- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Keske iki kasik manti yiyeydin aklin kalir sonra.Bana öyle oluyoda
Canim kilo verene kadar yrmeyeceksin.kilo verdikten sonra asiriya kacmadan yiyeceksin ama arkasindanda sporunu yapacaksin ki tekrar kilo alma.ben böyle yapmayi düsünüyorumKizlar size bisey sorucam
Peki biz bundan sonraki hayayimizda doya doya manti makarna vb. Yiyemeyecegizmi
Ya bana su sorunun cevabini en motivesinden biri yazabilirmi
Bu dusunceden kilo veremiyorum tek slklntim bu
Yani bu diyet listeleri zorlu aclik bastirmalar falan istedigimiz kiloya ulasana kadar degilmi mesela ben 65 hedefime ulasinca 1tabak mantimi yiyebilcekmiyim 2. Yi yemeden tabiki sadece 1 porsiuoncukCanim kilo verene kadar yrmeyeceksin.kilo verdikten sonra asiriya kacmadan yiyeceksin ama arkasindanda sporunu yapacaksin ki tekrar kilo alma.ben böyle yapmayi düsünüyorum
Zaten midemiz az yemeye alışıyor vede belki yemeye yemeye canin istemeyecekYani bu diyet listeleri zorlu aclik bastirmalar falan istedigimiz kiloya ulasana kadar degilmi mesela ben 65 hedefime ulasinca 1tabak mantimi yiyebilcekmiyim 2. Yi yemeden tabiki sadece 1 porsiuoncuk
Canim zaten hamurişi cok istiyor ,2 kaşık alip devamini getiririm diye korktum:)Keske iki kasik manti yiyeydin aklin kalir sonra.Bana öyle oluyoda
Canim karbonhidratli gidalarla baklagil ve nisasta ayni siralamada oluyor.Eki Görüntüle 1707962
Buda benim aksam yemeğim
Kalkınca türk kahvesi icmistim başka birşey yemedim.
50 squat yaptım oryantal oynadım 20 tane mekik çektim.
Bacaklarim hala aciyor haaa
Çalışıyorum Suan sabaha kadar koşturacağım
Yani bu diyet listeleri zorlu aclik bastirmalar falan istedigimiz kiloya ulasana kadar degilmi mesela ben 65 hedefime ulasinca 1tabak mantimi yiyebilcekmiyim 2. Yi yemeden tabiki sadece 1 porsiuoncuk
Aynen canimYok mantı yememekle iyi etmiş arkası gelir cunku çok lezzetli kalorili.
Bende çok az fırında balık yedim avuç içi kadar .
Yanlış mi yaptım ben o zamanCanim karbonhidratli gidalarla baklagil ve nisasta ayni siralamada oluyor.
Diyetisyenimin dedigiydi bu.
Patates
Mercimek
Pirinc
Ucude ayni gruptan olmus
Valla ben bildigimi yazdim. Baktiginda normal ama su deraylar beni yoruyor iste..Yanlış mi yaptım ben o zaman
Canim ciddimisinn
İnsallah canim insallahCanim simdi midemiz buyuk.
Mesela kendi adima soyleyim diyetten once 3 cesit yemek yerdim doyardim. Diyetin basinda tek cesit ve tabaga dusurdum basta zorlandim ama alistim. Hatta artik tabak yerine 3 yemek kasigi yiyorum bunada alisacam.ilk kez bu aksam haslama diye tabakla yedim.
Kilo verince midemiz kuculcek ve akillandigimiz icin eski iradesizligimiz olmayacak. Istesende 2 tabak manti yiyemeyeceksin miden arayacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?