- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Tkahvesi ictim simdi
Bu saate kadar iyi dayandim oglen yemeden ohhh
Canim balik istiyor bugulama yapcam kendime ,cocuklarla esimede kizartma. Ben balikla ekmek yemeyecem sabahta 1 dilim yemistim. Oglende yemek yemeyince yarim bardak kola icsem bisey olur mu
Eskiden her yemekte icerdim nekadar buyuk hataymis1 aydir icmiyorum 1 yudjm esimden icmistim sadece ama balikla kola
Helal olsun iradene ve sanaAmin canim degmesin islh
Nazar bahanesi olur zaten..biliyorumki irademi kaybedersem butun emeklerim bosa gidecek eski halime ve pisikolojime geri donecem
Sanada iyi geceler canım.Hepinize hayirli uykular canlar yarin herkese bol eksiler
Aynen ben de ne icerdim bir ay önceye dek hergun nerdeyse önceki yediğim ictigim şeyleri dusununce bunlar neki diyorum resmen TİKA başa vermisim bitti umarım bunu yaşam tarzimiz haline getirmeyi başarırizTkahvesi ictim simdi
Bu saate kadar iyi dayandim oglen yemeden ohhh
Canim balik istiyor bugulama yapcam kendime ,cocuklarla esimede kizartma. Ben balikla ekmek yemeyecem sabahta 1 dilim yemistim. Oglende yemek yemeyince yarim bardak kola icsem bisey olur mu
Eskiden her yemekte icerdim nekadar buyuk hataymis1 aydir icmiyorum 1 yudjm esimden icmistim sadece ama balikla kola
Yaptığınız kısım pek guzel olmuş.Eki Görüntüle 1707358
Bitmedi daha malesef yarin devam edeceğiz.
Boş kalan yerler var
Önerilerinizi alabilirm
Canim cok sevindim.hayırlı cumalarHerkese hayirli cumalar kizlar. Sabah tartildim.
bu hafta:68.5
Gecen hafta; 69.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?