Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Eki Görüntüle 1707358
Bitmedi daha malesef yarin devam edeceğiz.
Boş kalan yerler var
Önerilerinizi alabilirm
Canm instagramda renklendir hayatini diye bi kadin satis yapiyor. Guvenilir once onu soyleyim. Folyolari vok tarz ve guzel. Alti folyo oldugu icin normal etiketler gibi dayaniksiz ve basit durmuyor. Suya dayanikli heryerde kullaniyosun. Istedigin model varsa kesip hazir yolluyor sekline gore..

Kizlar slmmm
Herkese masallah diyorum
Veremedim diye uzulmek yok yola devam.. duraklamalari kayde almiyoruz..

Benim tartida Lo yaziyor anlamadim. Cok tartilmaktan ya pili azaldi uada iflas etti yeter diye :)))))
Esim pil acak olmadi hemen yenisini alcam duramamm ben.
Dun tartildigimda 69.4 tum
Gecen hafta 70.1
Acaba bugun kacimmm verdimmi nekadar verdimm . Almadigim %500 acc yattim cunku diyetide bozmadima gore 1 gunde kiloda almam. Ilkk sen 69.04 yaz canim dunku kilomu

Ayy hepsi çok güzel yaaa bayıldım yaniiii
Kendi evim olsa hemen alirdim

Bende dün tok yatmistim olabildiğince. Ama bugün kahvaltimida geciktirdim.

Ayy hepsi çok güzel yaaa bayıldım yaniiii
Kendi evim olsa hemen alirdim
Aynen ya
Evim kira sifir bina fakat tarzima uymuyor. Ben daha soft renkler seviyorum. Orta sehpami k8zim hep boyadi beyaz olunca kotu oldu. Simdi sehpam icin alcam ordan

Sabah iki kepek ekmek üzerine labne ve vişne reçeli yedim çay ictim öğlen 14te bir tanktan az makarna ve salata akşam da yemeyi düşünmüyorum birazdan da akşam 1.5 saatlik yuruyusumu yaparım en sonra 29 kasımda tartildim ama bir kilo daha gitti eminim hedefin 6kilo vermek bu ay hadi bakalim

Aksam menüsü
Çok aciktim
Çok karışık oldu iştahım kesse iyi olur
Yoğurt
Sade yulaf
Zencefil zerdecal tarçın
Az bal

Arkadaşlar tadı çok güzelmiş iştahımi da kesti.oh be aklım midemde oluyor aç olduğumda

Adanin annesi ilk hedefin 68 sanırım inşallah gelirsin istediğin kiloya fıstık gibi hatun olursun eşinin gözünde. Sen sadece bırakma böyle devam et.ilk sayfa birinci sayfamız şimdi 82 deyiz mesela 1 e tıkla canım. Ah sende kilo bildirimi yapsan takip edersin hem

Menüm sabah kalkar kalkmaz 2kuru kayisi bir
Bardak ilik su.
Kahvalti; 2yumurta, 10 zeytin, kk peynir, kapya biber, salatalik, bir avuc findik
Aksam; 4kasik pilav, ciger ve salata .üstünede dayanamadim 4kare cikolata yedim.öglen 1saat yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…