- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Yok canim ya birakmadim aklimdasin hep.Canim ciddimisinn
Bende seni 70ler topigimde nezamandir goremedime uzuluyodum
69 oldun galiba ama tok karninami acCkarnina mi bende sabah ac ustsuz tartildigimda 69.0 ama gun icerisinde ustlu ve tok 70 kusur
Mesela su saattebkacsin canim saatvfarkiyla bile farkediyo ya cok tuhaf cok su icsek bile cok geliyo ben azonce ciplak 70.2 sabah hep 69 da oyuzden biturlu kirtuldum diyemiyorumYok canim ya birakmadim aklimdasin hep.
Tok karnina 69.7 geldim
Ustumde tayt ve tunik var. Valla 69.9 da olsa 70 degilimya buda yetiyor
Ay canim yaaa okadarda degil artikMesela su saattebkacsin canim saatvfarkiyla bile farkediyo ya cok tuhaf cok su icsek bile cok geliyo ben azonce ciplak 70.2 sabah hep 69 da oyuzden biturlu kirtuldum diyemiyorum
Dayanirsin canım senin sistem istah kesiyor gerçekten kısmet olursa hergün yerim artık. Çok şifalı doğal sonuçta. Sağolasın bizi bilgilendirdin arkadaşım.Kizlar aksam yemehim sadece salata ve susabah kahvalti kabak mucveri insallah daynirim sabahabkadar
Gercek kilomu bi bulsam rahatlayacamdaAy canim yaaa okadarda degil artikcok takılma tabiki yedigim8z seylerin bi agorligi oluyor bu normal.
Ben saat 1 -2 gibi tartiliyorum cunku ,
Sabahlari romatizmamdan kaynakli tutuklugum oluyor. Elkerim ayaklarim sert ve odemli uyaniyorum. Bol su icip hareket ettikce iniyor ve inan 1.5 kilo farkediyorum. Bol idrara cikiyorum, oglumu okula gogurup geliyorum oyle tartiliyorum.
Salata sistrmimi canim dun 2 tabk makarna yemistim onu telafi etmeye calistim cnmDayanirsin canım senin sistem istah kesiyor gerçekten kısmet olursa hergün yerim artık. Çok şifalı doğal sonuçta. Sağolasın bizi bilgilendirdin arkadaşım.
Bugun menumdé zzt uclusu yogurt vardı .Salata sistrmimi canim dun 2 tabk makarna yemistim onu telafi etmeye calistim cnm
Benmi ay saol canim dalga gecmiyosun islh. Aslinda bende senin yorumlari begeniyorum. Bikacgundur yazamadigim seyleri yaziyosun . Bide ben anlik grip aceleyle yazip cikiyorum, yorumumu okuyunca nebicim eksik yazmisim yada anlatmak istedigimi anlatamamışım diyorumBugun menumdé zzt uclusu yogurt vardı .
Ben diyete ara vermiştim bugün başladım bakalım su koyvermezsem yine
Dry_ik çok bilinçli yorum yapıyorsun arkadaşım sağol. Begenmekten bi hal oldum
Canim 2 cok gec amaEn son 19.00 da yemek yemistim hala acikmadim ara ara su içiyorum
2 gibi kahvaltiya giderim bakalm Insallah acikmam
Yarın kendime ben de bunu yapayım eşime de dolmasını yapayım süper gözüküyor lif kaynagi
Aynen yeme şeklimizi değiştirecek her seyden tadicaz ama ayarında fazla kaçırdık mi sporla telafi edicez en güzeli de yürüyüş benden tavsiye ölçüyü kacirmama rağmen 10gunde iki kilo verdim neden çünkü günlük en az 1saat yurudum :)Canim kilo verene kadar yrmeyeceksin.kilo verdikten sonra asiriya kacmadan yiyeceksin ama arkasindanda sporunu yapacaksin ki tekrar kilo alma.ben böyle yapmayi düsünüyorum
Ben kabagi cok seviyorum esimde tersi hic yemez.Yarın kendime ben de bunu yapayım eşime de dolmasını yapayım süper gözüküyor lif kaynagi
Canim 2 cok gec ama
En azindan elma ye kalkinca yada ceviz falan ki metebolizman calismaya baslasin.
Anladim canım. Ozaman yanina biseyler al bence çantanda dursunAma ben Suan çalışıyorum o yüzden o saatte kahvaltı var domates salatalk yiyeceğim uyumayacagim sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?