- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Canm instagramda renklendir hayatini diye bi kadin satis yapiyor. Guvenilir once onu soyleyim. Folyolari vok tarz ve guzel. Alti folyo oldugu icin normal etiketler gibi dayaniksiz ve basit durmuyor. Suya dayanikli heryerde kullaniyosun. Istedigin model varsa kesip hazir yolluyor sekline gore..Eki Görüntüle 1707358
Bitmedi daha malesef yarin devam edeceğiz.
Boş kalan yerler var
Önerilerinizi alabilirm
Ayy hepsi çok güzel yaaa bayıldım yaniiiiCanm instagramda renklendir hayatini diye bi kadin satis yapiyor. Guvenilir once onu soyleyim. Folyolari vok tarz ve guzel. Alti folyo oldugu icin normal etiketler gibi dayaniksiz ve basit durmuyor. Suya dayanikli heryerde kullaniyosun. Istedigin model varsa kesip hazir yolluyor sekline gore..
Kizlar slmmm
Herkese masallah diyorum
Veremedim diye uzulmek yok yola devam.. duraklamalari kayde almiyoruz..
Benim tartida Lo yaziyor anlamadim. Cok tartilmaktan ya pili azaldi uada iflas etti yeter diye :)))))
Esim pil acak olmadi hemen yenisini alcam duramamm ben.
Dun tartildigimda 69.4 tum
Gecen hafta 70.1
Acaba bugun kacimmm verdimmi nekadar verdimm . Almadigim %500 acc yattim cunku diyetide bozmadima gore 1 gunde kiloda almam. Ilkk sen 69.04 yaz canim dunku kilomu
Umutlu oldugun sürece önünde her yol açık canım. Bu hafta verirsin inşallah.Kilom 72.400
Moralim bozuldu aslında
Ama kendi kendimi motive ediyorum.
Doğum günü suprizleri + regl
Bu hale getirdi beni. Ama durmak yok yola devam
Amin Insallah biraz olsun gobegimin gittiğini gormek kendimi hafif hissetmek çok güzelUmutlu oldugun sürece önünde her yol açık canım. Bu hafta verirsin inşallah.
Aynen yaAyy hepsi çok güzel yaaa bayıldım yaniiii
Kendi evim olsa hemen alirdim
Sade bir renkle boysaydin da güzel olurdu ama böyle de güzel gulegule kullanEki Görüntüle 1707358
Bitmedi daha malesef yarin devam edeceğiz.
Boş kalan yerler var
Önerilerinizi alabilirm
Boyunun kaç ben bu kiloda olsam daha ne isterim ki
Teşekkürler..Sade bir renkle boysaydin da güzel olurdu ama böyle de güzel gulegule kullan
30 yaşındayım çok iyi kolon ya bn o kilo da olsam varya deliririm maksimum 68 olabilir yeter şimdi bile kötü gozuktugumu söylüyorlar bnmde 165 boy. 1.sayfa nerdeSendeki azim ile yakındır bu kilo insallah şekerim
167 canım birinci sayfamızi takip et.senin yasin kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?