Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Canim ciddimisinn
Bende seni 70ler topigimde nezamandir goremedime uzuluyodum
69 oldun galiba ama tok karninami acCkarnina mi bende sabah ac ustsuz tartildigimda 69.0 ama gun icerisinde ustlu ve tok 70 kusur
Yok canim ya birakmadim aklimdasin hep.
Tok karnina 69.7 geldim
Ustumde tayt ve tunik var. Valla 69.9 da olsa 70 degilimya buda yetiyor

Yok canim ya birakmadim aklimdasin hep.
Tok karnina 69.7 geldim
Ustumde tayt ve tunik var. Valla 69.9 da olsa 70 degilimya buda yetiyor
Mesela su saattebkacsin canim saatvfarkiyla bile farkediyo ya cok tuhaf cok su icsek bile cok geliyo ben azonce ciplak 70.2 sabah hep 69 da oyuzden biturlu kirtuldum diyemiyorum

Mesela su saattebkacsin canim saatvfarkiyla bile farkediyo ya cok tuhaf cok su icsek bile cok geliyo ben azonce ciplak 70.2 sabah hep 69 da oyuzden biturlu kirtuldum diyemiyorum
Ay canim yaaa okadarda degil artik cok takılma tabiki yedigim8z seylerin bi agorligi oluyor bu normal.

Ben saat 1 -2 gibi tartiliyorum cunku ,
Sabahlari romatizmamdan kaynakli tutuklugum oluyor. Elkerim ayaklarim sert ve odemli uyaniyorum. Bol su icip hareket ettikce iniyor ve inan 1.5 kilo farkediyorum. Bol idrara cikiyorum, oglumu okula gogurup geliyorum oyle tartiliyorum.

Gercek kilomu bi bulsam rahatlayacamda

Ceviz suyuna umutlanmistin Melikecim yorumuna güldüm istah açtı dedin ya.1400 cal ise bence iyi yuruyuste yapmışsın yoğurdu bende tam yağlı yerim ne olacak yağını al su kalıyor yağsızda boşver.

Salata sistrmimi canim dun 2 tabk makarna yemistim onu telafi etmeye calistim cnm
Bugun menumdé zzt uclusu yogurt vardı .
Ben diyete ara vermiştim bugün başladım bakalım su koyvermezsem yine
Dry_ik çok bilinçli yorum yapıyorsun arkadaşım sağol. Begenmekten bi hal oldum

Bugun menumdé zzt uclusu yogurt vardı .
Ben diyete ara vermiştim bugün başladım bakalım su koyvermezsem yine
Dry_ik çok bilinçli yorum yapıyorsun arkadaşım sağol. Begenmekten bi hal oldum
Benmi ay saol canim dalga gecmiyosun islh. Aslinda bende senin yorumlari begeniyorum. Bikacgundur yazamadigim seyleri yaziyosun . Bide ben anlik grip aceleyle yazip cikiyorum, yorumumu okuyunca nebicim eksik yazmisim yada anlatmak istedigimi anlatamamışım diyorum

Son düzenleme:
Ayyy elseven ya
Su irenc ama faydasi cok karisimi az evvel yedim. Yerken seni aniyorum inan faydasini goren cokmus ve zerdacalin faydalarini okuduktan sonra hayatima hosgeldi diyip butunlesesim geliyor bide su tadi biraz yumusak olsa

Canim kilo verene kadar yrmeyeceksin.kilo verdikten sonra asiriya kacmadan yiyeceksin ama arkasindanda sporunu yapacaksin ki tekrar kilo alma.ben böyle yapmayi düsünüyorum
Aynen yeme şeklimizi değiştirecek her seyden tadicaz ama ayarında fazla kaçırdık mi sporla telafi edicez en güzeli de yürüyüş benden tavsiye ölçüyü kacirmama rağmen 10gunde iki kilo verdim neden çünkü günlük en az 1saat yurudum :)

Yarın kendime ben de bunu yapayım eşime de dolmasını yapayım süper gözüküyor lif kaynagi
Ben kabagi cok seviyorum esimde tersi hic yemez.
Bir oneride verebilirim. Kiymayi kendi yagiyla biber ve soganla kavur.hasladigin kabagin ustune sarimsakli yogurt ustunede kiymayi koyunca enfes oluyor

Herkese iyi hafta sonlari csnlar.bugün cok isim var.kahvaltimi yazip kacayim hemen.1.5 yumurta 8zeytin, kk peynir, biber, salatalik, bir avuc badem, yarim dilim elmek, bir dilim elma bir dilim portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…