Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Yok mantı yememekle iyi etmiş arkası gelir cunku çok lezzetli kalorili.
Bende çok az fırında balık yedim avuç içi kadar .

iyi aksamlar :)
bugun iki yumurtali kasarli omlet yedim yagsiz ve yarim simit ve yaninda marul ve yogurt kahvalti olarak + 2lavaskiri layt
ara ogun bir dilim ekmegin(kepekli) arasinda lavas kiri layt +mandalin
aksam saat 4 civari babam doner almisti sadece icindeki etini yedim az bisey ve yaninda yogurt
saat 6 gibi malesef gene acikmistim bir tane kasarli yumurta yedim yagsiz + yogurt

spor olarak ta dun cok yormusum kendimi herhalde bacaklarim tutmadigi icin okula 40 dk pisiklet ve 20 dk yurudum.

Bugun biraz asiri yedim ceviz suyu istahimi acti herhalde bide cok sut urunleri yemeye baslamissim
Herkeze kacamaksiz iyi geceler:)

kalorilerimi de hesapladim
abov bugun toplam 1400 kalori yemisim yaklasik
yogurdu da 3,8 % yaglisini yiyom oteki yagsizlari nin tadini begenmedigimden biraz azaltsam iyi olacak

Kizlar size bisey sorucam
Peki biz bundan sonraki hayayimizda doya doya manti makarna vb. Yiyemeyecegizmi
Ya bana su sorunun cevabini en motivesinden biri yazabilirmi
Bu dusunceden kilo veremiyorum tek slklntim bu

Kizlar size bisey sorucam
Peki biz bundan sonraki hayayimizda doya doya manti makarna vb. Yiyemeyecegizmi
Ya bana su sorunun cevabini en motivesinden biri yazabilirmi
Bu dusunceden kilo veremiyorum tek slklntim bu
Canim kilo verene kadar yrmeyeceksin.kilo verdikten sonra asiriya kacmadan yiyeceksin ama arkasindanda sporunu yapacaksin ki tekrar kilo alma.ben böyle yapmayi düsünüyorum

Buda benim aksam yemeğim
Kalkınca türk kahvesi icmistim başka birşey yemedim.
50 squat yaptım oryantal oynadım 20 tane mekik çektim.
Bacaklarim hala aciyor haaa
Çalışıyorum Suan sabaha kadar koşturacağım

Canim kilo verene kadar yrmeyeceksin.kilo verdikten sonra asiriya kacmadan yiyeceksin ama arkasindanda sporunu yapacaksin ki tekrar kilo alma.ben böyle yapmayi düsünüyorum
Yani bu diyet listeleri zorlu aclik bastirmalar falan istedigimiz kiloya ulasana kadar degilmi mesela ben 65 hedefime ulasinca 1tabak mantimi yiyebilcekmiyim 2. Yi yemeden tabiki sadece 1 porsiuoncuk

Elseven bence diyetteyken de kucuk bi porsiyon ayda bir filan yiyebiliriz. Cunku ozaman diyet yapmaya hevesi kalmiyo insanin hem zayifladiktan sonra birden saldirirsak gene kilo aliriz onun icin diyetteykende bence kucuk bi porsiyon la nefsimizi korlestirmeliyiz.

Yani bu diyet listeleri zorlu aclik bastirmalar falan istedigimiz kiloya ulasana kadar degilmi mesela ben 65 hedefime ulasinca 1tabak mantimi yiyebilcekmiyim 2. Yi yemeden tabiki sadece 1 porsiuoncuk
Zaten midemiz az yemeye alışıyor vede belki yemeye yemeye canin istemeyecek

Canim karbonhidratli gidalarla baklagil ve nisasta ayni siralamada oluyor.
Diyetisyenimin dedigiydi bu.

Patates
Mercimek
Pirinc
Ucude ayni gruptan olmus

Canim simdi midemiz buyuk.
Mesela kendi adima soyleyim diyetten once 3 cesit yemek yerdim doyardim. Diyetin basinda tek cesit ve tabaga dusurdum basta zorlandim ama alistim. Hatta artik tabak yerine 3 yemek kasigi yiyorum bunada alisacam.ilk kez bu aksam haslama diye tabakla yedim.
Kilo verince midemiz kuculcek ve akillandigimiz icin eski iradesizligimiz olmayacak. Istesende 2 tabak manti yiyemeyeceksin miden arayacak :)

Canim karbonhidratli gidalarla baklagil ve nisasta ayni siralamada oluyor.
Diyetisyenimin dedigiydi bu.

Patates
Mercimek
Pirinc
Ucude ayni gruptan olmus
Yanlış mi yaptım ben o zaman

Ben bugun yediklerimi yazmadim sanirim. Hatirlamiyorum cok yogundum anca oturdum

Sabah
Alkali su
3 kasik irencti valla yogurt +zencefil+zerdacal+tarcin
Cay
1 dilimdi sanirim çavdar ekmegi
Yumurta
2 catal b.peynir
Domates
2 zeytin

Oglen t.kahvesi

Yine yogurt kuru ve midem bulaninca,
Yarim kibrit kutusu peynir
1 domates
1 diyet ince galeta yedim

Aksamida biliyosunuz
Haslanmis kabak ve yogurt

Yatarkende yogurt kurunu yapcam yine

Bugunude guzel gecirmisim aferin bana

A buarada tartinin pilindenmis
Az once 69.07 geldim tok karnina. dun ackarnina 69.04 tum dogruymus demekki sabahki bildirim.
Azsonra kvalideme gitcm. Pazar aksami donerim. Gecen hafta super gitmistim onlar neler yemisti isallah bozmam yine

Yanlış mi yaptım ben o zaman
Valla ben bildigimi yazdim. Baktiginda normal ama su deraylar beni yoruyor iste..

Mesela ben corba pek sevmem farkindaysaniz hic yemiyorum. Sevdigim 2 cesit corba var ondada hem un hem pirinc yada sehtiye oluyor bu yuzden yemiyorum

İnsallah canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…