİKA başa vermisim bitti umarım bunu yaşam tarzimiz haline getirmeyi başarıriz

Bugün arkadaşlarım doğum günü suprizi yaptılar malesef tramisu yedim :-(
Lojmanda kalıyorum mutfağı degistirdik çok ama çok yoruldum fotoğraf ekleyecegim bakin bakalm güzel olmuş mu ?

Bitmedi daha malesef yarin devam edeceğiz.
Boş kalan yerler var
Önerilerinizi alabilirm

Melikecim resimdeki yiyeceklerin icerigini ve ne kadar yediğini yazarsan daha bi iyi olur..yorum yaparız birbirimize ..Bende yazmaya başlayacağım bugün bende yorum isterim.sen bi yazda dediğinizi duyar gibiyim

Gunaydinlar
Tamam bidaha yaziyim en iyisi :)
Kilom 85.0 tek yarim kilo vermisim 700 gram vermisin listeye baktim ozaman supermis
Ama olsun genede eksideyim haftaya bomba gibi geliyorum
Dun gece cevizleri suda beklettim aclik hissini kapatiyormus bakalim ise yariyacakmi

Kilom 72.400
Moralim bozuldu aslında
Ama kendi kendimi motive ediyorum.
Doğum günü suprizleri + regl
Bu hale getirdi beni. Ama durmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…